نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خروجی جدول به اکسل

  1. #1

    خروجی جدول به اکسل

    درووووود و خسته نباشید
    من یک جدول دارم که به صورت زیر هست

    Untitled.png
    دقیقاً همین جدول رو می خوام بیارم توی اکسل.
    لطفاً راهنماییم کنید.

  2. #2

    نقل قول: خروجی جدول به اکسل

    سلام

    این جدول تحت وب هست میخواین خروجی گزارشتون ( عکس که گذاشتید ) یه گزینه داشته باشه که یه فایل excel باشه ؟

  3. #3

    نقل قول: خروجی جدول به اکسل

    بله دقیقاً.

  4. #4

    نقل قول: خروجی جدول به اکسل

    یک Button بگذار برای ارسال به اکسل مثلاً به نام Button1 و کد زیر را برای اون بنویس
    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    Response.Clear();
    Response.AddHeader("content-disposition", "attachment;filename=Journal.xls");
    Response.ContentType = "application/vnd.ms-excel";
    Response.ContentEncoding = System.Text.Encoding.Unicode;
    Response.BinaryWrite(System.Text.Encoding.Unicode. GetPreamble());
    this.EnableViewState = false;
    StringWriter sr = new StringWriter();
    HtmlTextWriter hr = new HtmlTextWriter(sr);
    GridView1.RenderControl(hr);
    Response.Write(sr.ToString());
    sr.Dispose();
    hr.Dispose();
    Response.End();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    }
    }

  5. #5

    نقل قول: خروجی جدول به اکسل

    سلام ببخشید میشه یه توضیح در مورد این کد بدین اسم جدول رو چطوری پیدا می کنه؟ و اون اسم گریدویویی که می خواد در خط 13 مال چیه؟
    در ضمن من یه خروجی گرفتم که جدول هم وارد شد ولی متاسفانه اندازه جدول بهت خورد اینم تصویرش.
    Untitled.png
    لطلفاً راهنماییم کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله mhi.iranmanesh : جمعه 04 اسفند 1396 در 12:51 عصر

  6. #6

    نقل قول: خروجی جدول به اکسل

    سلام
    به این Table که ساختی یه ID بدید مثلا : tbl
    <table id="tbl" runat="server" >


    سپس با این کد اون رو توی یه فایل excel ذخیره کنید :

    Response.ContentType = "application/x-msexcel";
    Response.AddHeader("Content-Disposition", "attachment;filename=ExcelFile.xls");
    Response.ContentEncoding = Encoding.UTF8;
    StringWriter tw = new StringWriter();
    HtmlTextWriter hw = new HtmlTextWriter(tw);
    tbl.RenderControl(hw);
    Response.Write(tw.ToString());
    Response.End();

  7. #7

    نقل قول: خروجی جدول به اکسل

    در ادامه راهنمائی دوست خوبمان Tekyegah ،شما ابتدا یک جدول بسازید با هر اسمی که خواستید ذخیره کنید.بعد اون جدول را Drag&Drop کنید در صفحه‌ای که می خواهید ،بعد از منوی ToolBox روی GridView دایل کلیک کنید ،مشاهده خواهید کرد که اسم GridView1 را خود سیستم انتخاب می کند.
    t.png

  8. #8

    نقل قول: خروجی جدول به اکسل

    سلام،
    من این کد رو اضافه کردم ولی وقتی صفحه اکسل باز میشه این پیغام رو می ده!
    Untitled.png
    و وقتی رو yes کلیک می کنم و اکسل باز میشه یه صفحه خالی فقط هست و هیچ مقداری از جدول وارد اکسل نمیشه.
    لطفاً راهنماییم کنید.

  9. #9

    نقل قول: خروجی جدول به اکسل

    بعد از نوشتن کد مربوط به Button1_Click تابع زیر را بنویس
    public override void VerifyRenderingInServerForm(Control control)
    {
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سوال در خصوص خروجی گرفتن به اکسل از یک جدول اکسس
    نوشته شده توسط farzad_fb25 در بخش Access
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 07 تیر 1396, 16:47 عصر
  2. اسال اطلاعات جدول به اکسل
    نوشته شده توسط Vahid Alikhani در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 11 اسفند 1390, 23:55 عصر
  3. سوال: خروجی دیتاگرید به اکسل
    نوشته شده توسط shadi khanum در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 13 مهر 1388, 13:30 عصر
  4. راست به چپ چين در فايل خروجي فست به اكسل
    نوشته شده توسط سعید صابری در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 31 خرداد 1388, 10:54 صبح
  5. خروجی گزارشات به اکسل
    نوشته شده توسط frahimi در بخش Foxpro
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 29 بهمن 1387, 14:33 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •