نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارسال دیتاست به fastreport

  1. #1

    ارسال دیتاست به fastreport

    باسلام خدمت عزیزان
    من از fasteport 1.8.38 استفاده میکنم وبا designer گزارشم را ساختم وبه یک ویو ازدیتابیس وصل کردم حالاکه تو برنامه میخوام دیتاست رابفرستم وروی ویو فیلتر کنم وتعدادی از رکوردها رابفرسته تمام رکوردها را نشون میده وفیلتر دیتاست هیچ تاثیری نداره اگه دوستان کمک کنند بینهایت سپاسگزارم کدی که استفاده میکنم به صورت زیر هست:


    Dim SqlCommand As System.Data.SqlClient.SqlCommand = New System.Data.SqlClient.SqlCommand
    SqlCommand.Connection = SqlConnection1
    " & SqlCommand.CommandText = "select * from vwtaviehsanavat where serial=" & Val(Frmhokmtasvieh7.txtserial.Text)
    Dim DataTable As System.Data.DataTable = New DataTable
    Dim SqlDataAdapter As System.Data.SqlClient.SqlDataAdapter = New System.Data.SqlClient.SqlDataAdapter
    SqlDataAdapter.SelectCommand = SqlCommand
    Dim DataSet As DataSet = New DataSet
    SqlDataAdapter.Fill(DataSet)


    report.Load("tasviehhesab12.frx")
    report.RegisterData(DataSet)
    report.SetParameterValue("dates", datehorof)
    report.SetParameterValue("groh11", descgroh)
    report.Show

  2. #2

    نقل قول: ارسال دیتاست به fastreport

    سلام
    فکر کنم با این کد بشه فقط به زبان C#‎‎‎‎‎‎‎ .تکه کد زیر را برای فیلتر کردن فست ریپورت در زبان vb.net می خوام خیلی گشتم پیدا نکردم .این TableDataSource چیه؟


    string ReportPath = "D:\\YourReport.frx";


    Report FReport = new Report();
    string ConStr = "Your ConnectionString";
    FReport.Preview = previewControl1;
    FReport.Load(ReportPath);
    FReport.Dictionary.Connections[0].ConnectionString = ConStr;


    TableDataSource TBL = new TableDataSource
    TBL = FReport.GetDataSource("YourTable") as TableDataSource
    TBL.SelectCommand = ("SELECT * FROM YourTable");
    FReport.Show();

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارسال dataTable به fastreport?
    نوشته شده توسط طبیب دل در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آذر 1392, 15:14 عصر
  2. چگونگی ارسال پارامتر به FastReport
    نوشته شده توسط Mah6447 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 03 آبان 1388, 23:10 عصر
  3. ارسال دیتاست به کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط khz-web1 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 26 فروردین 1388, 21:49 عصر
  4. ارسال فیلد به FastReport
    نوشته شده توسط NewLife2008 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 25 آبان 1387, 21:34 عصر
  5. سوال: ارسال پارامتر به fastreport
    نوشته شده توسط Tasnim در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 تیر 1387, 11:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •