نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: دستور کوئری جستجو بین جداول چگونه است. بدون innerjoin

  1. #1

    دستور کوئری جستجو بین جداول چگونه است. بدون innerjoin

    سلام خدمت دوستان گرامی
    یک سوال فنی دارم که امیدوارم شما بتوانید کمکم کنید
    jadval2.jpg

    jadval.jpg

    jadval3.jpg
    یک دستور کوئری هست

    $query = "SELECT * FROM students WHERE FName LIKE '%$search%' OR LName LIKE '%$search%'";
    $result = $conn->query($query);


    که در این دستور فقط در نام و نام خانوادگی جستجو انجام میشود.


    حالا اگر بخواهیم دامنه جستجو رو گسترش بدهیم که مثل در قسمت وضعیت دانشجو رو سرچ نماییم"فرضا عادی" چه دستور کوئری باید بنویسیم؟
    آخرین ویرایش به وسیله injakojast : شنبه 07 بهمن 1396 در 17:46 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: دستور کوئری جستجو بین جداول چگونه است. بدون innerjoin

    بدون join اصلا پیشنهاد نمیشه مگر چه کار میخواهید کنید که از جوین بهتره؟
    اگر نمیخواهید باید Select تو در تو بنویسید

  3. #3

    نقل قول: دستور کوئری جستجو بین جداول چگونه است. بدون innerjoin

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    بدون join اصلا پیشنهاد نمیشه مگر چه کار میخواهید کنید که از جوین بهتره؟
    اگر نمیخواهید باید Select تو در تو بنویسید
    خیلی ممنون از شما

    شما بلد هستید من فایل رو براتون ارسال کنم بررسی کنید؟ فعلا با join نمیخواهم پیش بروم. ساده میخواهم ستفاده کنم. راستش دارم تمرین و تحقیق میکنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: دستور کوئری جستجو بین جداول چگونه است. بدون innerjoin

    دوست عزیز مبحث ارتباطات بین جدوال در بانکهای RDBMS مثل مای اسکیوال کلا از join ها استفاده میکنه اینجا مسئله ای بصورت تمرین و اینها نداره که شما اول بااون تمرین کنید بعد برید سراغ join این رفتار درون این نوع بانک ها هست.

  5. #5

    نقل قول: دستور کوئری جستجو بین جداول چگونه است. بدون innerjoin

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    دوست عزیز مبحث ارتباطات بین جدوال در بانکهای RDBMS مثل مای اسکیوال کلا از join ها استفاده میکنه اینجا مسئله ای بصورت تمرین و اینها نداره که شما اول بااون تمرین کنید بعد برید سراغ join این رفتار درون این نوع بانک ها هست.
    بدون join یعنی امکانپذیر نیست؟

  6. #6

    نقل قول: دستور کوئری جستجو بین جداول چگونه است. بدون innerjoin

    میشه select تو در تو رو بنویسید؟ برای این سوال من؟ تشکر میکنم از شما

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: دستور کوئری جستجو بین جداول چگونه است. بدون innerjoin

    select :
    SELECT ename, (SELECT dname 
    FROM dept
    WHERE dept.deptno=emp.deptno)dname
    FROM EMP


    Union:
    SELECT f1,f2,f3 FROM table1
    UNION
    SELECT f1,f2,f3 FROM table2

  8. #8

    نقل قول: دستور کوئری جستجو بین جداول چگونه است. بدون innerjoin

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    select :
    SELECT ename, (SELECT dname 
    FROM dept
    WHERE dept.deptno=emp.deptno)dname
    FROM EMP


    Union:
    SELECT f1,f2,f3 FROM table1
    UNION
    SELECT f1,f2,f3 FROM table2
    افرین بر شما خیلی لطف کردید

تاپیک های مشابه

  1. مشکلدر کوئری جستجو بین دو تاریخ
    نوشته شده توسط vahidth در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 25 مهر 1394, 14:37 عصر
  2. چگونه زمانی ارتباط بین جداول برقرار است جداول را پر کنیم...
    نوشته شده توسط viator در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 31 اردیبهشت 1394, 11:12 صبح
  3. مشکل در نوشتن کوئری جستجو بین دو فیلد
    نوشته شده توسط پیام حیاتی در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 29 اسفند 1393, 19:27 عصر
  4. ساخت کوئری جستجو با جداول متغیر
    نوشته شده توسط sama84 در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 11 تیر 1391, 11:59 صبح
  5. سوال: درخواست کوئری رابطه بین جداول
    نوشته شده توسط فؤاد در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 11 آبان 1389, 12:58 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •