نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: افزودن قابلیت تعریف فیلد توسط کاربرها به نرم افزار ورود اطلاعات (ایجاد فرم ورود اطلاعات پویا)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    Lightbulb افزودن قابلیت تعریف فیلد توسط کاربرها به نرم افزار ورود اطلاعات (ایجاد فرم ورود اطلاعات پویا)

    با عرض سلام خدمت همه دوستان و اساتید عزیز

    یک نرم افزار ورود اطلاعات داریم که تا حالا یک سری فیلد ثابت داشته که کاربرها استفاده می کردن.

    اما این فیلدهای ثابت جوابگوی نیاز بعضی از کاربها نیست و نیاز شده قابلیتی به نرم افزار اضافه بشه که کاربرها بتونن فیلدهای مورد نیاز خودشون رو تعریف کنن.

    این فیلدها میتونن رشته ، بولین ، عددی و ... باشن. موقع اجرا هم باید بر اساس این موارد که کاربر تعریف کرده و بالطبع مثلا توی دیتابیس ذخیره شده ، فرم مورد نظر ایجاد بشه

    به صورت کلی میخواهیم یک نرم افزار فرم ساز پویا ایجاد کنیم.


    هر یک از دوستان یا اساتید که با نکته ای، نمونه ای و یا اظهار نظری بر ما منت نهاده و ما را مورد لطف خود قرار دهند ، عمری دعاگویشان خواهیم بود

    در صورت امکان روشهای ممکن جهت انجام کار و بهترین روش پیاده سازی
    آخرین ویرایش به وسیله rahmatipoor : چهارشنبه 01 اسفند 1397 در 09:43 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: افزودن قابلیت تعریف فیلد توسط کاربرها به نرم افزار ورود اطلاعات ( ایجاد فرم ورود اطلاعات پو

    یک از راههایی که به ذهن میرسه این هست اینه که یک سری فیلد ثابت اضافی در نظر بگیریم که کاربرها بتونن تغییر نام بدن و اگه نیاز ندارن پنهان بشه که این روش هم کامل نیست.

    اگه بشه خود کاربرها هر چی نیاز دارند رو تعریف کنند واقعا عالی میشه
    آخرین ویرایش به وسیله rahmatipoor : یک شنبه 15 بهمن 1396 در 13:19 عصر

  3. #3
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: افزودن قابلیت تعریف فیلد توسط کاربرها به نرم افزار ورود اطلاعات ( ایجاد فرم ورود اطلاعات پو

    نقل قول نوشته شده توسط rahmatipoor مشاهده تاپیک
    یک از راههایی که به ذهن میرسه این هست اینه که یک سری فیلد ثابت اضافی در نظر بگیریم که کاربرها بتونن تغییر نام بدن و اگه نیاز ندارن پنهان بشه که این روش هم کامل نیست.

    اگه بشه خود کاربرها هر چی نیاز دارند رو تعریف کنند واقعا عالی میشه
    سلام و وقت بخیر.
    همونطور که فرمودید این روش گذشته از سرباری که داره محدودیت های مختلفی رو هم به همراه داره و به همین دلیل عملا روش مناسبی نیست.
    اگر درست متوجه شده باشم شما قصد ایجاد فرم یا جدول جدید روی پایگاه داده ندارید و فقط باید فیلد جدید به جدول فعلی اضافه بشه درسته؟
    در این صورت چرا کد sql رو از سمت نرم افزار به طور داینمیک تولید نمی کنید؟
    مثلا می تونید نام فیلد مورد نظر و نوع و سایر مشخصاتش رو از کاربر بگیرید و بسته به اطلاعات ورودی کد sql مرتبط برای ایجاد فیلد خواسته شده رو تولید کنید.
    به این صورت تقریبا:

    string sql=string.Format(
    "ALTER TABLE myTable ADD {0} {1}",
    FieldNameTextbox.Text, FieldTypeCombo.SelectedItem);



    البته فراموش نکنید که باید برای جلوگیری از injection و تزریق کدهای مخرب هم تدابیری رو در نظر بگیرید.
    روش های قوی تر و پیچیده تری هم البته وجود داره. مثلا می تونید یک جدول برای فرم ها داشته باشید، یک جدول برای فیلد ها و یک جدول کلی برای مقادیر.

    table forms:
    FormID INT IDENTITY, FormName VarChar(50);

    table fields:
    FieldID int identity, FormID int, FieldName VarChar(20)....

    table values:
    int ValueID int identity, FieldID int, Value NVarChar(max));
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: افزودن قابلیت تعریف فیلد توسط کاربرها به نرم افزار ورود اطلاعات (ایجاد فرم ورود اطلاعات پوی

    سلام
    در این لینک یه نمونه هست ببینید شاید به درد خورد. این پست هم ببینید تصویرش گویا هست.(گوشه پایین سمت چپ)

تاپیک های مشابه

  1. افزودن بلوتوث و history به نرم افزار
    نوشته شده توسط ataalavi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 26 آبان 1393, 21:47 عصر
  2. سوال: کمک برای افزودن تصویر به نرم افزار
    نوشته شده توسط mehrdad_replay در بخش C#‎‎
    پاسخ: 21
    آخرین پست: جمعه 14 تیر 1392, 21:10 عصر
  3. حرفه ای: افزودن Add-ons شبیه به Firefox به نرم افزار
    نوشته شده توسط mehdin69 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 29 دی 1390, 10:26 صبح
  4. سوال: نیاز به نرم افزار ساخت گالری عکس با قابلیت زوم
    نوشته شده توسط amir-aa در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 12 آذر 1390, 17:24 عصر
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 24 خرداد 1389, 19:49 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •