نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کاما در dbgrid

  1. #1

    کاما در dbgrid

    با سلام و احترام

    ایا در dbgrid میشه در هنگام تایپ کردن در یکی از فیلدها از کاما استفاده بشه مثل 20,000 و اینکه میتونم مثل editbox که max length میدم به فیلد های dbgrid هم حداکثر تعداد کاراکتر ورودی بدم ؟

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: کاما در dbgrid

    احتمالا کد زیر حداکثر کاراکتر ورودی رو کنترل کنه

    procedure TForm1.DBGrid1KeyPress(Sender: TObject; var Key: Char);
    begin
    if (key in [' '..#255]) and (Length(DBGrid1.InplaceEditor.EditText) >= 4) THen
    Key := #0;
    end;

    اگر دوستان راه حل دیگری یا بهتری دارند لطف کنند کمک نمایند.اما فعلا مشکل کاما رو دارم.20,000

    با تشکر از توجه شما

  3. #3

    نقل قول: کاما در dbgrid

    سلام. به دی بی گرید ربطی نداره، فیلد مربوطه رو پیدا کنید و display format رو تنظیم کنید.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. یک ستون بصورت ComboBox در DBGrid ، چگونه؟
    نوشته شده توسط mohamad6 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 23 بهمن 1388, 09:46 صبح
  2. نمایش عدد بصورت کاما دار (ریال) در DBGrid
    نوشته شده توسط Sabeghi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 21 آذر 1388, 22:42 عصر
  3. راهنمایی : کاما در Dbgrid
    نوشته شده توسط delphi_63102 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 06 تیر 1384, 06:48 صبح
  4. نام فیلد در dbgrid قبل از ویرایش رکورد
    نوشته شده توسط در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 تیر 1382, 12:14 عصر
  5. ایجاد یک فیلد LookUp و استفاده از آن در DBGrid
    نوشته شده توسط Sadegh_S در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 18 تیر 1382, 15:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •