نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اضافه نشدن یکی از المنت ها در append

  1. #1

    اضافه نشدن یکی از المنت ها در append

    سلام.
    من یه table دارم.
    میخوام به آخرین ردیف اون ، یه ردیف اضافه کنم که شامل دو input hidden هست و دو ستون.
    کد زیر رو نوشتم. کار می کنه اما مشکلم اینه که اولین input hidden رو اضافه نمی کنه.

    ممنون میشم راهنماییم کنید





    var rowCount = $('#Attachmentdatatable tr').length;
    var index = rowCount;

    var newRow = "<tr>< input id= "Attach_Index" name= "Attach.Index" value= "" + index + "" type= "hidden" ><input id="Attach_" + index + "__Attachment_FileName" name="Attach[" + index + "].Attachment_FileName" value="" + filename + "" type="hidden"><td>" + filename + "</td><td><a style="display: inline" href="javascript:void(0)" onclick="$(this).closest('tr').remove();">حذف</a></td></tr>";

    $('#Attachmentdatatable').append(newRow);


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: اضافه نشدن یکی از المنت ها در append

    شما قواعد concatenation رور عایت نکردی اصلا من تعجب میکن که اصلا چجوری کار میکنه و اررور نمیده !
    اگه اول و آخرشته " گزاشته باشی نمیتونی وسطش هم " بزاری مگه اینکه بخای متغییر بزاری وسط رشته که اونوقت باید با + وصلشون کنی به بقیه رشته .... برای بقیه جاها میتونی از تک کوتیشن استفاده کنی

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن لودینگ به کلیک یکی از باتن ها در آندروید
    نوشته شده توسط gjmkdyttyhujk در بخش Android Studio
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 30 آذر 1393, 07:30 صبح
  2. ping نشدن یکی از ماشین ها در vsphere
    نوشته شده توسط aram_2 در بخش تالار های مرتبط با شبکه و امنیت
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 01 مرداد 1393, 08:27 صبح
  3. خطایی مبنی بر Register نشدن یکی از Component ها در سیستم مقصد
    نوشته شده توسط sahar_82614 در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 اردیبهشت 1389, 10:18 صبح
  4. تگرار نشدن یکی از فیلد ها در قسمت دیتیل گزارش؟؟
    نوشته شده توسط maryamb در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 15 مهر 1387, 00:13 صبح
  5. چاپ نشدن بعضی از Memo ها در FastReport
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 18 مهر 1384, 07:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •