نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: حذف رشته ی تکراری که توسط random string تولید شده.

  1. #1

    حذف رشته ی تکراری که توسط random string تولید شده.

    سلام دوستان:
    من می خوام که با استفاده از کلاس random رشته های تصادفی تولید کنم ولی برخی از رشته های تولید شده به صورت چند مرتبه ایجاد می شند.
    اول اینکه چگونه می توان رشته های تکراری رو پاک کرد و به صورت کنترل شده ایجاد کرد؟
    دوم اینکه می خوام که رشته ی تولید شده رو از لحاظ معنایی برسی کنم که با معنا باشد یعنی اینکه واژه ی زبان فارسی باشد اما نتونستم یک لیست کامل از لغات زبان فارسی رو پیدا کنم .
    وارد کردن واژگان زبان فارسی به صورت دستی بسیار مشکل و زمان بر است.

    خوشحال می شم اگه منو در حل این مشکلات یاری نمایید.
    با سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: حذف رشته ی تکراری که توسط random string تولید شده.

    برا اینکه بدونی کد ایجاد شده تکراری هست یا نه باید کدهای استفاده شده رو یه جا نگه داری. مثلا تو یه فایل.
    هر بار که کد جدید ایجاد میکنی بری تو فایل بگردی اگه این کد بود یه کد جدید تولید کن و اونم تو فایل بگرد. تا زمانی این کارو بکن که کد تولید شده تو فایل نباشه. ممکنه همون اول کد یکتا داشته باشی. ممکنه هم مثلا بعد چندبار این عمل صورت بگیره.

    برا فارسی هم باید خب کلمات رو داشته باشید. راه دیگه ای نیست.اگه اشتباه نکنم تو همین فروم یک دیتابیس لغات انگلیسی به فارسی بود. کافیه سرچ کنید. میتونید از لغات فارسی اون استفاده کنید. دیتابیس اکسس بود.

  3. #3
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: حذف رشته ی تکراری که توسط random string تولید شده.

    سلام دوست من.
    اگر فقط تصادفی بودن و منحصر بفرد بودن رشته براتون مهم هست می تونید به راحتی از Guid.NewGuid استفاده کنید.
    برای جمع آوری لیستی از کلمات فارسی می تونید از واژه نامه ها یا کتاب ها یا صفحات وب استفاده کنید.
    و فرضا اگر لیستی از کلمات دارید و فقط قصد دارید به صورت تصادفی مرتبشون کنید می تونید به این صورت عمل کنید:

    var rnd=new Random();
    Queue<string> randomWords=new Queue<integer>( WordsList.OrderBy(x=> rnd.Next()));
    while(randomWords.Any())
    Console.WriteLine(randomWords.Dequeue());


    برای حذف آیتمهای تکراری از یک مجموعه هم می تونید از متود Enumerable.Distinct یا از کلاس HashSet<T> استفاده کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله مهرداد صفا : جمعه 20 بهمن 1396 در 14:17 عصر
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مقایسه چند رشته و حذف رشته های تکراری
    نوشته شده توسط ata_alavi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 25 فروردین 1396, 18:38 عصر
  2. سوال: حذف تمامی رکوردهای تکراری که فقط id و تاریخ آنها متفاوت است
    نوشته شده توسط دلتنگ اسمان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 03 تیر 1395, 19:47 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 مرداد 1391, 09:00 صبح
  4. حذف عکسی که توسط تابع bitmap ایجاد شده است
    نوشته شده توسط ompcj4u در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 13 خرداد 1390, 23:51 عصر
  5. عدم حذف یا ویرایش فایلهایی که توسط کد ساخته نشده اند
    نوشته شده توسط Ali1400 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 26 دی 1386, 03:15 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •