نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: HTTP Error 500.21 - Internal Server Error

  1. #1

    HTTP Error 500.21 - Internal Server Error

    برای حل این مشکل چکاری باید بکنم
    من از PersianDateTime.dll هم در برنامه ام استفاده میکنم. روی سیستم درسته وقتی میارم روی یک سیستم دیگه که IIS نصب کردم این خطا را میده.
    قبلا اجرا میشد قبلا دات نت فریم ورک 2 بود الان ب ایا کامپوننت دات نت 4 شد و دات نت 4 هم نصب هست.

  2. #2

    نقل قول: HTTP Error 500.21 - Internal Server Error

    سلام
    یه کلاس بنویسید ... توی صفحاتتون این فانشن رو صدا بزنید :

    Function datenow() As String
    Dim far30 As New System.Globalization.PersianCalendar
    Dim fary As String = ""
    Dim farm As String = ""
    Dim fard As String = ""
    Dim fardw As String = ""
    Dim farw As String = ""
    Dim fardHou As String = ""
    Dim fardMin As String = ""

    Dim TimeString As DateTime = DateAndTime.Now()
    Dim Intdiffrenttime As String = "+3.5"
    Dim theUTCTime As DateTime
    Dim localZone As TimeZone = TimeZone.CurrentTimeZone
    theUTCTime = localZone.ToUniversalTime(TimeString)
    theUTCTime = theUTCTime.AddHours(Intdiffrenttime)
    fary = far30.GetYear(theUTCTime)
    farm = far30.GetMonth(theUTCTime)
    fard = far30.GetDayOfMonth(theUTCTime)
    Dim Saat As String = far30.GetHour(theUTCTime)
    Dim Daghighee As String = far30.GetMinute(theUTCTime)

    If farm.Length = 1 Then farm = "0" + farm.ToString
    If fard.Length = 1 Then fard = "0" + fard.ToString
    If Saat.Length = 1 Then Saat = "0" + Saat.ToString
    If Daghighee.Length = 1 Then Daghighee = "0" + Daghighee.ToString
    '-----
    Return (fary + "-" + farm + "-" + fard + " " + Saat + ":" + Daghighee)
    End Function

  3. #3

    نقل قول: HTTP Error 500.21 - Internal Server Error

    نقل قول نوشته شده توسط Tekyegah مشاهده تاپیک
    سلام
    یه کلاس بنویسید ... توی صفحاتتون این فانشن رو صدا بزنید :

    Function datenow() As String
    Dim far30 As New System.Globalization.PersianCalendar
    Dim fary As String = ""
    Dim farm As String = ""
    Dim fard As String = ""
    Dim fardw As String = ""
    Dim farw As String = ""
    Dim fardHou As String = ""
    Dim fardMin As String = ""

    Dim TimeString As DateTime = DateAndTime.Now()
    Dim Intdiffrenttime As String = "+3.5"
    Dim theUTCTime As DateTime
    Dim localZone As TimeZone = TimeZone.CurrentTimeZone
    theUTCTime = localZone.ToUniversalTime(TimeString)
    theUTCTime = theUTCTime.AddHours(Intdiffrenttime)
    fary = far30.GetYear(theUTCTime)
    farm = far30.GetMonth(theUTCTime)
    fard = far30.GetDayOfMonth(theUTCTime)
    Dim Saat As String = far30.GetHour(theUTCTime)
    Dim Daghighee As String = far30.GetMinute(theUTCTime)

    If farm.Length = 1 Then farm = "0" + farm.ToString
    If fard.Length = 1 Then fard = "0" + fard.ToString
    If Saat.Length = 1 Then Saat = "0" + Saat.ToString
    If Daghighee.Length = 1 Then Daghighee = "0" + Daghighee.ToString
    '-----
    Return (fary + "-" + farm + "-" + fard + " " + Saat + ":" + Daghighee)
    End Function
    سلام و تشکر از پاسختون
    این کد چکاری انجام میده؟و این مشکل راچطور حل میکنه؟

  4. #4

    نقل قول: HTTP Error 500.21 - Internal Server Error

    دیگه از dll آماده استفاده نکنید ...

    میتونید از این سورس توی پروژتون استفاده کنید . اگه از #C استفاده میکنید فقط کافیه تبدیلش کنید .

  5. #5

    نقل قول: HTTP Error 500.21 - Internal Server Error

    تشکر مهندس
    حالا چطور میشه برای تقویم استفاده کرد؟ چون تقویم دارم

  6. #6

    نقل قول: HTTP Error 500.21 - Internal Server Error

    اگه میخواید از تقویم استفاده کنید بهتره از تقویم های آماده تو پروژتون استفاده کنید :

    https://github.com/Mds92/MD.Bootstra...DateTimePicker

تاپیک های مشابه

  1. HTTP Error 500.21 - Internal Server Error
    نوشته شده توسط fatrix در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 دی 1391, 20:38 عصر
  2. سوال: خطای HTTP Error 500.21 - Internal Server Error
    نوشته شده توسط r_khan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اسفند 1390, 10:51 صبح
  3. سوال: خطای HTTP Error 500.22 - Internal Server Error
    نوشته شده توسط saied7468 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 06 بهمن 1390, 11:07 صبح
  4. سوال: HTTP Error 500.21 - Internal Server Error
    نوشته شده توسط love20 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 24 مهر 1390, 09:18 صبح
  5. مشکل HTTP Error 500.19 - Internal Server Error چه طوری حل می شه؟
    نوشته شده توسط Behrouz1985 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 11 دی 1389, 14:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •