نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پرشدن حافظه RAM وقتی تعداد رکورد های جدول زیاد است

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    150

    Question پرشدن حافظه RAM وقتی تعداد رکورد های جدول زیاد است

    سلام
    از سروران و اساتید یه سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید
    یک جدول که تعداد رکورد های زیادی داره وقتی میخوام تو datagridveiw نمایش می دهم فضای RAM بطور چشمگیری اشغال شه. (در عکس های پیوستی مشخص می باشد)
    چطور می تونم این حجم از فضای اشغال شده رو کاهش بدم؟البته از تابع top هم نمیخوام استفاده کنم.


    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    DataTable dt = new DataTable();
    conn.Open();
    da.SelectCommand = new SqlCommand();
    da.SelectCommand.Connection = conn; //dar_entezare_nasb
    da.SelectCommand.CommandText = "select * from tbl";
    da.Fill(dt);
    dataGridView1.DataSource = dt;
    conn.Close();

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: پرشدن حافظه RAM وقتی تعداد رکورد های جدول زیاد است

    خب از جی میخوای استفاده کنی؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    150

    نقل قول: پرشدن حافظه RAM وقتی تعداد رکورد های جدول زیاد است

    قبل از اجرای دستورات فضای اشغال شده 23 بود بعد از اجرای دستور به 223 افزایش یافت با دو بار اجرای مجدد این دستورات سیستم هنگ میکنه.
    دستوری باشه که بعد از اجرای مجدد این کد فضای اشغال شده تقریبا 223 باشه نه اینکه اطلاعات قبلی داخل Ram بمونه و با اجرای مجدد دستور ، اطلاعات رو مجدد تو ram بارگذاری کنه و در نهایت سیستم هنگ کنه.
    ممنون میشم راهنمایم کنید.

تاپیک های مشابه

  1. تولید اعداد تصادفی به تعداد رکورد های جدول
    نوشته شده توسط Mofid.m در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 دی 1393, 01:31 صبح
  2. سوال: نحوه ی بدست آوردن تعداد رکورد های جدول
    نوشته شده توسط Sh-meteor در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 04 آبان 1393, 12:18 عصر
  3. سوال: شمارش تعداد رکورد های جدول بدون خواندن کل اطلاعات جدول
    نوشته شده توسط milad_d993 در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 21 خرداد 1392, 06:56 صبح
  4. جمع دو ستون از دو جدول همسان با تعداد رکورد های متفاوت
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 19 آذر 1384, 17:51 عصر
  5. تعداد رکورد های جدول و سرعت بازیابی
    نوشته شده توسط houtanal در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 08 تیر 1382, 08:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •