نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایجاد سیستم اعلان بروز رسانی برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    ایجاد سیستم اعلان بروز رسانی برنامه

    سلام
    ایام دهه مبارک فجر و پیروزی انقلاب رو تبریک میگم

    خیلی خلاصه سعی میکنم که خواسته خودم رو توضیح بدم
    برای اطلاع رسانی انتشار نسخه جدید برنامه قصد دارم در یک فایل متنی رو در روی وب قرار بدم که آخرین نسخه منتشر شده رو که یک عدد هست رو ذخیره کنه

    حالا میخوام از طریق فایل اکسس محتوای این فایل رو بخونم و اگر نسخه موجود از نسخه منتشر شده پایین تر بود عملیات خاصی رو انجام بده.


    اگر دوستان راه حلی دیگه ای سراغ دارن یا نمونه ای موجود هست، ممنون میشم کمکی کنن

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: ایجاد سیستم اعلان بروز رسانی برنامه

    در کل خوندن فایل از وب کار ساده ای هست و قبلا هم بحث مشابه داشتیم:

    https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%D8%B9%DB%8C

    تاپیک بالا برای کسانی که میخوان بهتر با XMLHTTPREQUEST آشنا بشن و بخصوص اگر پاسخ (یا فایل) به فرمت XML هست و نیاز به تفسیر و استخراج مقادیر داره خوبه.

    اما خواسته شما ساده تر محسوب میشه:
    Option Compare Database
    Option Explicit

    Public Type Response
    FILE_CONTENT As String
    ERROR_MESSAGE As String
    End Type

    Public Function Read_File(File_Url As String) As Response
    On Error GoTo Error_Handler
    Dim REQ As Object ' XMLHttpRequest
    Set REQ = CreateObject("MSXML2.XMLHTTP")
    REQ.Open "GET", File_Url, False
    REQ.Send
    If REQ.status = 200 Then ' STATUS CODE 200 = OK
    Read_File.FILE_CONTENT = REQ.responseText
    Else
    Read_File.FILE_CONTENT = ""
    Read_File.ERROR_MESSAGE = " XMLHttpRequest Error = " & REQ.status & vbCrLf & REQ.statusText
    End If
    Set REQ = Nothing
    Exit Function
    Error_Handler:
    Read_File.FILE_CONTENT = ""
    Read_File.ERROR_MESSAGE = "Access Error=" & Err.Number & vbCrLf & Err.Description
    Set REQ = Nothing
    End Function


    نمونه نحوه استفاده از تابع :
    1.png

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: ایجاد سیستم اعلان بروز رسانی برنامه

    اگر کدهای بررسی خطا رو کنار بگذارین میبینین که اصل کار چقدر ساده است:

    Public Function Read_File(File_Url As String) As String
    Dim REQ As Object ' XMLHttpRequest
    Set REQ = CreateObject("MSXML2.XMLHTTP")
    REQ.Open "GET", File_Url, False
    REQ.Send
    If REQ.status = 200 Then ' STATUS CODE 200 = OK
    Read_File = REQ.responseText
    Else
    Read_File = "-- ERROR --"
    End If
    Set REQ = Nothing
    End Function


    ولی پیشنهاد نمیکنم

  4. #4

    نقل قول: ایجاد سیستم اعلان بروز رسانی برنامه

    سلام دوستان
    این دستورات فقط خط اول درج شده در یک فایل php رو میخونه
    اگر بخواهیم خطوط بعدی رو هم بخوانیم چه باید کرد؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mazoolagh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    سن
    71
    پست
    3,030

    نقل قول: ایجاد سیستم اعلان بروز رسانی برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط SB1398 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    این دستورات فقط خط اول درج شده در یک فایل php رو میخونه
    اگر بخواهیم خطوط بعدی رو هم بخوانیم چه باید کرد؟
    سلام و روز خوش
    فایل های php (و asp , aspx , ....) در سمت سرور پردازش میشن و نتیجه پردازش هست برای کلاینت فرستاده میشه و نه خود فایل.
    شما مطلقا دسترسی مستقیم به این دست فایلها ندارین.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سوال درباره بروز رسانی برنامه
    نوشته شده توسط NASA's Spaceman در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 مرداد 1393, 09:24 صبح
  2. مشکلی که با بکاپ و ریستور دارم برای بروز رسانی برنامه ها
    نوشته شده توسط sorena2000 در بخش Backup & Restore
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 20 تیر 1393, 19:59 عصر
  3. بروز رسانی برنامه پس از کلیک بر روی آیکن
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 18 خرداد 1393, 23:45 عصر
  4. سوال: بروز رسانی برنامه
    نوشته شده توسط MOR_MS در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 28 آذر 1390, 10:41 صبح
  5. بروز رسانی برنامه
    نوشته شده توسط mazy12 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 بهمن 1387, 11:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •