نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل با Cookies

  1. #1

    Unhappy مشکل با Cookies

    سلام و عرض ادب خدمت دوستان بنده به این روش Cookies مورد نیازم رو ست میکنم

    var FullNameCookie = new HttpCookie("FullNameCookie");
    FullNameCookie.Expires = DateTime.Now.AddDays(1);
    FullNameCookie.Value = (from u in db.Persons
    where u.nationalCode == User.Identity.Name
    select u.firstName + " " + u.lastName).FirstOrDefault();
    //FullNameCookie.HttpOnly = true;
    //FullNameCookie.Domain = "localhost:28625";
    //HttpContext.Current.Response.Cookies.Set(FullNameC ookie);
    HttpContext.Response.SetCookie(FullNameCookie);

    سپس در فایل لایوت به این صوت فراخوانی میکنم
    @Request.Cookies.Get("FullNameCookie").Values

    در اولین فراخوانی مقدار صحیح کوکی رو نمایش میده ولی در فراخوانی های بعدی یه مقدار عجیب غریب میخونه!!!
    Untitled-1.jpg

  2. #2

    نقل قول: مشکل با Cookies

    ثبت Value يونيكد يك كوكي بايد با Server.UrlEncode باشد و دريافت آن با Server.UrlDecode

  3. #3

    نقل قول: مشکل با Cookies

    خیلی ممنونم واقعا تشکر کارمو راه انداختید

  4. #4

    نقل قول: مشکل با Cookies

    یه مشکل دیگه بنده این کوکی رو فقط در کنترولر Home و اکشن Index مقدار دهی میکنم اگر کاربری ادرسی رو بزنه که index برنامه نباشه کوکی خالی میمونه خواستم در متد Application_Start مقدار دهی کنم ولی اونجا نتونستم به User.Identity دسترسی پیدا کنم شما راه حلی در این زمینه به نظرتون میرسه؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با Cookie
    نوشته شده توسط Majid842 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 17 دی 1391, 14:11 عصر
  2. سوال: مشکل با cookie
    نوشته شده توسط armin20 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 01 تیر 1389, 09:31 صبح
  3. مبتدی: مشکل با cookie
    نوشته شده توسط armin20 در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 27 اردیبهشت 1389, 15:06 عصر
  4. مشکل با ارسال ایمیل و Cookie
    نوشته شده توسط ماهان مقدم در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 30 اسفند 1387, 10:09 صبح
  5. مشکل با مقدار cookie
    نوشته شده توسط mk88km در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 26 اسفند 1386, 10:33 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •