نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل با فرمت اعداد اعشاری در DBEdit

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان - ایران
    پست
    290

    Exclamation مشکل با فرمت اعداد اعشاری در DBEdit

    سلام
    در فرم برنامه ام چند DBEdit دارم که باید اعداد اعشاری را نمایش دهد (فقط نمایش غیر قابل ویرایش). من میخوام اعداد را با دو رقم اعشار نشان دهد. اگر در دیتا بیس در یک فیلد 21.1 باشد 21.1000003814697 نشان میدهد!!
    فعلا روی هر TDBEdit یک TEdit گذاشته ام و در رویداد OnChange اولی این را نوشته ام:
    Edit1.Text:=FloatToStrF(StrToFloat(DBEdit1.Text),f  fFixed,10,2);

    ولی می دانم که کار اصولی نیست
    چه کار کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamedjim
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    140

    نقل قول: مشکل با فرمت اعداد اعشاری در DBEdit


    D: Double {or Single, float ,... }

    ..

    Edit1.Text:= FormatFloat( '0.00', D);


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان - ایران
    پست
    290

    نقل قول: مشکل با فرمت اعداد اعشاری در DBEdit

    مشکل من با فرمت کردن داخل TEdit نیست. من میخوام اطلاعات TDBEdit را فرمت کنم
    اون را حلی که شما دادید و اونی که خودم نوشته ام یک نتیجه دارد اما راه حل اساسی نیست

تاپیک های مشابه

  1. مشکل نمایش اعداد اعشاری در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط EHprogramer در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 03 خرداد 1396, 08:16 صبح
  2. سوال: مشكل با اعداد اعشاري در ويندوز 8
    نوشته شده توسط ebrahimv در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 خرداد 1392, 11:28 صبح
  3. مشکل با نمایش اعداد اعشاری در VC#‎
    نوشته شده توسط mahdi bg در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 آبان 1387, 00:47 صبح
  4. سوال: مشکل با نمایش اعداد اعشاری در VC++‎
    نوشته شده توسط mahdi bg در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 آبان 1387, 00:13 صبح
  5. فرمت نمایش اعداد اعشاری در یک label
    نوشته شده توسط smt1383 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 مهر 1387, 20:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •