نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سوال کلی

  1. #1

    Question سوال کلی

    ((به نام خدا))
    باسلام.چند وقتیه این چند تا سوال ذهن منو مشغول کرده،اگه ممکنه جواب بدید

    تفاوت های کلی c و C++‎ چیست؟
    آیا c منسوخ شده؟
    آیا دیگه c پشتیبانی نمیشه؟یعنی نسخه جدید ازش نمیاد؟
    و نوشتن برنامه با c چه ضعف هایی نسبت به C++‎ دارد؟

    با تشکر.

  2. #2
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1396
    محل زندگی
    Iran Urmia
    پست
    1

    نقل قول: سوال کلی

    نقل قول نوشته شده توسط peyman_Esi مشاهده تاپیک
    ((به نام خدا))
    باسلام.چند وقتیه این چند تا سوال ذهن منو مشغول کرده،اگه ممکنه جواب بدید

    تفاوت های کلی c و C++‎‎‎‎‎ چیست؟
    آیا c منسوخ شده؟
    آیا دیگه c پشتیبانی نمیشه؟یعنی نسخه جدید ازش نمیاد؟
    و نوشتن برنامه با c چه ضعف هایی نسبت به C++‎‎‎‎‎ دارد؟

    با تشکر.
    سلام ، C++‎‎‎‎ میشه گفت نسخه جدید C هست
    تو C++‎‎‎‎ میتونید از شی گرایی استفاده کنید و همچنین از ارث بری میتوان استفاده کرد درحالی که در C امکانش نیست.
    به نظر من کد زدن در C کمی سختر از C++‎‎‎‎ هست.

تاپیک های مشابه

  1. چند سوال کلی در مورد XML
    نوشته شده توسط alirezassar در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 14 شهریور 1389, 13:49 عصر
  2. یک سوال کلی در مورد نوع فایل نصبی ساخته شده
    نوشته شده توسط yeki_be_name_hich_kas در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 12 مهر 1388, 11:21 صبح
  3. چند سوال کلی از Fast Report
    نوشته شده توسط m0rteza در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 04 بهمن 1387, 02:00 صبح
  4. سوال: سوال کلی در مورد پایگاه داده در SQL SERVER
    نوشته شده توسط Hsimple11 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 27 خرداد 1387, 23:23 عصر
  5. یه سوال کلی دارم در مورد timer :
    نوشته شده توسط Arash-For-Life در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 دی 1386, 19:24 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •