نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: چرا جداول فایل با پسورد قوی از front برنامه براحتی ایمپورت میشوند

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    چرا جداول فایل با پسورد قوی از front برنامه براحتی ایمپورت میشوند

    سلام.
    من یک دیتابیس با چند جدول با پسورد قوی ایجاد و حتی ان را به فرمت accde تبدیل کردم
    front برنامه نیز حاوی جداول لینک شده از دیتابیس فوق است. موقع لینک شدن وارد کردن پسورد الزامی بوده و اگر وارد نکنیم لینک انجام نمیشود
    اما در کمال ناباوری براحتی از یک فایل دیگر accdb می توان بدون نیاز به پسورد از front برنامه جداول را وارد کرد.
    نمیدانم اشکال کار در کجاست.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: چرا جداول فایل با پسورد قوی از front برنامه براحتی ایمپورت میشوند

    سلام به اساتید محترم.
    لطفا برای این فاجعه ای که وجود دارد راه حلی نشان دهید. من که نتوانستم به نتیجه ای برسم.
    شما در صورتی که دیتابیس را در یکی از رایانه های شبکه با ادرس ظاهرا نامعلوم هم بگذارید، خواهید دید که یک کاربر که اطلاعات اندکی از اکسس دارد با ایجاد فایل معمول براحتی جداول را از front برنامه بدون نیاز به پسورد قوی که شما فکر می کنید روی دیتابیس گذاشته اید ایمپورت خواهد کرد. و ماحصل آن لو رفتن مکان دیتابیس و دسترسی به همه اطلاعات است. انوقت کافی است ان فرد شیطانی هم بکند و به دستکاری در اطلاعات بپردازد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: چرا جداول فایل با پسورد قوی از front برنامه براحتی ایمپورت میشوند

    چند نکته هست که باید رعایت کنید چون صرف جدا کردن دیتا و رمز گذاشتن روی اون کفایت نمیکنه.

    اول اینکه اگر جداول رو بصورت لینک بگذارین همین وضعیتی رو خواهید داشت که الان باهاش روبرو شدین و این درست نمیشه حتی با بستن شیف و تبدیل فرمت frontend به accde

    باید هنگام باز شدن frontend با کد جداول رو لینک کنین و در پایان کار هم دوباره با کد لینک ها رو بردارین.
    اما این هم به تنهایی کافی نیست چون هنوز امکان ایمپورت در شرایط خاصی هست!

    برای ایمپورت نشدن جداول باید اونها رو hidden کرد و hidden کردن عادی هم تاثیری نداره : باید attribute جدول رو با کد ویرایش کرد.

    این دیگه نهایت کاری هست که میتونین در اکسس انجام بدین - در حد سواد من البته - باید دید دیگر دوستان چه نظر و راهکاری دارن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: چرا جداول فایل با پسورد قوی از front برنامه براحتی ایمپورت میشوند

    تشکر از نظرتون
    خوب در شرایطی که برنامه اجرا و لینکها ایجاد بشه باز این اتفاق خواهد افتاد. یعنی کاربر بعد از اجرا برنامه ممکن است جدولها را ایمپورت کند
    در مورد hidden کردن خاصی که شما فرمودید متوجه نشدم منظورت اینه که بالفرض موقع لود شدن فرم ها جدولها مخفی بشوند یا چیز دیگری...
    در ضمن مانند برنامه هایی که با ویژوال بیسیک نوشته می شود نمی توان بدون استفاده از sql سرور به دیتابیس اکسس متصل شد؟

    امیدوارم اساتید در این مورد خاص راهنمایی بفرمایند. چون من واقعا در مورد امنیت اطلاعات در اکسس و رمزگذاری روی فایل و حتی بستن با شیفت و .. دچار تردید شدم. اکسس با این همه زیبایی و سرعت عمل خوبش نهایتا از کدهای ما محافظت میکنه و در مورد اطلاعات و جداول واقعا ضعف داره.

  5. #5

    نقل قول: چرا جداول فایل با پسورد قوی از front برنامه براحتی ایمپورت میشوند

    با سلام

    در مورد hidden کردن خاصی که شما فرمودید متوجه نشدم منظورت اینه که بالفرض موقع لود شدن فرم ها جدولها مخفی بشوند یا چیز دیگری...

    Public Function HideTable(strTableName As String) As Integer

    Dim dbs As DAO.Database


    Set dbs = CurrentDb()

    dbs.TableDefs(strTableName).Properties("Attributes ").Value = dbHiddenObject

    End Function


    Public Function ShowTable(strTableName As String) As Integer


    Dim dbs As DAO.Database


    Set dbs = CurrentDb()

    dbs.TableDefs(strTableName).Properties("Attributes ").Value = 0

    End Function

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: چرا جداول فایل با پسورد قوی از front برنامه براحتی ایمپورت میشوند

    روش مشابه همین هست که cyborghawk‌ گرامی آوردن ؛ فقط یک نکته هست که بهتره رعایت بشه و اون دست نخوردن دیگر attributeهاست.

    ' To Hide Table
    dbs.TableDefs(strTableName).Attributes = dbs.TableDefs(strTableName).Attributes OR dbHiddenObject

    ' To Unhide Table
    dbs.TableDefs(strTableName).Attributes = dbs.TableDefs(strTableName).Attributes AND NOT dbHiddenObject

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: چرا جداول فایل با پسورد قوی از front برنامه براحتی ایمپورت میشوند

    سلام ضمن تشکر از راهنمایی عزیزان
    ولی اشکالی که وجود دارد اگر فردی از اپشن برنامه فایل های مخفی را در حال نمایش قرار دهد همان آش و همان کاسه است

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: چرا جداول فایل با پسورد قوی از front برنامه براحتی ایمپورت میشوند


    لطفاً پست ها رو با دقت بخونین و همونجور که گفته شد عمل کنین تا باعث القای اطلاعات نادرست به دیگرانی که اینجا سرمیزنن نشه

    هم راه گفته شد و هم نمونه کد گذاشته شده

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: چرا جداول فایل با پسورد قوی از front برنامه براحتی ایمپورت میشوند

    سلام. ضمن تشکر از جنابعالی
    به نظرم موضوع اصلی این سئوال به یک موضوع ثانویه تبدیل شد و جنابعالی در نهایت اظهار نظر اخیر را فرمودید
    موضوع سئوال ابدا نحوه مخفی کردن جداول یا ... نبود بلکه سئوال این بود که واقعا مثلا یکی از افراد حاضر در این تالار در شرکت یا سازمانی باشد که از برنامه تحت اکسس استفاده می کند و شما قوی ترین پسورد را روی برنامه خود بگذارید آن فرد با سه حرکت همه اطلاعات شما را به ایمپورت خواهد کرد
    1- ایجاد یک دیتابیس خالی
    2- از مخفی در اوردن ابجکتها در همان دیتابیس
    3- ایمپورت جداول لینک شده شما از front به سادگی و بدون دانستن پسورد دیتابیس حاوی اطلاعات به نحوی که با دیتابیس لینک بوده و براحتی میتواند تمام اطلاعات را دستکاری و حتی کل اطلاعات را حذف نماید
    و به نظرم این برای اکسس یک فاجعه است

    در هر صورت شاید من متوجه منظور شما نمیشوم

    ممنون خواهم شد اگر نمونه ای کوچک که جوانب مورد نظر شما رعایت شده و نمی توان اطلاعات را دستکاری کرد و... برای استفاده اعضا محبت کنید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: چرا جداول فایل با پسورد قوی از front برنامه براحتی ایمپورت میشوند

    سلام

    همونجور که گفتم شما دقت نمیکنین به پستها
    دقیقا نحوه hidden کردن جدول هاست که مهمه - همین کد که جناب cyberhawk گذاشتن کلید کار هست و کافی هم هست
    با همین کد جداول لینک شده (و در صورت لزوم لوکال) در front end رو hidden کنین
    بعد تست کنین و اونوقت متوجه میشین که اسم هیچ جدولی برای ایمپورت دیده نمیشه - چه لینک شده (و چه لوکال)

    با همین روش میتونین تمام آبجکت ها رو مخفی کنین : فرم ها - گزارش ها و ...
    که اتفاقا کار بسیار پسندیده ای هست!

    احتیاجی به نمونه نیست مگر بعنوان انکار - یعنی نمونه ای بگذارم که شما نتونین جداول رو ایمپورت کنین

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    108

    نقل قول: چرا جداول فایل با پسورد قوی از front برنامه براحتی ایمپورت میشوند

    سلام
    با توجه به اینکه میشه جداول رو به راحتی از حالت محفی درآورد ( در همین حالت مورد اشارتون ) بهتره که یک توصیه دیگه به این دوستمون داشته باشیم
    دوست من , اگر تا این حد امنیت اطلاعاتتون با تفاسیری که فرمودید براتون مهمه , اکسس رو کنار بذارید , نیاز شما تعیین کننده نوع ابزار مصرفیتون هستش
    علی الظاهر نیاز شما توسط اکسس برآورده نخواهد شد
    زیاد دنبال راه حل توی اکسس نباشید

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mohammadsaleh
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    679

    نقل قول: چرا جداول فایل با پسورد قوی از front برنامه براحتی ایمپورت میشوند

    سلام.
    به هر صورت از زحمتی که کشیدید ممنونم
    اگر جسارتی شده پوزش میخوام. هدفم حل یک مشکل به صورت اساسی بود که تا حدودی زیادی شما و دوستان کمک کردید
    البته با جستجویی که در اینترنت انجام دادم متوجه این حفره نا امن در اکسس با جداولش شدم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: چرا جداول فایل با پسورد قوی از front برنامه براحتی ایمپورت میشوند

    نقل قول نوشته شده توسط New Account مشاهده تاپیک
    سلام
    با توجه به اینکه میشه جداول رو به راحتی از حالت محفی درآورد ( در همین حالت مورد اشارتون ) بهتره که یک توصیه دیگه به این دوستمون داشته باشیم
    دوست من , اگر تا این حد امنیت اطلاعاتتون با تفاسیری که فرمودید براتون مهمه , اکسس رو کنار بذارید , نیاز شما تعیین کننده نوع ابزار مصرفیتون هستش
    علی الظاهر نیاز شما توسط اکسس برآورده نخواهد شد
    زیاد دنبال راه حل توی اکسس نباشید
    سلام و روز خوش
    خوشحالم که در بحث شرکت کردین.
    ممنون میشم قدری باز کنین مبحث رو - یعنی مشخصتر بیان کنین که چجوری میشه اینکار رو کرد؟
    برای من جالب هست دونستنش و فکر هم نکنم مطرح شدنش بدآموزی محسوب بشه.

    البته هنوز بر این باورم که روش گفته شده در حدی که خواسته استارتر محترم تاپیک بوده جوابگو هست:
    1- ایجاد یک دیتابیس خالی
    2- از مخفی در اوردن ابجکتها در همان دیتابیس
    3- ایمپورت جداول لینک شده شما از front به سادگی و بدون دانستن پسورد دیتابیس حاوی اطلاعات به نحوی که با دیتابیس لینک بوده و براحتی میتواند تمام اطلاعات را دستکاری و حتی کل اطلاعات را حذف نماید
    یعنی با این سه مرحله نمیشه به دیتا دسترسی داشت

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    108

    نقل قول: چرا جداول فایل با پسورد قوی از front برنامه براحتی ایمپورت میشوند

    سلام mazoolagh
    ضمن سلام
    اینکه بنده عنوان کردم : "به سادگی امکان پذیر هستش" , از نگاه خودم به موضوع نگاه کردم.
    همانگونه که باز کردن دکمه Shift از طریق رویه های خارجی امکان پذیره ( به طور مثال توسط ابزاری قدیمی که در اینجا معرفی کرده بودم و به روز رسانیش هم نکردم برای عموم ) به همین طریق امکان اعمال تغییرات مد نظر شما , از بیرون فایل هدف هم وجود داره ( کانکشن از بیرون فایل میزنید و مشخصه ها رو تغییر میدید )
    روش مخفی کردن روش مناسبی هست ولیکن بازدارنده مطلق نیست مگر برای طیفی محدود ( گو اینکه اگر به اونها هم ابزار آماده رو بدید اونها هم به سادگی خواهند تونست )
    ( توضیح اینکه خیلی از موارد رو حذف کردم چون مبحثی رو توصیح دادم که به نظرم اومد بهتره حذف بشه )
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: باز کردن فایل با دابل کلیک از ویندوز
    نوشته شده توسط secondstriker در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 03 مهر 1394, 20:23 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 02 مرداد 1388, 17:18 عصر
  3. تیهه فایل با پسوند jpg از ریپورت
    نوشته شده توسط یوسف توفان در بخش Foxpro
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 23 فروردین 1387, 09:27 صبح
  4. اجرای فایل با پسوند exe از طریق جاوا ممکنه؟
    نوشته شده توسط mohseni12345 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اردیبهشت 1385, 08:31 صبح
  5. مشکل در آپلود فایل با حجم بیش از 2 مگابایت
    نوشته شده توسط omid_hasanpur در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 10 مهر 1384, 07:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •