نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اضافه کردن jquery.unobtrusive-ajax.min به BundleConfig

  1. #1

    اضافه کردن jquery.unobtrusive-ajax.min به BundleConfig

    سلام
    کلاس زیر را داریم

    using System.Web;
    using System.Web.Optimization;


    namespace Project
    {
    public class BundleConfig
    {
    // For more information on bundling, visit https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=301862
    public static void RegisterBundles(BundleCollection bundles)
    {
    bundles.Add(new ScriptBundle("~/bundles/jquery").Include(
    "~/Scripts/jquery-{version}.js"));


    bundles.Add(new ScriptBundle("~/bundles/jqueryval").Include(
    "~/Scripts/jquery.validate*"));
    // Use the development version of Modernizr to develop with and learn from. Then, when you're
    // ready for production, use the build tool at https://modernizr.com to pick only the tests you need.
    bundles.Add(new ScriptBundle("~/bundles/modernizr").Include(
    "~/Scripts/modernizr-*"));


    bundles.Add(new ScriptBundle("~/bundles/bootstrap").Include(
    "~/Scripts/bootstrap.js",
    "~/Scripts/respond.js"));


    bundles.Add(new StyleBundle("~/Content/css").Include(
    "~/Content/bootstrap.css",
    "~/Content/site.css"));
    }
    }
    }



    حال چگونه میتوانم
    jquery.unobtrusive-ajax.min که به برنامه add کرده ام را در کلاس بالا اضافه کنم

  2. #2

    نقل قول: اضافه کردن jquery.unobtrusive-ajax.min به BundleConfig

    داخل ویوتون هرجا لازمش داشتید از این استفاده کنید :

    @Scripts.Render("~/bundles/jqueryval")

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اضافه کردن کنترل های ajax به Asp.Net
    نوشته شده توسط zimzim در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 04 تیر 1389, 13:28 عصر
  2. اضافه کردن دستوراتی از قبیل Add به کنترل AdRotator
    نوشته شده توسط NiLoOfAr در بخش XML و کاربرد آن
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 27 تیر 1387, 14:38 عصر
  3. اضافه کردن صفحه کلید زبان فارسی به سیستم
    نوشته شده توسط mnodehi در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1384, 09:37 صبح
  4. اضافه کردن یک DataSet حاوی رکورد به یک جدول Data
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 02 اسفند 1382, 18:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •