نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: رمز ورود گذاشتن + سی شارپ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    Question رمز ورود گذاشتن + سی شارپ

    وقت بخیر
    میخوام برای ورود به صفحه بعد یک رمز بزارم، چه کدی استفاده کنم؟
    تصویر برنامه
    barnameh.JPG

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: رمز ورود گذاشتن + سی شارپ

    سلام
    منظورتون اینکه میخاید صفحه لاگین درست کنید؟؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    نقل قول: رمز ورود گذاشتن + سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط حسین.کاظمی مشاهده تاپیک
    سلام
    منظورتون اینکه میخاید صفحه لاگین درست کنید؟؟؟
    نه میخوام یه کد بزنم وارد بشم، لاگین خاصی نیست
    یه رمز ورود به صفحه باشه

  4. #4

    نقل قول: رمز ورود گذاشتن + سی شارپ

    منظورتون زیاد واضح نیست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    نقل قول: رمز ورود گذاشتن + سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer مشاهده تاپیک
    منظورتون زیاد واضح نیست
    میخوام وارد یک Form دیگه بشم به همین سادگی
    برای ورود یه رمز ثابت داشته باشه
    رمزش رو از طریق ویژال استودیو خودم انتخاب میکنم و اینجور نیست که هی تغییرش بدم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: رمز ورود گذاشتن + سی شارپ



    if(textBox1.Text=="رمز مورد نظرتون")
    {
    Form2 f2 = new Form2();
    f2.Show();
    this.Hide();
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("رمز صحیح نمیباشد");
    }


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    نقل قول: رمز ورود گذاشتن + سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک


    if(textBox1.Text=="رمز مورد نظرتون")
    {
    Form2 f2 = new Form2();
    f2.Show();
    this.Hide();
    }
    else
    {
    MessageBox.Show("رمز صحیح نمیباشد");
    }


    دقیقا منظورم همین بود سپاس جناب مرادی عزیز

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: رمز ورود گذاشتن + سی شارپ

    یادمه چند سال پیش برای یکی از نرم افزارهام همچین متدی را پیاده سازی کرده بودم.....

    برای افرادی که سطح دسترسی بالایی داشتند؛ برای ورود به بعضی از فرم های برنامه یه رمز میخاست، رمز هم دربانک و بصورت رمزنگاری شده ذخیره شده بودو هرزمانی میخاستم میتونستم تغییرش بدم ...و رمز را از بانک میخوندم وبنظر من کار اصولی همین است؛ نه مثل مثال دوستمون آقای مرادی از طریق کد نویسی رمز تعریف شده باشه البته من قصد جسارت به دوستمون را ندارم روش صحیح کار را گفتم.



    موفق باشید

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: رمز ورود گذاشتن + سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط حسین.کاظمی مشاهده تاپیک
    یادمه چند سال پیش برای یکی از نرم افزارهام همچین متدی را پیاده سازی کرده بودم.....

    برای افرادی که سطح دسترسی بالایی داشتند؛ برای ورود به بعضی از فرم های برنامه یه رمز میخاست، رمز هم دربانک و بصورت رمزنگاری شده ذخیره شده بودو هرزمانی میخاستم میتونستم تغییرش بدم ...و رمز را از بانک میخوندم وبنظر من کار اصولی همین است؛ نه مثل مثال دوستمون آقای مرادی از طریق کد نویسی رمز تعریف شده باشه البته من قصد جسارت به دوستمون را ندارم روش صحیح کار را گفتم.



    موفق باشید

    دوست خوبم آقای کاظمی منم به این امر واقفم اما این کلمه ایجاد کننده تایپیکه "برای ورود یه رمز ثابت داشته باشه رمزش رو از طریق ویژال استودیو خودم انتخاب میکنم و اینجور نیست که هی تغییرش بدم"
    منم فقط به درخواست ایشون جواب دادم بدون حاشیه
    موفق باشید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    652

    نقل قول: رمز ورود گذاشتن + سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    دوست خوبم آقای کاظمی منم به این امر واقفم اما این کلمه ایجاد کننده تایپیکه "برای ورود یه رمز ثابت داشته باشه رمزش رو از طریق ویژال استودیو خودم انتخاب میکنم و اینجور نیست که هی تغییرش بدم"
    منم فقط به درخواست ایشون جواب دادم بدون حاشیه
    موفق باشید

    دوست عزیز من عذرخواهی میکنم از شما قصد جسارت و توهینی به شما نداشتم فقط در کنار راهنمایی شما میخاستم بگم روش اصولی اینجوری ....
    بازم عذرخواهی میکنم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: رمز ورود گذاشتن + سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط حسین.کاظمی مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من عذرخواهی میکنم از شما قصد جسارت و توهینی به شما نداشتم فقط در کنار راهنمایی شما میخاستم بگم روش اصولی اینجوری ....
    بازم عذرخواهی میکنم
    خواهش میکنم استاد.ما هم از شما یاد میگیریم.از توصیه ارزشمندتون ممنونم.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار booysusa
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    174

    Question نقل قول: رمز ورود گذاشتن + سی شارپ

    من یه دکمه دارم که وقتی روش کلیک میکنم وارد سایت دانشگاه تهران میشه
    برخی مواقع دانشگاه سایت رو عوض میکنه و من باید دوباره با برنامه ویژال استودیو برم و کد رو ویراش کنم
    راهی هست یه دکمه ای تکستی چیزی بزارم کنار دکمه دانشگاه که وقتی آدرس دانشگاه سایت تغییر داد منم با وارد کردن آدرس جدید به جای آدرس قبلی بتونم ویرایشم رو انجام بدم بدون وارد شدن به برنامه ویژال استودیو

    کدی که استفاده میکنم
    private void btn6_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    //سایت دانشگاه تهران
    System.Diagnostics.Process.Start("http://ut.ac.ir/fa");
    }

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: رمز ورود گذاشتن + سی شارپ

    دوستان توجه کنید که نیازی نیست بحث کنید سوال چیز دیگه ای بوده و کلا بحث مباحث امنیت و این مسائل نیست.
    شما میتونید از فایل JSON برای تنظیمات استفاده کنید.
    روی پروژه از داخل Solution Explorer راست کلیک و NugetManagement رو بیارید
    این پکت رو نصب کنید:
    https://www.nuget.org/packages/newtonsoft.json/
    درباره روش نصبش که خیلی هم ساده هست یه تحقیق کوچولویی توی اینترنت بکنید اگه مشکل داشتید (چند تا کلیکه) یاد میگیرید.
    یک فایل json به پروژه اضافه کنید در شاخه اصلی یا هرجا دوست دارید.
    مثلا در اینجا siteconf.json
    داخلش تنظیماتمون رو میذاریم مثلا:

    {
    "azad": "daneshgahazad.com",
    "sarasari": "folan.com"
    }

    در نوشتن json قبل از دو نقطه کلید قرار میگیره و بعد از دونقطه مقدار (key/value)
    هر کلید/مقدار رو با یک , از هم جدا میکنیم
    آدرس ها و ... هرچیزی که میخواید تغییرش بدید و توی این قرار میدید. (قسمت امنیتش هم در آینده خودتون سر درمیارید.)
    برای خوندن این فایل بهترین کار اینه که یک پوشه درست کنید به اسم Model
    داخل پوشه Model یک کلاس بسازید مثل این:

    public class UrlConfig
    {
    public string azad { get; set; }
    public string sarasari { get; set; }
    }


    دقت کنید به رنگها که دقیقا قراره کلید ها با هم Match که شدن مقدار بیاد داخل همین پروپرتی شون
    حالا برای خوندن مقادیر میایم از اون پکیج ناگتی که نصب کردیم استفاده میکنیم:

    private Config Conf { get; set; }
    var fileLocation = AppDomain.CurrentDomain.BaseDirectory+ @"\siteconf.json"; using (StreamReader file = File.OpenText(fileLocation))
    {
    Conf = JsonConvert.DeserializeObject<UrlConfig>(file.Read ToEnd());
    }

    تا اونجا که تونستم ساده نوشتم
    fileLocation باید آدرس فایلتون رو بدید
    توی متغییر Conf اطلاعات خونده شده میاد و میتونید ازش استفاده کنید.
    از :
    using Newtonsoft.Json; هم باید استفاده کنید.
    حالا اگه سوالی داشتین دوستان کامل کنن
    بخواید امن از JSON استفاده کنید باید Crypto بلد باشید که ظاهرا پروژه نیست و تمرینی و آموزشی
    آخرین ویرایش به وسیله nunegandom : جمعه 13 بهمن 1396 در 17:52 عصر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: رمز ورود گذاشتن + سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط nunegandom مشاهده تاپیک
    دوستان توجه کنید که نیازی نیست بحث کنید سوال چیز دیگه ای بوده و کلا بحث مباحث امنیت و این مسائل نیست.
    شما میتونید از فایل JSON برای تنظیمات استفاده کنید.
    روی پروژه از داخل Solution Explorer راست کلیک و NugetManagement رو بیارید
    این پکت رو نصب کنید:
    https://www.nuget.org/packages/newtonsoft.json/
    درباره روش نصبش که خیلی هم ساده هست یه تحقیق کوچولویی توی اینترنت بکنید اگه مشکل داشتید (چند تا کلیکه) یاد میگیرید.
    تشکر از شما بابت این مبحث

    حال که خواندن مقادیر رو اموزش دادید امکانش هست طریقه نوشتن در مقادیر مربوطه رو هم یک مثالی بزنید

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: رمز ورود گذاشتن + سی شارپ

    خواهش میکنم
    فکر میکنم یه همچین چیزی باید بشه:

    public void WriteConfig()
    {
    HostingConfig newconf = new HostingConfig
    {
    Host = "X",
    Password = "Z",
    PhoneNumber = "Y",
    Username = "V"
    };
    var fileLocation = AppDomain.CurrentDomain.BaseDirectory + @"\App_Code\smssetting.json";
    using (StreamReader file = File.OpenText(fileLocation))
    {
    var newJson = JsonConvert.SerializeObject(newconf);
    using (StreamWriter writer =new StreamWriter(fileLocation))
    {
    writer.Write(newJson);
    }
    }
    }

    من فقط برای وب سایت ازش استفاده میکنم و نیازی به نوشتن نداشتم تا الان فقط برای اتصال سرویس هایی مثل sms و email ازش استفاده میکنم! برای همین توی قسمت نوشتنش نبودم
    فقط فکر کنم Newtonsoft ساپورت نکنه که به این سادگی بشه فقط value های یک پروپرتی خاص رو تغییر داد!
    احتمالا کلا فایل json رو تغییر میده
    ناگت های دیگه ای هم هست مثل jsonconfig که با داینامیک کار میکنه که شاید این کارو انجام بده
    حالا نبود هم خودتون میتونید بنویسید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: گذاشتن آیکون در سی شارپ
    نوشته شده توسط arefba در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 10 بهمن 1396, 08:29 صبح
  2. سوال: ایحاد فایل رمز دار در سی شارپ
    نوشته شده توسط negar442 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 09 آذر 1393, 09:02 صبح
  3. سوال: ورود اطلاعات در بانك اكسس در سي شارپ
    نوشته شده توسط IT_eng در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 16 دی 1390, 15:33 عصر
  4. سوال: ورود به پایگاه داده اکسس رمزدار با سی شارپ
    نوشته شده توسط ayyub492 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 بهمن 1388, 00:47 صبح
  5. سوال: textBox جهت ورود مبلغ در سی شارپ
    نوشته شده توسط kh1387 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 08 مهر 1387, 03:45 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •