نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: استفاده از product card و فراخوانی اطلاعات از دیتابیس در MVC ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Question استفاده از product card و فراخوانی اطلاعات از دیتابیس در MVC ؟

    سلام به همه ...
    دوستان من یه پروداکت کارت طراحی کردم ، که طالاعات مثل عکس و نام و قیمت و ... از دیتابیس خونده میشه و نمایش داده میشه ! (البته توی یک کارت)
    حالا سوالم اینه که توی asp MVC چطور به تعداد سطر های دیتابیس میشه این کارت رو روی صفحه تکرار کرد ؟ والبته دارای صفحه بندی هم باشه ! (یا قابلیت لود بیشتر)

    توی سی شارپ و برنامه ویندوزی که همه چیز رو میریختیم توی گرید
    توی اندروید از آداپتر و مدل استفاده میشد ... اما توی MVC یکم گیج کننده است ... اگه کسی اینکار رو انجام داده یا اموزش خوب سراغ داره لطفا راهنمایی بفرمایید

    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: استفاده از product card و فراخوانی اطلاعات از دیتابیس در MVC ؟

    ببخشید ... با تاپیک asp MVC اشتباه گرفتم (اونم همزمان باز بود)
    مدیران عزیز اگه ممکنه پست رو منتقل کنید

  3. #3

    نقل قول: استفاده از product card و فراخوانی اطلاعات از دیتابیس در MVC ؟

    تاپیک منتقل شد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: استفاده از product card و فراخوانی اطلاعات از دیتابیس در MVC ؟

    با تشکر از آقای کشاورز عزیز :-)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: استفاده از product card و فراخوانی اطلاعات از دیتابیس در MVC ؟

    با سلام
    برای قسمت صفحه بندی میتونید از این استفاده کنید:

    namespace Helper.Paging
    {
    public class PagingInfo
    {
    public int TotalItems { get; set; }
    public int ItemsPerPage { get; set; }
    public int CurrentPage { get; set; }
    public int TotalPages
    {
    get
    {
    return (int)Math.Ceiling((decimal)TotalItems / ItemsPerPage);
    }
    }
    }
    public static class PagingHelpers
    {
    public static MvcHtmlString PageLinks(this HtmlHelper html, PagingInfo pagingInfo, Func<int,string> pageUrl)
    {
    var result = new StringBuilder();
    for (int i = 1; i <= pagingInfo.TotalPages; i++)
    {


    var anchor = new TagBuilder("a");
    anchor.MergeAttribute("href", pageUrl(i));
    anchor.InnerHtml = i.ToString();
    if (i == pagingInfo.CurrentPage)
    {
    anchor.AddCssClass("active");
    }
    var icon = "<i>___</i>";
    anchor.InnerHtml = icon;
    result.Append(anchor.ToString());
    }
    return MvcHtmlString.Create(result.ToString());
    }
    }
    }


    یک کنترلر احتیاج دارید که صفحه رو بتونه به صورت Get هم بگیره یا اصلا کاربر بدون صفحه میخواد ببینتش:
    دوتا متد هم اضافه که ببینه صفحه قبلی موجود هست یا خیر و صفحه بعدی موجود هست یا خیر که دکمه نمایش بده کاربر بزنه بره صفحه بعدی یا قبلی

    private GalleryVM GetModule(int? page)
    {
    var model = new GalleryVM();


    var items = _Products.Skip((page.GetValueOrDefault() - 1) * PageSize).Take(PageSize);
    model.Products = ConvertToVM(items);
    model.PagingInfo = new PagingInfo
    {
    CurrentPage = page.GetValueOrDefault(),
    ItemsPerPage = PageSize,
    TotalItems = ProductCount
    };
    if (HaveNextPage(model.PagingInfo.CurrentPage,model.P agingInfo.TotalPages))
    {
    if (page<1)
    {
    page = 1;
    }
    model.next_page = page + 1;
    }
    if (HavePrevPage(model.PagingInfo.CurrentPage, model.PagingInfo.TotalPages))
    {
    model.prev_page = page.GetValueOrDefault() - 1;
    }
    return model;
    }
    private bool HavePrevPage(int current,int totalPage)
    {
    if (current>1)
    {
    return true;
    }
    return false;
    }
    private bool HaveNextPage(int current, int totalPage)
    {
    if (current<totalPage)
    {
    return true;
    }
    return false;
    }



    یک View هم احتیاج دارید به یک همچین صورتی

    @model DomainModel.DashboardVM.GalleryVM
    <div id="dvCarpets">
    @foreach (var item in Model.Products)
    {
    <div class="col-sm-4">
    <div class="col-xs-4 col-sm-6 nopadding carpet-leftside">
    <a href="@Url.Action("Index","Single",new { url = item.Link })" aria-label="@item.CarpetID">
    <picture>
    <source class="img-gallery" srcset="@Url.Content(item.ImageWebpSmall)" type="image/webp" alt="@item.Alt" />
    <img class="img-gallery" src="@Url.Content(item.ImageJPGSmall)" alt="@item.Alt">
    </picture>
    </a>
    <p class="golden table specification-padding">
    ID :
    <span class="white cell">@item.CarpetID</span>
    <a class="cell" href="@Url.Action("Index","Single",new { url = item.Link })">Carpet Spec</a>
    </p>
    </div>
    <div class="col-sm-6 hidden-xs hidden-sm nopadding gallery-detail-side">
    <article class="gallery gallery-font">
    <ul>
    <li>Size: @item.SizeX X @item.SizeY CM</li>
    <li>Materials: @item.Silk% Silk &amp; @item.Wool% Wool</li>
    </ul>
    </article>
    </div>
    </div>
    }
    </div>
    @if (Model.prev_page >= 1)
    {
    <a href="@Url.Action("Index",new { page = Model.prev_page })" aria-label="Previous" class="prevBig" id="prev"><svg class="social-icon">
    <use xlink:href="@Url.Content("~/Content/sprite.svg")#arrow-left"></use>
    </svg></a>
    }
    @if (Model.next_page != null)
    {
    <a href="@Url.Action("Index",new { page = Model.next_page })" aria-label="Next" class="nextBig" id="next"><svg class="social-icon">
    <use xlink:href="@Url.Content("~/Content/sprite.svg")#arrow-right"></use>
    </svg></a>
    }
    <a id="view_carousel" aria-label="Carousel View Mode" class="dw-right" href="javascript:void(0);">
    <svg class="social-icon">
    <use xlink:href="@Url.Content("~/Content/sprite.svg")#view-carousel"></use>
    </svg>
    </a>
    <div class="LinkBuilding">
    @Html.PageLinks(Model.PagingInfo, xc => Url.Action("Index", new { page = xc }))
    </div>

    صفحه بندی اون پایین میوفته

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: استفاده از product card و فراخوانی اطلاعات از دیتابیس در MVC ؟

    آقای nunegandom تشکر
    البته هنوز قالب سایت رو تموم نکردم (چون تازه کارم) ... ولی امنحان میکنم و اگه مشکلی بود همینجا مطرح میکنم !

    بازم تشکر

  7. #7

    نقل قول: استفاده از product card و فراخوانی اطلاعات از دیتابیس در MVC ؟

    میتونی از روش های متفاوتی استفاده کنی.حتی از خود sql هم میتونی اسفاده کنی .
    اما یه روش جالب که خود میکروسافت ارایه داده:
    https://docs.microsoft.com/en-us/asp...vc-application

    این کار هم ساده و هم سریع هستش.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده از ديتابيس در كد
    نوشته شده توسط Mahdi_20 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 04 اسفند 1388, 16:31 عصر
  2. سوال: استفاده از ديتابيس در ويژوال بيسيك
    نوشته شده توسط rezabnm در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 14 آذر 1388, 21:12 عصر
  3. استفاده از دیتابیس در سی دی مالتی مدیا
    نوشته شده توسط sogoli در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 07 مهر 1388, 12:56 عصر
  4. استفاده از دیتابیس در vb.net2005
    نوشته شده توسط near_86 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 14:58 عصر
  5. استفاده از دیتابیس در برنامه
    نوشته شده توسط mamadgmail در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 22 بهمن 1384, 08:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •