نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ایجاد پراپرتی با چند فیلد مثل Margin

  1. #1

    Exclamation ایجاد پراپرتی با چند فیلد مثل Margin

    سلام

    چطور میتونم پراپرتی مثل Margin درست کنم که 4 فیلد داشته باشه و یه فیلد هم برای همه یعنی جمعا 5 فیلد

    یه کنترلر سفارشی ساختم که رادیوس دادم به 4 گوشش

    حالا میخوام یه پراپرتی برای این رادیوسها نویسم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: ایجاد پراپرتی با چند فیلد مثل Margin

    اگر به آبجکت مارجین در خود دات نت نگاه کنید میبینید یک کلاس هیت که 4 تا پراپرتی داره و یک سازنده برای دادن تمام مقادیر پراپرتی هاش پس شما تو کنترلتون به پراپرتی ای از کلاسی مثل این نیاز داری:

  3. #3

    نقل قول: ایجاد پراپرتی با چند فیلد مثل Margin

    میشه مثال بزنید
    چون هر کاری تو کلاس مارجین کرده بود انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: ایجاد پراپرتی با چند فیلد مثل Margin

    من تصویر گذاشتم نمیدونم چرا نیست
    توی ویژوال برید منوی View بعد Object Browser رو بزنید سپس سرچ کنیدMargins و خودتون بصورت تکمیل ببینیدش

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: ایجاد پراپرتی با چند فیلد مثل Margin

    سلام
    من فقط می دونم اسمش expandable property هست!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: ایجاد پراپرتی با چند فیلد مثل Margin

    public class ThemeProperty
    {
    public Color FColor { get; set; } = Color.White;
    public Color BColor { get; set; } = Color.Black;
    public bool Active { get; set; } = true;
    }

    // Use.
    [TypeConverter(typeof(ExpandableObjectConverter))]
    public ThemeProperty Theme { get; set; } = new ThemeProperty();


    public void Test()
    {
    Theme.BColor = Color.Gray;
    Theme.FColor = Color.Black;
    Theme.Active = true;
    }

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد تابع با چند خروجی
    نوشته شده توسط mohammadyaser در بخش T-SQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 08 شهریور 1391, 16:34 عصر
  2. ایجاد layout با چند ستون بدون استفاده از float و table
    نوشته شده توسط unique1984 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 20 مهر 1390, 09:35 صبح
  3. اضافه کردن رکورد با چند فیلد خالی
    نوشته شده توسط hessam abjam در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 10 بهمن 1388, 16:17 عصر
  4. ایجاد فایل با نام هایی مثل (*:/؟")
    نوشته شده توسط M8SPY_OK در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 28
    آخرین پست: پنج شنبه 09 آبان 1387, 00:36 صبح
  5. اشکال در ایجاد جدول با دو فیلد کلیدی
    نوشته شده توسط ab_ba در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 اسفند 1384, 09:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •