نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: پیدا کردن اندیس اول آرایه در یک حلقه for each

  1. #1

    Exclamation پیدا کردن اندیس اول آرایه در یک حلقه for each

    سلام دوستان، وقتتون بخیر

    چطور میشه اندیس اول یک آرایه دو بعدی رو که توسط یک حلقه ی for each ، بعد اولش پیمایش میشه ، در یک چرخه ی خاص بدست آورد؟
    آیا index داره ؟

    من تو آندروید استودیو جاوا مینویسم.
    سپاس

  2. #2

    نقل قول: پیدا کردن اندیس اول آرایه در یک حلقه for each

    سلام
    والا من که نفهمیدم چی نوشتی . دقیق منظورتو از نوشتت نفهمیدم . اگه میتونی واضح تر بنویس .
    ولی شاید اینا کمکت کنه
    برای یه آرایه دو بعدی مثله این
    Integer[][] array

    برای به دست اوردن مقادیرش با استفاده از حلقه for each چند راه داره که ساده ترین راهش اینه :

    for (int i=0 ; i< array.lenght ; i++ ) {
    for (int j=0;j<array[i].lenght;j++){
    // برای اینکه به مقداراصلی دسترسی داشته باشی
    array[i][j];

    برای به دست اوردن خونه اولش که یک آرایه یک بعدی بت میده از این کد (مثلا خونه اول)
    array[0]

    برای به دست اورد مقدار خونه اول از خونه اول آرایه کلی هم این کد
    array[0][0]

    در ضمن برای اینکه حلقه درست کار کنه و ارور نده باید آرایه دو بعدیت مقدار دهی شده باشه .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پیدا کردن بزرگ ترین عدد در یک فیلد
    نوشته شده توسط asp2.net در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 21 دی 1389, 14:42 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 26 فروردین 1389, 21:02 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 17 آذر 1388, 22:56 عصر
  4. پیدا کردن تمام train ها در یک گراف
    نوشته شده توسط MMMYousefMMM در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 11 اردیبهشت 1385, 01:27 صبح
  5. پیدا کردن اندیس سطر جاری در GridView
    نوشته شده توسط saffari2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 فروردین 1385, 19:24 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •