نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: بهم خوردن مختصات هنگام اسکرول کنترل پنل یا فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    Question بهم خوردن مختصات هنگام اسکرول کنترل پنل یا فرم

    سلام وقت بخیر دوستان. برای یه کاری در زمان اجرا کنترل هایی ادد میکنم رو فرم . وقتی کنترل هام تعدادشون زیاد میشه فرم یا پنل اسکرول دار میشه. اینجاشم صحیحه. وقتی اسکرول میکنم پایین و رو دکمه ایجاد کنترل جدید کلیک میکنم مبنای محاسبه کلا بهم میخوره. یعنی بجای اونکه اون مقداری که اسکرول شده هم اضافه بشه به top ، اضافه نمیشه. مبنا رو میاد از اول فرم حساب میکنه که باعث بهم خوردگی میشه.
    نمونه کد و تصویر رو میزارم.



    private void radButton1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Panel g = new Panel();
    g.Location = new Point(10, Top+10);
    g.AutoSize = false;
    Label l = new Label();
    l.Text = "متن تست دوم لیبل متن تست دوم لیبل متن تست دوم لیبل متن تست دوم لیبل";
    l.Location = new Point(20,20);
    l.MaximumSize = new Size(180, 0);
    l.AutoSize = true;
    g.Controls.Add(l);
    this.Controls.Add(g);
    Top += 100;
    }



    Untitled.png

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بهم خوردن مختصات هنگام اسکرول کنترل پنل یا فرم

    با سلام
    چرا از FlowLayoutPanel استفاده نمیکنید؟؟؟
    بهتره balloon Message رو هم از جنس UserControl با Proprty بسازی
    هم حجم کد نویسیت میاد پایین هم performance میره بالا در ضمن اصولی تره
    موفق باشی
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: بهم خوردن مختصات هنگام اسکرول کنترل پنل یا فرم

    ممنون مشکل اسکرول هم حل شد.فقط یه لینک خوب برا طراحی یوزر کنترل بهم معرفی کنید.

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بهم خوردن مختصات هنگام اسکرول کنترل پنل یا فرم

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    ممنون مشکل اسکرول هم حل شد.فقط یه لینک خوب برا طراحی یوزر کنترل بهم معرفی کنید.
    آموزش یوزرکنترل به صورت فراوان در اینترنت وجود داره میتونید توی گوگل سرچ کنید
    یک user control ساده در ضمیمه:

    private void textBox1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    {
    chatStyle1.SetMessage(textBox1.Text.Trim());
    textBox1.ResetText();
    }
    }

    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: بهم خوردن مختصات هنگام اسکرول کنترل پنل یا فرم

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    آموزش یوزرکنترل به صورت فراوان در اینترنت وجود داره میتونید توی گوگل سرچ کنید
    یک user control ساده در ضمیمه:

    private void textBox1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Enter)
    {
    chatStyle1.SetMessage(textBox1.Text.Trim());
    textBox1.ResetText();
    }
    }

    موفق باشید
    ممنون از مثال خوبتون.
    حالا یه مشکل کوچیک هست. وقتی فرم راست به چپ باشه لیبل هم سایزش اتو باشه. وقتی متن بزرگ میشه از سمت راست طولش زیاد میشه مجبورم بزارم سمت چپ که اصلا خوشایند نیست. برا اینکه عرض لیبل در متنهای طولانی از سمت راست زیاد بشه چیکار کنم؟

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: بهم خوردن مختصات هنگام اسکرول کنترل پنل یا فرم

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    ممنون از مثال خوبتون.
    حالا یه مشکل کوچیک هست. وقتی فرم راست به چپ باشه لیبل هم سایزش اتو باشه. وقتی متن بزرگ میشه از سمت راست طولش زیاد میشه مجبورم بزارم سمت چپ که اصلا خوشایند نیست. برا اینکه عرض لیبل در متنهای طولانی از سمت راست زیاد بشه چیکار کنم؟
    یک راهش اینه هست که مانند نمونه Sample که گذاشتم فرم رو چپ به راست قرار بدید و آبجکتهایی که نیاز به rtl دارن رو مرتب کنید (فعلاً این به ذهنم میرسه)
    در ضمن در نظر داشته باشید که برنامه های پیام رسان در رشد طولی (X) محدودیت دارن و بیشتر رشد متن، عرضی (Y) هست که باید برای کامپوننت در نظر بگیرید همونطور که گفتم یک نمونه خیلی سادس که اگه نیاز دارید باید کاملش کنید و تقریباً برنامه نویسی کامپوننت همانند ویندوز فرم هست که اصول شی گرایی در ساخت یوزر کنترل خیلی بدردبخوره
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: بهم خوردن مختصات هنگام اسکرول کنترل پنل یا فرم

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    یک راهش اینه هست که مانند نمونه Sample که گذاشتم فرم رو چپ به راست قرار بدید و آبجکتهایی که نیاز به rtl دارن رو مرتب کنید (فعلاً این به ذهنم میرسه)
    در ضمن در نظر داشته باشید که برنامه های پیام رسان در رشد طولی (X) محدودیت دارن و بیشتر رشد متن، عرضی (Y) هست که باید برای کامپوننت در نظر بگیرید همونطور که گفتم یک نمونه خیلی سادس که اگه نیاز دارید باید کاملش کنید و تقریباً برنامه نویسی کامپوننت همانند ویندوز فرم هست که اصول شی گرایی در ساخت یوزر کنترل خیلی بدردبخوره
    ممنون دوست عزیز با ین کد کارم را افتاد
    txtMsg.Left = panel2.Width-txtMsg.Width;

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای هنگام درج کنترل بیشتر روی فرم
    نوشته شده توسط rojg@r در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 21 فروردین 1394, 10:19 صبح
  2. سوال: مختصات یک شئ داخل پنل از فرم
    نوشته شده توسط sara.mahdavi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 10 مرداد 1392, 05:33 صبح
  3. حرفه ای: کنترل پنل وب یا ویندوز ؟
    نوشته شده توسط rostamkhani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 دی 1388, 19:16 عصر
  4. خطا هنگام ورود با کنترل پنل
    نوشته شده توسط alidotnet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 تیر 1386, 01:25 صبح
  5. مشکل با افزودن کنترل به صورت داینامیک به یک پنل یا placeholder
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 01 شهریور 1385, 13:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •