نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد داخل فرمول ریاضی

  1. #1

    Smile سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد داخل فرمول ریاضی

    با عرض سلام،
    چطور میتوان اعداد داخل یک فرمول ریاضی را بصورت سه رقم سه رقم جدا کرد ؟
    مانند زیر :
    فرمول اصلی :
    Sqrt(1048576)-1000000/5+96315602.57801205+1258936525
    بعد از سه رقم سه رقم جدا شدن اعداد :
    Sqrt(1 048 576)-1 000 000/5+96 315 602.57801205+1 258 936 525

    اگر بخواهیم این فرمول را در یک کنترل memo بنویسیم و عملیات جداسازی بصورت اتوماتیک و درحین نوشتن صورت بگیرد باید از چه کدی استفاده کنیم ؟

    لطفا راهنمایی بفرمایید
    با تشکر فراوان
    آخرین ویرایش به وسیله Mohsen1942 : پنج شنبه 05 بهمن 1396 در 23:32 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamedjim
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    140

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد داخل فرمول ریاضی

    از FormatFloat استفاده کن:


    var
    S: String;
    D: Double;
    ...
    S:= FormatFloat('#,##0.000', D);


    تفکیک به صورت سه رقم و دقیقا تا سه رقم اعشار

  3. #3

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد داخل فرمول ریاضی

    خیلی ممنون،
    ولی کد شما فقط برای یک عدد تنها کاربرد داره،
    منظور من فرموله یعنی وقتی داری یه فرمول ریاضی رو در یک memo مینویسی خودش تشخیص بده که وقتی دارم عدد وارد میکنم اونو جداسازی کنه و بین هر سه رقم یدونه فاصله یا همون space بزاره و به قسمت اعشار هم کاری نداشته باشه
    با تشکر

  4. #4

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد داخل فرمول ریاضی

    باید برای این کار خودتون دست به کار نوشتن کامپوننت، یا کدنویسی ران تایم بشید.
    باید متن رو از اعداد جدا کنید، موقعیت اعداد و متن رو بدونید، اعداد رو با روشی مثل روش هایی که دوستان گفتند کانورت کنید و بگذارید سر جاش، بعد موقعیت کرسر را قرار دهید ..
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  5. #5

    نقل قول: سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد داخل فرمول ریاضی

    آقای یوسف زالی عزیز تشکر میکنم بابت راهنماییتون،
    امکانش هست کدشو بنویسید ؟

تاپیک های مشابه

  1. سه رقم جدا کردن اعداد در DBGrid در هنگام نوشتن عدد
    نوشته شده توسط دنیای دلفی در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 31
    آخرین پست: شنبه 06 شهریور 1395, 10:47 صبح
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 12 بهمن 1387, 13:12 عصر
  3. سوال: سه رقم سه رقم جدا كردن اعداد
    نوشته شده توسط sh2007 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1387, 12:05 عصر
  4. سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد
    نوشته شده توسط محسن بابائی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 29 مهر 1385, 10:48 صبح
  5. سه رقم سه رقم جدا کردن اعداد
    نوشته شده توسط Beyondsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 16 تیر 1385, 01:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •