نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: محافظت از متغیرها :

  1. #1

    Smile محافظت از متغیرها :

    با عرض سلام،
    خواستم بپرسم چگونه از متغیرها میتوانیم محافظت کنیم تا کسی نتونه به متغیرها دسترسی داشته باشه و مقادیر موجود در آنها رو تغییر بده ؟
    مثلا :
    var  
    S1,S2: String;
    Num: Array [ 1..3 ] of Integer = (100,101,102);
    Const
    Code: String = 'ABKL25WMTR85SPT';
    Begin
    S1:='ABCDEFGH';
    S2:='0123456789';
    End;

    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله Mohsen1942 : پنج شنبه 26 بهمن 1396 در 18:13 عصر

  2. #2

    نقل قول: محافظت از متغیرها :

    از اساتید خارجی در این مورد سوال کردم و توابع زیر رو بهم پیشنهاد دادند :
    تابع Encode یک رشته میگیره و اونو تبدیل به یک رشته دیگه میکنه
    و تابع Decode هم رشته تغییر یافته را دوباره به رشته اصلی تبدیل میکنه


    Function Encode(sForCrypt: AnsiString): AnsiString;
    Function Decode(sForDecrypt: AnsiString): AnsiString;
    //----------------------------------------------------------------------------------
    Function Encode(sForCrypt: AnsiString): AnsiString;
    var
    i: Smallint;
    n: Byte;
    sTmpString: AnsiString;
    begin
    n:=2;
    for i:=1 to Length(sForCrypt) do begin
    n := n+1; if n>3 then n := 1;
    sTmpString := sTmpString + AnsiChar(Ord(sForCrypt[i])-n);
    end;
    Result := sTmpString;
    end;
    //----------------------------------------------------------------------------------
    Function Decode(sForDecrypt: AnsiString): AnsiString;
    var
    i: Smallint;
    n: Byte;
    sTmpString: AnsiString;
    begin
    n:=2;
    for i:=1 to Length(sForDecrypt) do begin
    n := n+1; if n>3 then n := 1;
    if Ord(sForDecrypt[i])+n>255 then break;
    sTmpString := sTmpString + AnsiChar(Ord(sForDecrypt[i])+n);
    end;
    Result := sTmpString;
    end;
    //----------------------------------------------------------------------------------
    Var
    Str: String;
    Begin
    Str:=Encode('ABCDEFGH'); //=> Str= >AAADDD
    ShowMessage(Decode(Str)); //=> Str= ABCDEFGH
    end;

    آخرین ویرایش به وسیله Mohsen1942 : دوشنبه 30 بهمن 1396 در 07:26 صبح

  3. #3

    نقل قول: محافظت از متغیرها :

    میتونی از Single File استفاده کنی و فایل sfs تولید کنی و بعد از طریق فراخوانی آن تو برنامه باهش کارکنی

  4. #4

    نقل قول: محافظت از متغیرها :

    نقل قول نوشته شده توسط PayamKazemi مشاهده تاپیک
    میتونی از Single File استفاده کنی و فایل sfs تولید کنی و بعد از طریق فراخوانی آن تو برنامه باهش کارکنی
    ممنون،میتونید بیشتر توضیح بدید
    اگه ممکنه یه نمونه کد هم بزارید
    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. محافظت از برنامه در برابر کراکرها و اعمال مهندسی معکوس
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 18 فروردین 1397, 13:36 عصر
  2. پاسخ: 101
    آخرین پست: چهارشنبه 22 خرداد 1392, 13:36 عصر
  3. کپی بانک اطلاعاتی در CD و محافظت از آن
    نوشته شده توسط ashki در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 03 اسفند 1383, 22:11 عصر
  4. محافظت از اکسس
    نوشته شده توسط mehdi_nan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 13 دی 1382, 23:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •