نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: روش و دلیل نمایش برچسب ها درهر پست به چه صورته؟

  1. #1

    Question روش و دلیل نمایش برچسب ها درهر پست به چه صورته؟

    درود
    حتما دیدید تو برخی از سایت ها در زیر هر پست بخشی بعنوان برچسب ها یا کلمات کلیدی یا تگ وجود داره که اغلب بصورت لینک هم هستند.
    یک :این برچسبها همون کلماتی هستند که ما در تگ keywords واردمی کینم؟
    دو : اساسا نمایش این برچسب ها بدین صورت در هر پست چه سودی داره؟
    سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار anvar
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    Burbank, California
    پست
    520

    نقل قول: روش و دلیل نمایش برچسب ها درهر پست به چه صورته؟

    1 - بله
    2 - اگر به دنیای وب دقت کرده باشید وب از ارجاع کاربر از یک صفحه به صفحه دیگر شکل گرفته - بقای موتورهای جستجو هم دقیقا در همین موضوعه یعنی این که دقیقا چیزی رو در اختیار کاربر بذاری که بدنبال اون هست یا علاقمند به آن هست - تگ ها علاوه بر اینکه نوشته های شما در موضوعات خاص را در کنار هم قرار می دهند (نوعی طبقه بندی) می توانند لیستی از نوشته های مرتبط و احتمالا در محدوده علاقمندی کاربران به یک برچسب خاص را نیز در اختیار وی قرار دهند

    فرض کنید شما وارد سایتی میشی که در مورد معرفی گوشی های موبایل فعالیت می کند
    در پایان مقاله معرفی یک محصول, درج عبارت های کلیدی مانند تگ های زیر می توانند کاربران را به سمت سایر مقالات مرتبط بکشاند این یعنی نگه داشتن کاربر برای مدت زمان بیشتر و احتمالا دفعات آتی بیشتر در این سایت
    برچسب ها :
    گوشی های 6 اینچی (لیستی از نوشته های محصولات که این ویژگی را دارند - در واقع به کاربر فرصتی برای کسب دانش در مورد محصولاتی با این نکته اشتراکی و البته کلیدی را می دهید)- گوشی های آندورید 8 (لیستی از نوشته های محصولات که این ویژگی را دارند)- میان رده های مردم پسند (لیستی از نوشته های محصولات که این ویژگی را دارند) و ..................... این اولین استفاده از کلمات کلیدی یا تگ ها برای کاربران و بازدید کنندگان از سایت شما است تا سایر نوشته ها که دارای همچنین برچسب هایی باشند را خیلی راحت و سریع پیدا کنند. با این کار ناوبری سایت شما راحت تر و تجربه کاربران از سایت شما بصورت قابل توجهی به یاد ماندنی تر خواهد شد .... این دو عامل مطلوب هر کسی اعم از وب مسترها و بازدید کنندگان هستند


    کاربرد دوم و احتمالا مهم تر :
    کلمات کلیدی موجود در یک نوشته اگر واقعا انعکاس دهنده کلمات دارای چگالی بالا و قطعا کلیدی در نوشته شما باشند می توانند در جذب کاربران موتورهای جستجو مانند گوگل و .... (اکثریت کاربران وب امروزی) به صفحات وب شما حائز اهمیت حیاتی باشند. شناخته شدن در دنیای بسیار بزرگی که هزاران رقیب در حال تلاش برای در صدر ماندن هستند کار بسیار مشکلی است و به سادگی بدست نمی اید


    البته در وردپرس در ابتدای کار از این تگ های بنوعی برای طبقه بندی نوشته ها استفاده می کردند یه چیزی شبیه به دسته ها اما به مرور زمان با آمدن تاگزونومی
    و طبقه بندی های دیگر استفاده عمومی تر و فعلی آن مشهود شد

  3. #3

    نقل قول: روش و دلیل نمایش برچسب ها درهر پست به چه صورته؟

    نقل قول نوشته شده توسط anvar مشاهده تاپیک
    1 - بله
    2 - اگر به دنیای وب دقت کرده باشید وب از ارجاع کاربر از یک صفحه به صفحه دیگر شکل گرفته - بقای موتورهای جستجو هم دقیقا در همین موضوعه یعنی این که دقیقا چیزی رو در اختیار کاربر بذاری که بدنبال اون هست یا علاقمند به آن هست - تگ ها علاوه بر اینکه نوشته های شما در موضوعات خاص را در کنار هم قرار می دهند (نوعی طبقه بندی) می توانند لیستی از نوشته های مرتبط و احتمالا در محدوده علاقمندی کاربران به یک برچسب خاص را نیز در اختیار وی قرار دهند

    فرض کنید شما وارد سایتی میشی که در مورد معرفی گوشی های موبایل فعالیت می کند
    در پایان مقاله معرفی یک محصول, درج عبارت های کلیدی مانند تگ های زیر می توانند کاربران را به سمت سایر مقالات مرتبط بکشاند این یعنی نگه داشتن کاربر برای مدت زمان بیشتر و احتمالا دفعات آتی بیشتر در این سایت
    برچسب ها :
    گوشی های 6 اینچی (لیستی از نوشته های محصولات که این ویژگی را دارند - در واقع به کاربر فرصتی برای کسب دانش در مورد محصولاتی با این نکته اشتراکی و البته کلیدی را می دهید)- گوشی های آندورید 8 (لیستی از نوشته های محصولات که این ویژگی را دارند)- میان رده های مردم پسند (لیستی از نوشته های محصولات که این ویژگی را دارند) و ..................... این اولین استفاده از کلمات کلیدی یا تگ ها برای کاربران و بازدید کنندگان از سایت شما است تا سایر نوشته ها که دارای همچنین برچسب هایی باشند را خیلی راحت و سریع پیدا کنند. با این کار ناوبری سایت شما راحت تر و تجربه کاربران از سایت شما بصورت قابل توجهی به یاد ماندنی تر خواهد شد .... این دو عامل مطلوب هر کسی اعم از وب مسترها و بازدید کنندگان هستند


    کاربرد دوم و احتمالا مهم تر :
    کلمات کلیدی موجود در یک نوشته اگر واقعا انعکاس دهنده کلمات دارای چگالی بالا و قطعا کلیدی در نوشته شما باشند می توانند در جذب کاربران موتورهای جستجو مانند گوگل و .... (اکثریت کاربران وب امروزی) به صفحات وب شما حائز اهمیت حیاتی باشند. شناخته شدن در دنیای بسیار بزرگی که هزاران رقیب در حال تلاش برای در صدر ماندن هستند کار بسیار مشکلی است و به سادگی بدست نمی اید


    البته در وردپرس در ابتدای کار از این تگ های بنوعی برای طبقه بندی نوشته ها استفاده می کردند یه چیزی شبیه به دسته ها اما به مرور زمان با آمدن تاگزونومی
    و طبقه بندی های دیگر استفاده عمومی تر و فعلی آن مشهود شد

    سپاس از راهنمایی
    الان به یه مشکل برخورد!
    من تو جدول مربوط به پستها یه فیلد برای کلمات کلیدی درنظر گرفتم که هر کلمه با کاما از بقیه جدا میشه ، حالا برای نمایش هر کدوم ازین کلمات کلیدی بصورت جدا جدا توی ویو مربوط به نمایش پست به مشکل برخوردم؟ خواستم از تابع split رشته ها استفاده کنم اما جواب نداد.میشه راهنمایی کنید
    ------------------بروزرسانی----------
    خودم درستش کردم با این کد:

    <!--برچسب ها-->
    <h5 style="margin-top:30px;">برچسب ها</h5>
    <div class="tags-post">
    @{
    string str = Model.oPost.Keywords;




    string s = "";
    // reza,ali,mm
    foreach (var item in str.ToCharArray())
    {
    if (item == '،')
    {
    <a href="#">@s</a>
    s = "";
    }
    else
    {
    s += item;
    }
    }
    }
    </div>


    فقط یه پرسش من برای متاتگ کیوردز و برچسب هایی که قرار تو پست نمایش بدم رو تو یه فیلد ذخیره میکنم چون دلیلی نداره مقدارهاش متفاوت باشه(این دلیل منطقی؟).یا نه باید برای هر کدوم یه فیلد جدا درست کنم مثلا فیلد keywordsو فیلد Tags؟ چون تو یه آموزش دیدم اینکار رو کرده بود ولی بنظرم رسید کار بیخودیه.نظر شما چیه؟
    آخرین ویرایش به وسیله پروگرامنویس : شنبه 26 اسفند 1396 در 16:28 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار anvar
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    Burbank, California
    پست
    520

    نقل قول: روش و دلیل نمایش برچسب ها درهر پست به چه صورته؟

    من شخصا داشتن تگ های جدا و کلمات کلیدی جدا رو ترجیح می دهم
    از تگ ها یا برچسب ها برای ارجاع کاربر به سایر نوشته های مرتبط با هم از نظر موضوع یا مفهوم استفاده می کنم که غالبا در انتهای نوشته آورده میشود

    از کلمات کلیدی یا keywords برای تعامل با موتورهای جستجو استفاده می کنم - غالبا در قسمت هیدر صفحات آورده میشوند


    البته اگر برچسب ها دقیقا همان کلمات کلیدی باشند (در بعضی از سایت ها هر چقدر تگ برچسب داشته باشن دقیقا همان را در قسمت کلمات کلیدی در هیدر هم تکرار میکنن) فقط یکبار ذخیره میشن اما اگر تعداد اونها در این دو بخش متفاوت هستن (غالبا اینجوری هستن) ناچار نیاز به دو ستون جدا در دیتابیس دارن

    بعنوان مثال وارد سایت زومیت شو و در صفحه هر کدام از خبرها و مقالات در قسمت هیدر کد html تگ keyword رو با تگ ها در قسمت محتوی خبرها و مقالات مقایسه کن

تاپیک های مشابه

  1. از بین بردن فاصله در لینک برچسب ها و تبدیل به %20
    نوشته شده توسط yekmobile.com در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 17 مهر 1392, 21:23 عصر
  2. سوال: روش مناسب این فیلد ها در پایگاه به چه شکل صحیح تر هستش؟
    نوشته شده توسط samadblaj در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 09 آذر 1391, 00:01 صبح
  3. سوال: نمایش عکس ها با اتصال به پایگاه داده
    نوشته شده توسط yuttrim20 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 اردیبهشت 1391, 03:38 صبح
  4. نمایش ستون ها از راست به چپ در MasterData
    نوشته شده توسط hadisalahi2 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 27 بهمن 1389, 19:22 عصر
  5. نمایش سطر ها در دیتاگریدویو به صورت خاص
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 09 بهمن 1386, 09:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •