نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مدیریت کوئری کراستب به استفاده از فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    مدیریت کوئری کراستب به استفاده از فرم

    سلام

    اطلاعاتی رو با استفاده از کوئری کراستب از جداول مورد نظرم استخراج کردم
    ولی به دلیل حجم بالایی که برای پردازش اطلاعات بر روی سیستم اعمال میکنه قصد دارم تا این کوئری رو با استفاده از مقداری که در یک کمبوباکس در فرمی، به نوعی فیلتر کنم تا داده خاص رو استخراج کنم که علاوه بر اجرای سریعتر کوئری، نتیجه مد نظر کاربر رو هم اعمال کنه.

    توضیح مختصری در مورد اطلاعات واکشی شده:
    در این کوئری تعداد تراکنش های ثبت شده توسط کاربران رو در تمامی تاریخ ها میشماره که قطعا حجم اطلاعات زیادی رو شامل میشه و نیاز به پردازش زیادی هست که با یک سیستم i5 و Ram 4GB حدود یک دقیقه نیاز به پردازش داره که زمان زیادی هست.

    حالا اگر بشه تاریخ رو از طریق یک تکست باکس یا کمبوباکس بر روی کراستب اعمال کرد عالی میشه.


    البته لازمه اشاره کنم که این قابلیت رو به همان صورتی که در کوئری سلکت انجام میشه پیاده کردم ولی خطا داد و حتی با استفاده از یک کوئری سلکت واسطه هم اقدام کردم ولی بازم همون خطا رو گرفتم



    حالا دوستان راه حل یا نمونه ای برای این کار دارن؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: مدیریت کوئری کراستب به استفاده از فرم

    میدونین که ندیده نمیشه پاسخ داد!
    دیتا نمونه بگذارین و خروجی مورد نظر رو دقیق مشخص کنین.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: مدیریت کوئری کراستب به استفاده از فرم

    خب بابت طولانی شدن و دیر شدن عذرخواهی میکنم

    اینم نمونه مد نظر من:

    در همون تب اول میخوام کوئری که قرار نمایش داده بشه از طریق همون تکست باکسی که تاریخ رو نشون میده مجددا فیلتر بشه که علی الظاهر چون در کوئری کراستب هست مشکل داره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Mehr@ban : سه شنبه 29 اسفند 1396 در 12:44 عصر دلیل: اصلاح ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: مدیریت کوئری کراستب به استفاده از فرم

    دیتا رو فراموش کردین!
    بنابراین نمیتونم تست کنم

    از پارامتر برای کوئری استفاده کنین؛
    با فرض اینکه تاریخ رو بصورت STRING ذخیره کردین (که نادرست هست و سرعت رو پایین میاره) یک چیزی شبیه زیر میشه:

    PARAMETRS FORMS!frm_stat!txtDataMaliUser TEXT(10);
    TRANSFORM Count(tbl_mali.mali_tarikh) AS CountOfmali_tarikh
    SELECT tbl_mali.mali_tarikh
    FROM tbl_mali
    WHERE tbl_mali.mali_tarikh=FORMS!frm_stat!txtDataMaliUse r
    GROUP BY tbl_mali.mali_tarikh
    ORDER BY tbl_mali.mali_tarikh DESC
    PIVOT [mali_UN] & " - " & DLookUp("usr_name","tbl_usr","usr_user = '" & [mali_un] & "'");


    تست کنین خبرش رو بدین.

    در ضمن:
    سرعت پایین بدلیل محاسبات غیر ضروری در بخش PIVOT هست.
    نمیدونم چند رکورد دارین ولی برای حدود ده هزار رکورد باید حدود پنج ثانیه باشه.
    بجای DLOOKUP جداول رو JOIN کنین.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: مدیریت کوئری کراستب به استفاده از فرم

    تشکر @mazoolagh

    الان که فرصت تست نیست
    ولی قطعا نتیجه بررسی رو اعلام میکنم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: مدیریت کوئری کراستب به استفاده از فرم

    سلام مجدد

    بله متاسفانه بررسی کردم و فایل ضمیمه رو اصلاح کردم
    جداول به صورت لوکال اصلاح شد!

    ممنون میشم که مجددا تست بفرمایید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: مدیریت کوئری کراستب به استفاده از فرم

    با دیتا نمونه هم تست کردم
    همون کد گذاشتم درست هست.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: مدیریت کوئری کراستب به استفاده از فرم

    نمونه :

    1.png

    2.png

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: مدیریت کوئری کراستب به استفاده از فرم

    از کدها و تصاویری که ارسال کردین نهایت تشکر رو دارم.
    ولی متاسفانه من نتونستم نتیجه مطلوب رو داشته باشم

    امکان داره نمونه رو کامل بفرمایید و ارسال کنید؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,055

    نقل قول: مدیریت کوئری کراستب به استفاده از فرم

    نمیدونم چجوری تست کردین که جواب نگرفتین!

    کد همونی هست که قبلا گذاشتم - کافی بود همون رو استفاده کنین

    با این وجود پیوست میکنم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: مدیریت کوئری کراستب به استفاده از فرم

    برای خودمم جالب بود که چرا جواب نداد
    همون کد رو عینا در محیط sql قرار دادم ولی جواب نداد

    بابت نمونه هم تشکرات بسیار

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده از یک کوئری در یک کوئری دیگر یا استفاده از چند دستور sql در یک کوئری
    نوشته شده توسط farzadkamali در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 28 اردیبهشت 1392, 13:23 عصر
  2. سوال: مشکل این کوئری چیه؟؟؟ طریقه استفاده از متد FOR XML PATH
    نوشته شده توسط raziyehbazargan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 11:52 صبح
  3. نحوه نوشتن کوئری جستجو با استفاده از پارامتر
    نوشته شده توسط vahidth در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 04 دی 1391, 16:14 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 25 مهر 1390, 01:42 صبح
  5. کندی اجرای کوئری در زمان استفاده از user-defined function
    نوشته شده توسط Omid Rekabsaz در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 24 تیر 1387, 20:09 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •