نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارسال فایل به تلگرام از هاست ویندوزی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    ارسال فایل به تلگرام از هاست ویندوزی

    سلام دوستان

    حتما با کتابخانه telegram.bot برای ارتباط با تلگرام استفاده کرده اید.

    در سی شارپ وقتی میخواستیم فایلی را از ویندوز به تلگرام ارسال کنیم دستورات زیر به خوبی کار میکنند :


    برای مثال تابع ارسال عکس :
     public static async void sendphoto(ChatId chatid, string photopatch, string caption, ReplyKeyboardMarkup rkm)        {



    Stream file = new FileStream(photopatch, FileMode.Open, FileAccess.Read, FileShare.Read);


    await Bot.SendPhotoAsync(chatid, new FileToSend("1.jpg", file), caption,false,0, replyMarkup: rkm);


    }


    نحوه فراخوانی
       sendphoto(Update.Message.Chat.Id, "d://1.jpg", "توضیحات عکس", bastekhadamati);


    اما وقتی همین دستورات رو میخواهیم داخل هاست استفاده کنیم که فایل رو از هاست به تلگرام ارسال کنند متاسفانه با مشکل روبرو میشویم....ایا بایستی تغییراتی ایجاد کرد؟

  2. #2

    نقل قول: ارسال فایل به تلگرام از هاست ویندوزی

    توی هاست اولا باید عکسا موجود باشه، دوما باید از ادرس دهی نسبی (یعنی نسبت به هاست) استفاده کنین و بعدش اون رو توسط Server.MapPath تبدیل به ادرس فیزیکی کنین
    مثلا فرض کنین تو ریشه هاستمون یه فولدر به اسم App_Data داریم که حاوی فایل های موردنظر باشه، اول باید اینجوری ادرس نسبی رو بدست بیاریم:
    string RelativePath = "~/App_Data/" + "1.jpg";

    بعد این ادرس نسبی رو تبدیل به فیزیکی میکنیم:
    string PhysicalPath = Server.MapPath(RelativePath);
    حالا این ادرس فیزیکی رو به متدتون ارسال کنین

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارسال فایل به FTP از طریق Inet1
    نوشته شده توسط www.pc3enter.tk در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 بهمن 1395, 19:15 عصر
  2. جلوگیری از ارسال فایل به خارج از شبکه
    نوشته شده توسط araelectronic@ymail.com در بخش تالار های مرتبط با شبکه و امنیت
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اسفند 1393, 16:59 عصر
  3. سوال: ارسال فایل به سرور از طریق php
    نوشته شده توسط milad700 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 مرداد 1389, 22:08 عصر
  4. سوال: ارسال فايل به هاست با FTP
    نوشته شده توسط sina32 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 آبان 1388, 06:56 صبح
  5. پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 19 فروردین 1385, 22:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •