نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جمع کردن در لیست

  1. #1

    جمع کردن در لیست

    سلام
    دوستان من میخوام بوسیله لیست بیام و تعدادی عدد بگیرم و نتایج رو جمع کنم. الان عمل جمع انجام نمیشه. چکار باید کرد؟

    int sum = 0;                       
    string aa = "yes";
    while (aa == "yes")
    int sum = 0;
    string aa = "yes";
    while (aa == "yes")
    {
    Console.WriteLine("gheymat machine ra vared konid? ");
    int gheymat = int.Parse(Console.ReadLine());
    List<int> machines2 = new List<int> (gheymat);
    Console.WriteLine("edameh? ");
    aa = Console.ReadLine();
    for (int i = 0; i < machines2.Count; i++)
    {
    sum += machines2[i];
    Console.WriteLine(sum);
    }
    }




    بعد اینکه این عمل انجام شد می خوام این اتفاق روش بیفته:

    string naghdi = "naghdi", online = "online", Aghsat = "Aghsat";
    Console.WriteLine("\nRavesh pardakht ra entekhab namaeed: ");
    Console.WriteLine("Naghdi: ");
    Console.WriteLine("online: ");
    Console.WriteLine("Aghsat: ");
    string s = Console.ReadLine();
    if (s == naghdi)
    {
    Console.WriteLine("naghdi");
    }else if(s == online)
    {
    Console.WriteLine("online");
    }else if(s== Aghsat)
    {
    Console.WriteLine("Aghsat");
    }


    که در جواب sum اگر فرد آنلاین رو انتخاب کرد 7 درصد تخفیف بهش بدن. یعنی یک عمل ریاضی روش انجام بشه.

  2. #2

    نقل قول: جمع کردن در لیست

    سلام
    باید تعریف لیست رو بیرون از حلقه انجام بدید


    var sum = 0;
    var answer = "yes";
    var machines = new List<int>();


    while (answer == "yes")
    {
    Console.WriteLine("gheymat machine ra vared konid? ");
    var gheymat = int.Parse(Console.ReadLine());
    machines.Add(gheymat);


    Console.WriteLine("edameh? ");
    answer = Console.ReadLine();
    }


    foreach (var machine in machines)
    {
    sum += machine;
    }


    Console.WriteLine("Sum is: " + sum);






    string naghdi = "naghdi", online = "online", Aghsat = "Aghsat";
    Console.WriteLine("\nRavesh pardakht ra entekhab namaeed: ");
    Console.WriteLine("Naghdi: ");
    Console.WriteLine("online: ");
    Console.WriteLine("Aghsat: ");
    string s = Console.ReadLine();
    if (s == naghdi)
    {
    Console.WriteLine("naghdi");
    }
    else if (s == online)
    {
    Console.WriteLine("online");
    }
    else if (s == Aghsat)
    {
    Console.WriteLine("Aghsat");
    }


    Console.ReadKey();
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  3. #3

    نقل قول: جمع کردن در لیست

    بهتره از خاصیت ها و ویژگی های Linq استفاده بشه تا یه حلقه

    var sum = machines.Sum();

    به جای



    foreach (var machine in machines)
    {
    sum += machine;
    }

  4. #4

    نقل قول: جمع کردن در لیست

    والا الان فقط می تونیم از لیست اسفاده کنیم و فعلا از اونها نمیشه.


    یک سوال دیگه هم داشتم:


    string vvv = "yes";
    while (vvv == "yes")
    {
    Console.WriteLine("kodam option bala add shavad?");
    options.Add(Console.ReadLine());
    Console.WriteLine("contiu... yes: select optin /// enter: result");
    vvv = Console.ReadLine();
    }
    for (int i = 0; i < options.Count; i++)
    {
    Console.WriteLine(options[i]);
    }

    ببخشید من می خوام این کد رو طوری تنظیم کنم که کاربر فقط بتونه 2 آپشن رو حذف کنه ...

    الان این چون توی while هست تا هر تعدادی بخاد میشه حذف کنه ... ولی می خوام فقط 2 مورد رو بتونه حذف کنه این رو چطور تنظیم کنم. بعد فقط میشه از for خالی اسفاده کرد و لیست ها ... از تابع ها هم نمی تونم استفاده کنم.

تاپیک های مشابه

  1. خطا در inflate کردن در لیست ویو
    نوشته شده توسط beh3000 در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 15 آذر 1394, 15:58 عصر
  2. مشکل با Share کردن در لیست ویو شخصی
    نوشته شده توسط omidandroid در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اسفند 1392, 23:47 عصر
  3. جمع کردن در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط dddd10 در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 آبان 1390, 11:41 صبح
  4. سوال: جمع کردن در کمبو باس
    نوشته شده توسط www.pc3enter.tk در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 07 آذر 1389, 09:15 صبح
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 08 بهمن 1387, 19:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •