نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ایجاد پیام در taskbar محیط کنسول سی شارپ

  1. #1

    ایجاد پیام در taskbar محیط کنسول سی شارپ

    سلام
    دوستان برنامه من در محیط کنسول هیچ فرمی نداره وقتی ویندوز بالا میاد میره از بانک داده را میکشه پیام مثل عکس زیر یا مثلا پیامی که در مورد شارژ باطری گوشه تسک بار میاد باید نشون بده حالا مشکل من اینکه چون فرمی ندارم باطبع از ابزار notifictionنمیتونم استفاده کنم کسی میتونه بگه در محیط کنسول چطور میشه این پیام را ایجاد کرد توی سایتهای مختلف هم مثل stackoverfo هم رفتم چیزی دستگیرم نشد
    images.png

  2. #2

    نقل قول: ایجادپیام در taskbar ب محیط کنسول سی شارپ

    سلام
    https://www.codeproject.com/Tips/627...-the-right-way

    و
    https://stackoverflow.com/questions/...wont-show-menu

    رو یه نگاه بندازید.

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: ایجادپیام در taskbar ب محیط کنسول سی شارپ

    سلام من در برنامه یک کلاس ایجاد کردم و کدهای زیر را نوشتم
     
    namespace TrayIconTest
    {
    class MyApplicationContext : ApplicationContext
    {
    //Component declarations
    private NotifyIcon TrayIcon;


    public MyApplicationContext()
    {


    InitializeComponent();
    TrayIcon.Visible = true;
    }
    private void InitializeComponent()
    {
    TrayIcon = new NotifyIcon();
    TrayIcon.BalloonTipIcon = ToolTipIcon.Info;
    TrayIcon.BalloonTipText ="I noticed that you double-clicked me! What can I do for you?";
    TrayIcon.BalloonTipTitle = "You called Master?";
    }

    و قسمت Appilication Run() را از حالت فرم در آوردم الان که اجرا میکنم باید خودش پیام را نشون بده ولی پیام را نشون نمیده اگه ممکنه راهنمایی بیشتر ;نید ممنون میشم

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ایجاد پیام در taskbar محیط کنسول سی شارپ

    با سلام
    باید dll و using رو به پروژه اضافه کنید
    بفرمائید:
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: عدم نمایش دیتابیس ایجاد شده (در sql) در پنجره add connection سی شارپ
    نوشته شده توسط helen_rabiei در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1394, 04:53 صبح
  2. سوال: ایجاد کد html بصورت پویا در asp به زبان سی شارپ
    نوشته شده توسط 871051 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 خرداد 1393, 14:41 عصر
  3. پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 12 اردیبهشت 1392, 18:53 عصر
  4. مبتدی: راهنمایی ساخت بازی در محیط کنسول شی شارپ
    نوشته شده توسط jennifer10 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 آذر 1388, 21:10 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 اردیبهشت 1387, 17:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •