نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: درج عدد صفر در سلول دیتاگریدویو

  1. #1

    درج عدد صفر در سلول دیتاگریدویو

    سلام دوستان
    من یه گریدویو دارم که ثبت اطلاعات از طریق ورود داده به سلولها و در نهایت ذخیره در دیتابیس انجام میشه حالا سوال اینجاست که دوتا از سلول ها مقدار عدد میگیرن و این دو عدد همیشه یکیشون صفر هستش و دیگری یک عدد که از هم کم میشن حالا میخوام این دو سلول(از سطر آخر) بصورت پیشفرض مقدار صفر بگیرن که در نهایت کاربر مقدار یکی رو تغییر میده و اون یکی همون صفر میمونه و با انجام عمل تفریق محاسبه و ذخیره میشه این کارو انجام دادم منتها وقتی که روی سطر آخر کلیک میکنم که شروع به ورود داده در سلولها کنم این دو صفر پاک میشن همین
    اینم از کد:

    ;int nRowIndex = dataGridView3.Rows.Count - 1
    ;dataGridView3.Rows[nRowIndex].Selected = true
    ;dataGridView3.Rows[nRowIndex].Cells[0].Selected = true
    ;dataGridView3.Rows[nRowIndex].Cells[2].Value = 0
    ;dataGridView3.Rows[nRowIndex].Cells[3].Value = 0
    سپاسگذارم

  2. #2

    نقل قول: درج عدد صفر در سلول دیتاگریدویو

    نقل قول نوشته شده توسط titipop1 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من یه گریدویو دارم که ثبت اطلاعات از طریق ورود داده به سلولها و در نهایت ذخیره در دیتابیس انجام میشه حالا سوال اینجاست که دوتا از سلول ها مقدار عدد میگیرن و این دو عدد همیشه یکیشون صفر هستش و دیگری یک عدد که از هم کم میشن حالا میخوام این دو سلول(از سطر آخر) بصورت پیشفرض مقدار صفر بگیرن که در نهایت کاربر مقدار یکی رو تغییر میده و اون یکی همون صفر میمونه و با انجام عمل تفریق محاسبه و ذخیره میشه این کارو انجام دادم منتها وقتی که روی سطر آخر کلیک میکنم که شروع به ورود داده در سلولها کنم این دو صفر پاک میشن همین
    اینم از کد:

    ;int nRowIndex = dataGridView3.Rows.Count - 1
    ;dataGridView3.Rows[nRowIndex].Selected = true
    ;dataGridView3.Rows[nRowIndex].Cells[0].Selected = true
    ;dataGridView3.Rows[nRowIndex].Cells[2].Value = 0
    ;dataGridView3.Rows[nRowIndex].Cells[3].Value = 0
    سپاسگذارم
    دوستان گلم به یه روش دیگه حلش کردم مچکرم

  3. #3
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: درج عدد صفر در سلول دیتاگریدویو

    با سلام
    نمیدونم به چه روش حلش کردید
    ولی باید خدمتتون بگم که نیاز به کدنویسی نیست و خود دیتاگریدویو قسمتی برای مقدار پیشفرض داره
    DefaultValueDGV.jpg
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  4. #4

    نقل قول: درج عدد صفر در سلول دیتاگریدویو

    نقل قول نوشته شده توسط titipop1 مشاهده تاپیک
    دوستان گلم به یه روش دیگه حلش کردم مچکرم

    سلام .میشه بگین به چه روشی انجام دادین ؟ منم شبیه این مشکل را دارم . فقط با کد نویسی میخام این مشکل رو حل کنم

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: درج عدد صفر در سلول دیتاگریدویو

    نقل قول نوشته شده توسط mrali.jalali مشاهده تاپیک
    سلام .میشه بگین به چه روشی انجام دادین ؟ منم شبیه این مشکل را دارم . فقط با کد نویسی میخام این مشکل رو حل کنم

    dataGridView1.Columns["Column3"].DefaultCellStyle.NullValue = "0";
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  6. #6

    نقل قول: درج عدد صفر در سلول دیتاگریدویو

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک

    dataGridView1.Columns["Column3"].DefaultCellStyle.NullValue = "0";
    ممنون بایت راهنماییتون . ولی من از تلریک استفاده می کنم . دستور زیر را نوشتم ولی همچنان برای مقادیر صفر خالی نشان میده
    Gvrep.Columns[dt.Rows[i]["FldName"].ToString()].NullValue = 0;

    ممنون میشم اگر کسی بتونه راهنمایی کنه

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: درج عدد صفر در سلول دیتاگریدویو

    نقل قول نوشته شده توسط mrali.jalali مشاهده تاپیک
    ممنون بایت راهنماییتون . ولی من از تلریک استفاده می کنم . دستور زیر را نوشتم ولی همچنان برای مقادیر صفر خالی نشان میده
    Gvrep.Columns[dt.Rows[i]["FldName"].ToString()].NullValue = 0;

    ممنون میشم اگر کسی بتونه راهنمایی کنه
    با سلام
    تلریک ندارم که براتون تست کنم ولی توی فروم سایت تلریک به شکل زیر و در اونت DefaultValueNeeded هست

    void radGridView1_DefaultValuesNeeded(object sender, GridViewRowEventArgs e)
    {
    e.Row.Cells["Value1"].Value = 1;
    }

    امیدوارم کارتون راه بیفته
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. درج عدد صفر در کوئری
    نوشته شده توسط ariayekta در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 22 خرداد 1393, 20:33 عصر
  2. سوال در مورد درج عدد صفر در گرید؟
    نوشته شده توسط نیما حتمی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 16 خرداد 1390, 08:01 صبح
  3. نمایش ندادن عدد صفر در گزارش
    نوشته شده توسط mosaArabi در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 30 خرداد 1387, 21:02 عصر
  4. نزدن عدد صفر در اول تکس باکس
    نوشته شده توسط amini699 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 09 مرداد 1386, 00:48 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •