نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: چک کد ملی کاربر

  1. #1

    چک کد ملی کاربر

    سلام و عرض ادب و احترام

    خوب هستین

    به عکسی که میفرستم نگاه کنین

    وقتی که میرم و تو سایت هایی مثل دی جی کالا عضو میشم :

    تو صفحه ثبت نام ، یکی از فیلد هاش کد ملی هستش .
    وقتی که نام و نام خانوادگی و کد ملی رو اشتباه میزنی میگه که اشتباه است ولی وقتی که نام خانوادگی با کدملی رو درست میزنی میگه که درسته .
    الان دیجی کالا به کجا وصله ؟
    آیا دیجی کالا به ثبت احوال وصله یا چی ؟
    از کجا میفهمه که تو کاربر واقعی هستی یا نه ؟
    ممنون مرسی

    کد ملی.PNG

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: چک کد ملی کاربر

    احتمالداره از درگاه های دولتی استفاده کرده باشن
    از اینجا پیگیری کن https://iran.gov.ir/organ/show/id/17/serviceid

    فرانویس هم چنین ادعایی مطرح کرده بود اما نمیدونم جفنگ میگن یا واقعا این امکانات را میدن
    لینک

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: چک کد ملی کاربر

    function checkCode($code)
    {
    if (is_numeric($code) && strlen($code) === 10)
    {
    $code = str_split($code);
    $ten = $code[9];
    $sum = 0;
    $j = 10;
    for ($i = 0; $i < 9; $i++)
    {
    $sum+= $code[$i] * $j;
    $j--;
    }

    $mod = $sum % 11;
    if ($mod >= 2)
    {
    $control = 11 - $mod;
    }
    else
    {
    $control = $mod;
    }

    if ($ten == $control)
    {
    return true;
    }
    else
    {
    return false;
    }
    }
    else
    {
    return false;
    }
    }

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار thacker
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    اکباتان
    پست
    621

    نقل قول: چک کد ملی کاربر

    اینم هم یک لینک خوب در مورد فرمول تشخیص دادن اعتبار کد ملی :

    http://micropedia.ir/1392/05/10/%D9%...5%D9%84%DB%8C/

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: چک کد ملی کاربر

    من برداشتم از سوالشون این بود که نام و نام خانوداگی را با کد ملی وارد شده تطبیق میده. که خیلی بعیده چنین دسترسی به یک سایت فروشگاهی داده بشه. احتمالا همون کد لی را validate میکنه فقط.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چک کد ملی سمت کاربر
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 24 اسفند 1395, 09:26 صبح
  2. سوال: چک کردن کد ملی
    نوشته شده توسط mobtadi_narm در بخش PHP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 23 فروردین 1395, 04:57 صبح
  3. گفتگو: چک کردن صحت کد ملی
    نوشته شده توسط atryad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 26 آذر 1391, 21:05 عصر
  4. كسي روش يا برنامه چك كردن كد ملي را دارد؟
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 16
    آخرین پست: پنج شنبه 17 فروردین 1391, 19:44 عصر
  5. چک کردن صحت کد ملی
    نوشته شده توسط mreza_adeli58 در بخش Foxpro
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مهر 1388, 06:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •