نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جدا کردن یک رشته از متن با Regex

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    Question جدا کردن یک رشته از متن با Regex

    سلام دوستان. من تا حالا با regix کار نکردم. یه رشته به صورت زیر دارم
    کشتی دوبل( 50 نفر)[126]
    میخوام اون عدد 126 که بین کروشه قرار داره رو بردارم.
    ممکنه رشته هام کمی متفاوت باشه. ولی تقریبا ساختار همینه. چندتا سرچ هم زدم اما متوجه نشدم چی به چیه

    ممکنه جای 126 یه عدد 4 یا 5 یا... رقمی باشه

    با این کد پیاده سازیش کردم اما بهتره با ریجکس باشه



    string res = "";
    for (int i = 0; i < textBox1.Text.Length; i++)
    {
    string s = textBox1.Text.Substring(i, 1);
    if (s == "[")
    {
    for (int j = 1; j < textBox1.Text.Length - i; j++)
    {
    string sb = textBox1.Text.Substring(i + j, 1);
    if (sb != "]")
    {
    res += textBox1.Text.Substring(i + j, 1);
    }
    else
    {
    break;
    }
    }
    }
    }
    this.Text = res;
    آخرین ویرایش به وسیله رامین مرادی : سه شنبه 08 اسفند 1396 در 11:48 صبح

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: جدا کردن یک رشته از متن با Regex

    با سلام
    نیازی به این همه for و if نیست با متد split کارتون راحتر میشه
    یک متد براتون نوشتم به این صورت:

    public string SplitNum(string str)
    {
    var strSplit = str.Split('[');
    return strSplit[1] = strSplit[1].Substring(0, strSplit[1].Length - 1);
    }

    این هم توسط Regex :

    public string ExtractNumber(string Orgiginal)
    {
    return System.Text.RegularExpressions.Regex.Match(Orgigin al, @"\[([^)]*)\]").Groups[1].Value;
    }

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله danialafshari : سه شنبه 08 اسفند 1396 در 21:39 عصر
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: جدا کردن یک رشته از متن با Regex

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام

    این هم توسط Regex :

    public string ExtractNumber(string Orgiginal)
    {
    return System.Text.RegularExpressions.Regex.Match(Orgigin al, @"\[([^)]*)\]").Groups[1].Value;
    }

    موفق باشید
    میشه اینو توضیح بدید

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: جدا کردن یک رشته از متن با Regex

    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جدا کردن یک کلمه از متن به صورت تصادفی
    نوشته شده توسط Apache66 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آبان 1392, 21:14 عصر
  2. نحوه جدا کردن یک تکه از تصویر با رنگ
    نوشته شده توسط Fire_Falcon در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 اسفند 1391, 20:16 عصر
  3. جدا کردن یک رشته از هم
    نوشته شده توسط mustafa13 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1391, 00:54 صبح
  4. سوال: جدا كردن يك كلمه از يك رشته طولاني (يك جمله)
    نوشته شده توسط asadi3077 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 خرداد 1388, 00:13 صبح
  5. جستجو در فایل و جدا کردن چند رشته از یک خط؟
    نوشته شده توسط majid325 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 04 مهر 1385, 10:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •