نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ایجاد for تو در تو

  1. #1

    ایجاد for تو در تو

    باسلام و عرض خسته نباشید





    میخوام چنین شماره هایی رو با for یا هرچیز دیگه ای در C#‎ ایجاد کنم و تبدیلش کنم به جدول در asp.net MVC

    میشه راهنماییم کنید ؟ متشکرم

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: ایجاد for تو در تو

    با سلام
    خب مشکلتون توی کدوم قسمتشه
    کدی که خودتون نوشتید به چه شکل هست
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3

    نقل قول: ایجاد for تو در تو

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    خب مشکلتون توی کدوم قسمتشه
    کدی که خودتون نوشتید به چه شکل هست
    سلام

    مشتری یک برگه A4 داره دقیقا مثل عکس زیر :





    من اصلا نمیدونم این بخش رو چطوری به این شکل داینامیک کنم

    میخواد این رو داینامیک کنه . هر فرد میتونه چند تا از این برگه داشته باشه

    البته من از Foreach استفاده کردم برای داینامیک کردن



    @{
    foreach (var item in Model)
    {

    <tr>
    <td class="tg-baqh">1-1-1</td>
    <td class="tg-baqh">@item.Name</td>
    <td class="tg-baqh"></td>

    </tr>
    }
    }




    ولی مشکل اینجاست که این عدده رو نمیتونم تولید کنم و یا ایده ای برای کد نویسی ندارم

    شماره ها ثابت هست و دقیقا به همین شکل 1-1-1 ، 1-1-2 و ... هست

    فقط عنوان ها هست که تغییر خواهد کرد

    من الان نمیدونم چطوری این رو داینامیک کنم

    جدول های من :


  4. #4

    نقل قول: ایجاد for تو در تو

    سلام
    از دوستان کسی نظری نداره ؟

  5. #5

    نقل قول: ایجاد for تو در تو

    از دوستان ، کسی نظری نداره ؟

  6. #6

    نقل قول: ایجاد for تو در تو

    دوست عزیز این یه حلقه for ساده س، از مفاهیم ابتداییه برنامه نویسیه، هر برنامه نویسی باید بتونه کدی بنویسه که چنین چیزی رو تولید کنه، دقیقا مشکل شما چیه؟؟
    برای رهنماییت بگم این چیزی که شما میخوای با 3 تا حلقه for تو در توی ساده قابل انجامه، حالا بقیه ش باخودت

  7. #7

    نقل قول: ایجاد for تو در تو

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    دوست عزیز این یه حلقه for ساده س، از مفاهیم ابتداییه برنامه نویسیه، هر برنامه نویسی باید بتونه کدی بنویسه که چنین چیزی رو تولید کنه، دقیقا مشکل شما چیه؟؟
    برای رهنماییت بگم این چیزی که شما میخوای با 3 تا حلقه for تو در توی ساده قابل انجامه، حالا بقیه ش باخودت
    سلام
    من این رو با for درست کردم خودم


    for(int num2 = 1; num2 <= 4; num2++)
    {
    for(int num1 = 1; num1 <= 3; num1++)

    for(int num3 = 1; num3 <= 6; num3++)

    {
    if(num3%6==1)
    Console.WriteLine("\n");

    Console.WriteLine(num2 + " " + num1 + " " + num3 );
    }
    }


    من الان نمیتونم توی هر شماره (مثلا 1-1-1) ، داده ها رو نشون بده

    کدهای داینامیکم این هست :


    @{

    foreach (var item in Model)
    {


    <tr>
    <td class="tg-baqh">
    @item.Number
    </td>
    <td class="tg-baqh">@item.Name</td>
    <td class="tg-baqh"></td>

    </tr>

    }
    }
    }

  8. #8

    نقل قول: ایجاد for تو در تو

    این کد رو نوشتم ولی حال ندارم کد رو کامل توضیح بدم، استفاده کن، اینو بگم که چون هر جدول 6 تا سطر داره، تعداد داده های جدول رو نسبت به این عدد 6 واسه جدولا تنظیم میکنی:
    @{
    int divide = Model.Count / 6;
    int mod = Model.Count % 6 == 0 ? 0 : 1;
    int tablesCount = divide + mod;

    for (int i = 0; i < tablesCount; i++)
    {
    <table>
    int rows = (Model.Count / ((i + 1) * 6)) >= 1 ? 6 : Model.Count % 6;
    for (int j = 0; j < rows; j++)
    {
    <tr>
    for (int k = 0; k < 3; k++)
    {
    <td class="tg-baqh">Model[i * 6 + j].Number</td>
    <td class="tg-baqh">Model[i * 6 + j].Name</td>
    <td class="tg-baqh"></td>
    }
    </tr>
    }
    </table>
    }
    }

    آخرین ویرایش به وسیله mr.sirwan : شنبه 12 اسفند 1396 در 15:48 عصر

  9. #9

    نقل قول: ایجاد for تو در تو

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    این کد رو نوشتم ولی حال ندارم کد رو کامل توضیح بدم، استفاده کن، اینو بگم که چون هر جدول 6 تا سطر داره، تعداد داده های جدول رو نسبت به این عدد 6 واسه جدولا تنظیم میکنی:
    @{
    int divide = Model.Count / 6;
    int mod = Model.Count % 6 == 0 ? 0 : 1;
    int tablesCount = divide + mod;

    for (int i = 0; i < tablesCount; i++)
    {
    <table>
    int rows = (Model.Count / ((i + 1) * 6)) >= 1 ? 6 : Model.Count % 6;
    for (int j = 0; j < rows; j++)
    {
    <tr>
    for (int k = 0; k < 3; k++)
    {
    <td class="tg-baqh">Models[i * 6 + j].Number</td>
    <td class="tg-baqh">Models[i * 6 + j].Name</td>
    <td class="tg-baqh"></td>
    }
    </tr>
    }
    </table>
    }
    }


    سلام خیلی متشکرم
    کد های شما رو از لحاظ syntax تغییر دادم به کد زیر :


    @{
    var tblTestList = Model.ToList();
    int divide = Model.Count() / 6;
    int mod = Model.Count() % 6 == 0 ? 0 : 1;
    int tablesCount = divide + mod;

    for (int i = 0; i < tablesCount; i++)
    {

    <table>
    @{
    int rows = (Model.Count() / ((i + 1) * 6)) >= 1 ? 6 : Model.Count() % 6;
    for (int j = 0; j < rows; j++)
    {
    <tr>
    @{
    for (int k = 0; k < 3; k++)
    {
    <td class="tg-baqh">@tblTestList[i * 6 + j].Number</td>
    <td class="tg-baqh">@tblTestList[i * 6 + j].Name</td>
    <td class="tg-baqh"></td>
    }
    }
    </tr>
    }
    }


    </table>
    }
    }


    فقط مشکل اینجاست که داده ها رو داره تکراری درج میکنه :



    راستی اول یدونه var tblTestList = Model.ToList(); درست کردم و بعدش @tblTestList[i * 6 + j].Number کار کرد . چون در کد شما کار نمی کرد
    آخرین ویرایش به وسیله phpphp7 : شنبه 12 اسفند 1396 در 15:20 عصر

  10. #10

    نقل قول: ایجاد for تو در تو

    جدولی که شما عکسش رو تو پست اول ضمیمه کرده بودی 9 تا ستون داشت(با احتسابت داده هایی که میخواین توشون درچ کنین)، کد من فقط سه تا ستون رو تولید میکنه، یعنی یه جدول 6 در 3 رو تولید میکنه، میتونی حلقه سوم که سه بار تکرار میشه رو حذف کنی، تا داده تکراری تولید نکنه، ولی اگر میخواین همون 9 تا ستون تولید بشن باید فرمول هارو تغییر بدین

    نیازی هم به tblTestList نبود، من توی کدم یه s اضافه نوشتم، شما میتونین به جای این tblTestList از همون Model استفاده کنین بدون s

  11. #11

    نقل قول: ایجاد for تو در تو

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    جدولی که شما عکسش رو تو پست اول ضمیمه کرده بودی 9 تا ستون داشت(با احتسابت داده هایی که میخواین توشون درچ کنین)، کد من فقط سه تا ستون رو تولید میکنه، یعنی یه جدول 6 در 3 رو تولید میکنه، میتونی حلقه سوم که سه بار تکرار میشه رو حذف کنی، تا داده تکراری تولید نکنه، ولی اگر میخواین همون 9 تا ستون تولید بشن باید فرمول هارو تغییر بدین

    نیازی هم به tblTestList نبود، من توی کدم یه s اضافه نوشتم، شما میتونین به جای این tblTestList از همون Model استفاده کنین بدون s

    سلام
    دقیقا منظورتون از 9 ستون چیه ؟ من هرچی به تصویر نگاه کردم 9 تا ستون با داده نشد

    من حلقه آخری رو حذف کردم و نتیجه شد :



    یعنی الان داره به صورت سطری نمایش میده

  12. #12

    نقل قول: ایجاد for تو در تو

    نقل قول نوشته شده توسط phpphp7 مشاهده تاپیک
    سلام
    دقیقا منظورتون از 9 ستون چیه ؟ من هرچی به تصویر نگاه کردم 9 تا ستون با داده نشد
    مگه شما همچین چیزی مد نظرت نیس؟
    qb0zg4t2.jpg

    الان این جدول چندتا ستون داره؟
    و بله کد من این جدول 9 ستونه رو تولید نمیکنه، یه جدول سه ستونه تولید میکنه، برای اینکه جدول 9 ستون داشته باشه باید یه تغییراتی تو فرمول بدی

    ویرایش1:

    شما درمورد اصل موضوع یکم توضیح بده ببینیم اصلا این قضیه چیه، این اعداد چین؟ باید کاربر خودش این اعداد رو وارد کنه؟ یا نه باید توسط کد نویسی تولید بشن؟ میخوای تو این برگه A4 چی نوشته بشه مربوط به چیه؟ اینجوری نمیشه که
    آخرین ویرایش به وسیله mr.sirwan : شنبه 12 اسفند 1396 در 20:02 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجاد Repeater تو در تو به صورت خودکار
    نوشته شده توسط forodo در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 14 مهر 1393, 10:44 صبح
  2. سوال: ایجاد فرمهای تو در تو
    نوشته شده توسط payam200525 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 اردیبهشت 1393, 06:50 صبح
  3. مشکل در for تو در تو و دو DataTable
    نوشته شده توسط bftarane در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 29 آذر 1392, 14:31 عصر
  4. مبتدی: فـــوق مبتدی : کمک برای توضیح یک حلقه FOR تو در تو
    نوشته شده توسط VB.2000 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 خرداد 1392, 13:57 عصر
  5. for تو در تو
    نوشته شده توسط nazipaiz90 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 11 خرداد 1392, 01:35 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •