نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نوع مکانی (geography ) در mysql

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار nader3
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    67

    نوع مکانی (geography ) در mysql

    با سلام خدمت دوستان عزیز من میخواستم جدولی ایجاد کنم که تو جدول موقعیت طول و عرض جغرافیایی رو ثبت کنم. بعد اگر یه مقدار جدید دستم رسید نزدیکترین فاصله رو در رکورد هام پیدا کنم. با سرچی که کردم تو sql server و mysql v5.7 یک نوعی هست به نام geography که میتونه به من کمک کنه. اما مشکل اینجاست که سرور من mysql ورژن 5.7 رو نداره. به نظر دوستان چیکار میتونم بکنم؟ کسی راهی به نظرش میرسه. برای تعداد کم میشه فاصله رو محاسبه کرد اما وقتی تعداد میره بالا این کار امکان مذیر نیست.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: نوع مکانی (geography ) در mysql

    اگر نقاط شما روی سطح صاف باشند کار راحت انجام میشه و با دو تا فیلد برای x و y و یک تابع ساده میتونی کار رو انجام بدی:

    مثلا تابع dist(x1,y1,x2,y2) رو مینویسی
    بعد این کد:
    select * from
    (select id,dist from table) as t
    order by dist desc
    limit 1


    اما اگر نقاط روی یک کره (کره زمین) باشه (بصورت lat و long) کار سخت میشه چون باید دستور ST_Distance_Sphere رو پیاده کنی برای همون دو فیلد طول و عرض

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ثبت داده از نوع Int در mysql
    نوشته شده توسط <?php?> در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 14 فروردین 1395, 11:50 صبح
  2. نوع داده در mysql
    نوشته شده توسط محمود محمددوست در بخش MySQL
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 22 مرداد 1386, 20:34 عصر
  3. ایجاد جدول و دیتابیس در MySql
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 فروردین 1383, 23:08 عصر
  4. مشاهده مطالب یونیکد در mysql
    نوشته شده توسط nematia در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 03 فروردین 1383, 14:32 عصر
  5. مشکل در mysql
    نوشته شده توسط در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 18 بهمن 1382, 10:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •