نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تعیین محل قرار گیری edittext

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    shahrekord
    پست
    279

    تعیین محل قرار گیری edittext

    سلام.
    من یه سری edittext دارم و یه سری هم در حین اجرا با کلیک کاربر اضافه میشن. حالا میخوام اونایی که جدید اضافه میشن برن در ادامه قبلیا (زیرشون) یه حالت لیست مانند درست بشه. تمام این edittext ها هم توی یه nestedscrollview هستن که توش یدونه linear lay out و توش یه constriant layout هست.
    میتونم اضافه کنم ولی جاشون نمیتونم مشخص کنم.

    ممنون میشم کمک کنید.

    باتشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    یاسوج
    پست
    128

    نقل قول: تعیین محل قرار گیری edittext

    سلام شاید از آرایه بتونید استفاده کنید و کمکتون کنه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    shahrekord
    پست
    279

    نقل قول: تعیین محل قرار گیری edittext

    سلام.
    آرایه؟!!! چه کمکی بهم میکنه؟ چجوری؟
    من مشکلم اینه که edittext هایی که میسازم نمیتونم محل قرارگیریشون توی صفحه نمایش را تعیین کنم.

    بازم ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: تعیین محل قرار گیری edittext

    در کل شما با LayoutParams مشخصات ویو جدیدتون و محل قرارگیریش رو مشخص می کنید.

    چون می‌خواید ویو ها زیر هم قرار بگیرن، ساده ترین راه حل اینه که ویو های جدید رو تو LinearLayout تزریق کنید. می تونید ویو جدید رو با استفاده از کلاسش بسازید و باز با LayoutParams طول و عرضش رو مشخص کنید یا اینکه یه Layout آماده داشته باشید (مثلن فقط یه EditText) و اون رو Inflate کنید و به ویو والد تزریق کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    shahrekord
    پست
    279

    نقل قول: تعیین محل قرار گیری edittext

    ممنون.
    امکانش هست نمونه کد مثال با توضیح برام بذارید؟
    چون با layoutparams نتونستم کار کنم. اومدم با constraintset کار کنم چون توی constraintlayout بودم ولی درست جواب نمیده.
    اینکه توی یه linearlayout یدونه constraint layout دارم کار درستیه؟

    ممنون

  6. #6
    مدیر بخش آواتار rubiks.kde
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,537

    نقل قول: تعیین محل قرار گیری edittext

    شما به صورت داینامیک می تونید به view آیتم جدید اضافه کنید مثل این نمونه مثال :

    View linearLayout =  findViewById(R.id.info);//LinearLayout layout = (LinearLayout) findViewById(R.id.info);
    TextView valueTV =newTextView(this);
    valueTV
    .setText("hallo hallo");
    valueTV
    .setId(5);
    valueTV
    .setLayoutParams(newLayoutParams(
    LayoutParams.FILL_PARENT,
    LayoutParams.WRAP_CONTENT));

    ((LinearLayout) linearLayout).addView(valueTV);

    YES I AM Qt


    Code Less
    Create More
    Deploy Everywhere

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    shahrekord
    پست
    279

    نقل قول: تعیین محل قرار گیری edittext

    نقل قول نوشته شده توسط rubiks.kde مشاهده تاپیک
    شما به صورت داینامیک می تونید به view آیتم جدید اضافه کنید مثل این نمونه مثال :

    View linearLayout =  findViewById(R.id.info);//LinearLayout layout = (LinearLayout) findViewById(R.id.info);
    TextView valueTV =newTextView(this);
    valueTV
    .setText("hallo hallo");
    valueTV
    .setId(5);
    valueTV
    .setLayoutParams(newLayoutParams(
    LayoutParams.FILL_PARENT,
    LayoutParams.WRAP_CONTENT));

    ((LinearLayout) linearLayout).addView(valueTV);

    سلام و ممنون از پاسخگویی. ولی من با اضافه کردن مشکلی ندارم مشکل اینه که یه فرم به شکل زیر دارم که میخوام عین این دوتا edittext با زدن دکمه دقیقا زیرشون اضافه بشه. اضافه مشن ولی نه در جای مناسب.
    Untitled.png

    و کدی که به هنگام زدن دکمه اجرا میشه(kotlin هست)

    val lengthedittext=EditText(this)
    val countedittext=EditText(this)
    //var constraintedlayout= ConstraintLayout (this)
    var constraintsettemp= ConstraintSet ()
    ///
    lengthedittext.setMaxWidth(20)
    lengthedittext.setMaxHeight(editText1.getHeight())
    lengthedittext.setId(edittextconstraintlayout.childCount+1)
    lengthedittext.setTextAlignment(View.TEXT_ALIGNMENT_CENTER)
    lengthedittext.setInputType(InputType.TYPE_NUMBER_VARIATION_NORMAL )
    lengthedittext.setSelectAllOnFocus(true)
    lengthedittext.setText(lengthedittext.getId().toSt ring())
    lengthedittext.setVisibility(View.VISIBLE)

    ///
    countedittext.setMaxWidth(editText2.getWidth())
    countedittext.setMaxHeight(editText2.getHeight())
    countedittext.setId(edittextconstraintlayout.childCount+2)
    countedittext.setTextAlignment(View.TEXT_ALIGNMENT_CENTER)
    countedittext.setInputType(InputType.TYPE_CLASS_NUMBER)
    countedittext.setSelectAllOnFocus(true)
    countedittext.setText(countedittext.getId().toStri ng())
    countedittext.setVisibility(View.VISIBLE)
    ////
    edittextconstraintlayout.addView(lengthedittext)
    NoOfEdittexts++
    edittextconstraintlayout.addView(countedittext)
    NoOfEdittexts++
    //////////////
    constraintsettemp.connect(lengthedittext.getId(),C onstraintSet.LEFT,ConstraintSet.PARENT_ID,ConstraintSet.LEFT,26)
    constraintsettemp.connect(countedittext.getId(),Co nstraintSet.LEFT,lengthedittext.getId(),ConstraintSet.RIGHT,26)
    // constraintsettemp.connect(lengthedittext.getId(),C onstraintSet.TOP,NoOfEdittexts-3,ConstraintSet.BOTTOM,26)
    constraintsettemp.connect(lengthedittext.getId(),C onstraintSet.TOP,ConstraintSet.PARENT_ID,ConstraintSet.TOP,200)
    constraintsettemp.connect(lengthedittext.getId(),C onstraintSet.BOTTOM,ConstraintSet.PARENT_ID,ConstraintSet.BOTTOM,20)
    constraintsettemp.connect(countedittext.getId(),Co nstraintSet.RIGHT,ConstraintSet.PARENT_ID,ConstraintSet.RIGHT,26)
    // constraintsettemp.connect(countedittext.getId(),Co nstraintSet.TOP,NoOfEdittexts-2,ConstraintSet.BOTTOM,26)
    constraintsettemp.connect(countedittext.getId(),Co nstraintSet.TOP,ConstraintSet.PARENT_ID,ConstraintSet.TOP,200)
    constraintsettemp.connect(countedittext.getId(),Co nstraintSet.BOTTOM,ConstraintSet.PARENT_ID,ConstraintSet.BOTTOM,20)
    //constraintsettemp.setHorizontalBias(lengthedittext .getId(),0.25F)
    constraintsettemp.setHorizontalBias(countedittext. getId(),025F)constraintsettemp.applyTo(edittextconstraintlayou t)
    ممنون میشم اگه کسی کمک کنه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: تعیین محل قرار گیری edittext

    یه layout بسازید که همون دوتا EditText تو تصویر داخلش باشن. درواقع تو این فایل همون چیزی رو قرار بدید که می‌خواید تکثیرش کنید.

    لایه ای که توش اینا رو اضافه می کنید، یه Linear Layout باشه (چون اشاره کردید، والد مستقیم LL باشه و نه ConstraintLayoutی که داخل LL هست)

    EditText m = (EditText) getLayoutInflater().inflate(R.layout.template_edit  _text, llAttribsContainer, false);

    views.add(m);


    با Inflate کردن لایه، نیاز نیست خصوصیات ویو ها رو دستی وارد کنید، خصوصیات هنگام Inflate ست میشن.

    این ساده ترین راهه، نه لزومن بهترین راه.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    shahrekord
    پست
    279

    نقل قول: تعیین محل قرار گیری edittext

    ممنون
    ولی من با Inflate مشکلی دارم و اون اینه که نمیتونم فقط همون محتوای مد نظرم تکرار بشه و کل activity مجبورم کپی کنم. و علاوه بر این اینکه اینجوری من بعدا چجوری میتونم به این edittext های ساخته شده جدید از طریق کد دسترسی داشته باشم؟

    من از layoutparams استفاده کردم ولی نتونستم edittext های جدید را زیر قبلیا بندازم فقط توی همون سطر قرار گرفتن. کدی که استفاده کردم میذارم ممنون میشم راهنمایی کنید (تنها مشکل این کد در کل کار برای من اینه که دقیقا روی همون قبلیا نشون میده)

    با تشکر


    val lengthedittext=EditText(this)
    val countedittext=EditText(this)
    al params1 =editText1.getLayoutParams() as ConstraintLayout.LayoutParams
    val params2=editText2.getLayoutParams()as ConstraintLayout.LayoutParams
    var newParams1 = ConstraintLayout.LayoutParams(ConstraintLayout.Lay outParams.WRAP_CONTENT,ConstraintLayout.LayoutParams.WRAP_CONTENT)
    var newParams2=ConstraintLayout.LayoutParams(Constrain tLayout.LayoutParams.WRAP_CONTENT,ConstraintLayout.LayoutParams.WRAP_CONTENT)
    newParams1=params1
    newParams1.topToBottom = editText1.getId()
    newParams2=params2newParams2.topToBottom=editText2.getId()
    edittextconstraintlayout.addView(lengthedittext,-1,newParams1)
    edittextconstraintlayout.addView(countedittext,1,newParams2)


تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: مشکل در تعیین محل قرار گیری پیکچرباکس
    نوشته شده توسط sagggad در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 07 آذر 1392, 20:19 عصر
  2. تعیین محل قرار گیری جدول تولید شده
    نوشته شده توسط mjt10063 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 15 مهر 1392, 17:51 عصر
  3. سوال: تعیین محل قرار گیری فرم بصورت پویا.
    نوشته شده توسط behzad5952 در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 23 اردیبهشت 1392, 00:47 صبح
  4. باز کردن محل قرار گیری فایل عکس
    نوشته شده توسط قله بلند در بخش Access
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 19 مهر 1390, 20:32 عصر
  5. محل قرار گیری فرمهای child
    نوشته شده توسط hooooman در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 تیر 1386, 10:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •