نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: EditText with title border

  1. #1

    EditText with title border

    دوستان سلام
    کسی هست که روش ساختن یک ادیت تکست شخصی سازی شده را بدونه که دارای یک بوردر باشه و بشه در قسمت بالای آن یک عنوان گذاشت. ممنون از دوستانی که راهنمایی می کنند.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: EditText with title border

    برای ایجاد border از استایل و shape ها میتونید استفاده کنید یه فایل drawable جدید ایجاد کنید و به این شکل کد هارو بنویسید

    <shape xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    android:shape="rectangle" >

    <solid android:color="#FFDA8200" />

    <stroke
    android:width="3dp"
    android:color="#FFFF4917" />

    </shape>


    و به عنوان بک گراند به ادیت تکست پاس بدید

  3. #3

    نقل قول: EditText with title border

    نقل قول نوشته شده توسط hharddy مشاهده تاپیک
    برای ایجاد border از استایل و shape ها میتونید استفاده کنید یه فایل drawable جدید ایجاد کنید و به این شکل کد هارو بنویسید

    <shape xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    android:shape="rectangle" >

    <solid android:color="#FFDA8200" />

    <stroke
    android:width="3dp"
    android:color="#FFFF4917" />

    </shape>


    و به عنوان بک گراند به ادیت تکست پاس بدید
    خیلی ممنون ولی title را چه چوری میشه بهش اضافه کرد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: EditText with title border

    منظورتون از تایتل و متوجه نشدم, اگر میخواید همون چیزی که گفتید یعنی بالای ادیت تکست عنوان داشته باشه باید تکست ویو استفاده کنید قبل ادیت تکست و عنوان و بنویسید نمیتونید عنوان قرار بدید برای ادیت تکست فقط از یک hint میتونید استفاده کنید که تغییرات پوزیشن hint هم در حد گراویتی هست.
    میتونید floating edittext و جستجو کنید ببینید به کارتون میاد یا خیر

  5. #5

    نقل قول: EditText with title border

    نقل قول نوشته شده توسط hharddy مشاهده تاپیک
    منظورتون از تایتل و متوجه نشدم, اگر میخواید همون چیزی که گفتید یعنی بالای ادیت تکست عنوان داشته باشه باید تکست ویو استفاده کنید قبل ادیت تکست و عنوان و بنویسید نمیتونید عنوان قرار بدید برای ادیت تکست فقط از یک hint میتونید استفاده کنید که تغییرات پوزیشن hint هم در حد گراویتی هست.
    میتونید floating edittext و جستجو کنید ببینید به کارتون میاد یا خیر
    مرسی از سرنخ خوبی که دادید. بله منظور همان floating label for edit text هست که در لینک زیر مثال خوبی براش زده. حالا ببینم اگر یک border براش بزارم چطور عمل می کنه:https://www.androidhive.info/2015/09...-for-edittext/

  6. #6

    نقل قول: EditText with title border

    نقل قول نوشته شده توسط kobari مشاهده تاپیک
    مرسی از سرنخ خوبی که دادید. بله منظور همان floating label for edit text هست که در لینک زیر مثال خوبی براش زده. حالا ببینم اگر یک border براش بزارم چطور عمل می کنه:https://www.androidhive.info/2015/09...-for-edittext/
    با بررسی هایی که کردم ابزار این کار استفاده از ConstraintLayout یا RelativeLayout است . و با تعریف این لی اوت ها در xml file می شه براحتی این کار را انجام داد. اما من خوام این کار را از طریق کد اندروید بصورت دینامیک انجام بدم. و برای آن نیاز به استفاده از کلاس ConstraintSet هست که پوزیشین های لیبل را بر روی ادیت تکست تغریف کنم و لی با اینکه در گردل dependencies های زیر را تعریف کردم ولی موقع کامپایل پیغام Cannot resolve symbol ConstraintSet را میگیرم. اشکال کار در کجاست؟
    compile 'com.android.support:support-v4:25.3.1'
    compile 'com.android.support.constraint:constraint-layout:1.1.0-beta1'



  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: EditText with title border

    این لینک شاید مفید باشه
    https://stackoverflow.com/questions/...cally/41671717

  8. #8

    نقل قول: EditText with title border

    نقل قول نوشته شده توسط hharddy مشاهده تاپیک
    این لینک شاید مفید باشه
    https://stackoverflow.com/questions/...cally/41671717
    سلام - منهم یک چیزهایی مشابه همین لینکی که دادید دارم انجام میدم. و جایی که عبارت
    import android.support.constraint.ConstraintSet;
    را استفاده می کنم ارور cannot resolve symbol را می گیرم. در صورتی که در گردل وابستگی لایبرری
    compile 'com.android.support.constraint:constraint-layout:1.0.0-alpha7'
    را هم ذکر کردم. اما برای ایمپورت
    importandroid.support.constraint.ConstraintLayout;
    مشکلی نیست و هیج اروری نمیده.

تاپیک های مشابه

  1. with operator
    نوشته شده توسط Sohrab_Tapar در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 شهریور 1382, 22:18 عصر
  2. [b]access to web cam pixel with VB[/b]
    نوشته شده توسط kiaxar در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 11 مرداد 1382, 12:24 عصر
  3. ?Restore DataBase with Query Analyzer
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش Backup & Restore
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 30 خرداد 1382, 16:50 عصر
  4. Stay with Delphi just because its still the best
    نوشته شده توسط ronaldo در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 12 فروردین 1382, 11:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •