نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در migration با entityframework

  1. #1

    مشکل در migration با entityframework

    با سلام
    ما یک پروژه تحت شبکه با EF نوشتیم و نسخه 1 رو تحویل دادیم و خودمون داریم روی نسخه 2 کار میکنیم مشکل اینجاست که وقتی ما روی دیتابیس تغییرری ایجاد میکنیم و update هم میکنیم و با موفقیت اجرا میگیریم.
    حالا اگر کسی نسخه 1 رو اجرا کنه دوباره تغییرات دیتابیس برمیگرده به ورژن قبلی؟؟؟؟
    کسی از دوستان راه حلی نداره؟
      public Configuration()
    {
    AutomaticMigrationsEnabled = true;
    AutomaticMigrationDataLossAllowed = true;

    }


    public HesabdariDB() : base()
    {

    Database.SetInitializer(new MigrateDatabaseToLatestVersion<HesabdariDB, Configuration>());


    }


    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: مشکل در migration با entityframework

    یه راهی که خودم استفاده میکنم اینه که آخرین ورژن پروژه models رو داخل دیتابیس ذخیره کنی (یعنی هر وقت پروژه models رو تغییر دادی، عدد ورژنش رو هم یک واحد تغییر بده که همراه آپدیتی که واسه نرم افزار ارائه میدی ورژنش توی دیتابیس ذخیره بشه) و در هر بار اجرای برنامه چک کن که ورژن models برنامه ی جاری برابر است با آخرین ورژن models که توی دیتابیس هست؟ اگر برابر نبود یه پیغام مبنی بر آپدیت سریع نرم افزار به کاربر نمایش بده و امکان ورود به نرم افزار رو ازش بگیر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در عدم ایجاد جداول در دیتابیس با EntityFramework
    نوشته شده توسط milan2004 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 15 بهمن 1395, 14:14 عصر
  2. مشکل در کارکردن با Add Migration در entity framework
    نوشته شده توسط mrmaleki در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 28 فروردین 1393, 17:03 عصر
  3. مشکل در کار با ado
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 25 تیر 1383, 14:17 عصر
  4. مشکل در کار با Shell_NotifyIcon
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 24 تیر 1383, 15:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •