نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نادیده گرفتن کاراکتر اول در دستور split

  1. #1

    نادیده گرفتن کاراکتر اول در دستور split

    سلام دوستان...توی سی شارپ یه رشته دارم به شکل زیر


    http://Yoursite.com/Upload/MyImage.jpg


    میخام این رو از طریق کاراکتر '.' ُSplite کنم...


    حالا میخام نقطه اول رو در نظر نگیره و از نقطه دوم این کار رو انجام بده

    یعنی مقدار اندیس اول که بهم برگردونه این باشه: http://Yoursite.com/Upload/MyImage

    و اندیس دوم این باشه: jpg

    نمیخوام از Uri استفاده بکنم
    پیشاپیش تشکر

  2. #2

    نقل قول: نادیده گرفتن کاراکتر اول در دستور split

    فقط میخواین از متد split استفاده کنین؟ میتونین از substring و lastindex استفاده کنین اما کارش از split یکم پیچیده تره میشه

  3. #3

    نقل قول: نادیده گرفتن کاراکتر اول در دستور split

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    فقط میخواین از متد split استفاده کنین؟ میتونین از substring و lastindex استفاده کنین اما کارش از split یکم پیچیده تره میشه
    خیلی فرقی نداره..فقط می خوام به چیزی که مد نظرم هست برسم.
    اگر نقطه اول داخل رشته نبود به راحتی میشد این کار رو کرد. یعنی فقط split(''.") میذاشتم حل میشد.

    اما اون نقطه اول کار رو سخت کرد یکم.

    من هدفم اینه به دوتا رشته برسم رشته اول:

    http://yoursite.com/Upload/MyImage

    و رشته دوم

    jpg
    -------------------------
    هدفم این هست که به اسم MyImage یه رشته الحاق کنم مثلا بشه MyImageThumbnail و بعدش هم اون jpg رو بهش بچسبونم و در نهایت به این برسم

    http://Yoursite.com/Upload/MyImageThumbnail.jpg

  4. #4

    نقل قول: نادیده گرفتن کاراکتر اول در دستور split

    خب میتونین به اینصورت عمل کنین:
    string url = "http://Yoursite.com/Upload/MyImage.jpg";
    string firstPart = url.Substring(0, url.LastIndexOf('.')); // gives: http:[SlashSlash]Yoursite[Dot]com/Upload/MyImage
    string secondPart = url.Substring(url.LastIndexOf('.') + 1); // gives: jpg

    تو خط سوم اگر بعلاوه یک رو بذارین نقطه رو نادیده میگیره و فقط فرمت رو میده بتون، اما اگه خواستین نقطه هم همراهش باشه اون بعلاوه یک رو پاک کنین

تاپیک های مشابه

  1. گرفتن کاراکتر موجود در سطر x و ستون y در ترمینال لینوکس.
    نوشته شده توسط CppBuilder2006 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 15 شهریور 1392, 11:37 صبح
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 27 فروردین 1392, 05:38 صبح
  3. تفاوت کد کاراکتر ها در دستور select
    نوشته شده توسط masoudmok در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 مهر 1391, 12:32 عصر
  4. سوال: نادیده گرفتن سایز صفحه در هنگام پرینت
    نوشته شده توسط atiyehmaleki در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1388, 18:25 عصر
  5. سوال: نادیده گرفتن اطلاعات تکراری در فیلد کلید اصلی
    نوشته شده توسط merlin69 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 15 آبان 1388, 18:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •