نمایش نتایج 1 تا 31 از 31

نام تاپیک: ایجاد tab sheet در حال اجرا برنامه

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    iran
    پست
    73

    ایجاد tab sheet در حال اجرا برنامه

    یه فرمی دارم که در آن یه کامپوننت page control قرار داده شده ..چطوری می تونم در حال اجرا برنامه با زدن روی button یه tab sheet به آن اظافه بشه و هر تعداد tab sheetخواستیم ایجاد کنیم و مشکلی برای نام tab sheet ها ایجاد نشه؟

  2. #2

    with TTabSheet.Create(PageControl1) do
    begin
    Parent := PageControl1;
    PageControl := PageControl1;
    Caption := 'test';
    اگر خواستی اسمش رو هم بده نخواستی هم نده خودش میده ...
    end;

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    iran
    پست
    73
    چطوری میتونم توی این tab sheet ها ایجاد شده کامپوننت های دیگری هم بگذارم ؟ مثلا برای هر کدام یه edit , button بگذارم ؟

    ** چطوری میتونم نام tab sheet های ایجاد شده را بدست بیارم؟

  4. #4

    var
    ATabSheet: TTTabSheet;
    begin
    ATabSheet := TTabSheet.Create(PageControl1)
    with ATabSheet do
    begin
    Parent := PageControl1;
    PageControl := PageControl1;
    Caption := 'test';
    end;

    // یک Button روی TabSheet:

    with TButton.Create(Self) do
    begin
    Caption := 'test';
    Parent := ATabSheet;
    end;
    //نام TabSheet
    ShowMessage(ATabSheet.Name);


  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    iran
    پست
    73
    ممنون که کارم را راه انداختی ولی هر کامپوننتی را نمیشه برای tab sheetها گذاشت!
    مثلا کامپوننت web browser
    برای گذاشتن کامپوننت web browser در tab sheet ها چه دستوری بنویسم؟
    دستور ایجاد tab sheet را گفتید (ممنون ) دستور پاک کردن tab sheet فعال را هم بگید ممنون میشم

  6. #6
    چرا نمیشه ؟!

    with TWebBrowser.Create(Self) do
    begin
    Parent := ATabSheet;
    ...
    end;


    اینم پاک کردن اکتیو:

    PageControl1.Pages[PageControl1.ActivePageIndex].Free;

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    iran
    پست
    73
    جناب قابیل از این دستور در حال اجرا خطا می گیره اگر روشی دیگه بلدی بنویسید ممنون میشم مشکلش نمی دانم چیه ولی فقط روی تب شیت فعلی(فعال) کار میکنه روی تب شیت دیگه (تب شیت بعدی) که می خوام امتحان کنم خطا میگیره

  8. #8
    چه ایرادی میگیره؟ کدومشون؟

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    iran
    پست
    73
    فرض کن 4 تا تب شیت ایجاد کردیم روی تب شیت فعال که باشی دکمه که برای بسته شدن تب شیت را می زنی بسته میشه و خود به خود اولین تب شیت میشه فعال بعد روی هر تب شیت دیگه ای دکمه بسته شدن را بزنی این متن پیغام خطا را میده
    raised exception class EAbstractError with message 'Abstract Error'.

    Process stopped. Use Step or Run to continue.


    یه مشکل دیگه اینکهبرای یه دکمه تعریف کردم که در تب شیت فعال روی edit در تب شیت جیزی بنویسه ولی روی editروی تب شیت آخری می نویسه

  10. #10
    ببین تو کدهایی که نوشتی اشتباه کردی کدهاتو بزار ببینیم ...

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    iran
    پست
    73
    سلام برنامه که شروع به نوشتن آن کردم یه IE تب دار است نمونه ای هم از این برنامه دیدم ولی خواستم خودم این برنامه را بنویسم .
    البته من برنامه نویس خوبی نیستم و این چند خط برنامه ای هم که نوشتم با کمک شما دوست عزیز بوده
    کد ایجاد تب شیت با تمام اشیا موجود در آن ۞ اسامی که در مقابل on click اشیا هستند نام توابع می باشد ۞
     Var  Form1: TForm1;
    ATabSheet: TTabSheet;
    bt:TButton;
    btb:TButton;
    btf:TButton;
    ed:TEdit;
    WB: TWebBrowser;


    ATabSheet := TTabSheet.Create(PageControl1);
    with ATabSheet do
    begin
    Parent := PageControl1;
    PageControl := PageControl1;
    end;

    // close Button in TabSheet:
    bt:=TButton.Create(Self);
    bt.Caption := 'x';
    bt.OnClick:= pageControl1.Pages[PageControl1.ActivePageIndex].Free;
    bt.Parent := ATabSheet;
    bt.top:=7;
    bt.left:=768;
    bt.Width:=15;
    bt.Height:=15;

    // go Button in TabSheet:
    bt:=TButton.Create(Self);
    bt.Caption := 'GO';
    bt.OnClick:=go;
    bt.Parent := ATabSheet;
    bt.top:=44;
    bt.left:=745;
    bt.Width:=39;
    bt.Height:=22;


    // edit in TabSheet:
    //with TEdit.Create(Self) do
    ed:=tedit.Create(self);
    ed.Parent := ATabSheet;
    ed.top:=44;
    ed.left:=3;
    ed.Width:=735;

    // back btn in TabSheet:
    btb:=TButton.Create(self);
    btb.Caption := 'BACK';
    btb.OnClick:= back;
    btb.Parent := ATabSheet;
    btb.top:=10;
    btb.left:=15;
    btb.Width:=75;
    btb.Height:=30;
    btb.Enabled:=false;

    // forward btn in TabSheet:
    btf:=TButton.Create(self);
    btf.Caption := 'FORWARD';
    btf.OnClick:=goforward;
    btf.Parent := ATabSheet;
    btf.top:=10;
    btf.left:=95;
    btf.Width:=75;
    btf.Height:=30;
    btf.Enabled:=false;


    // stop btn in TabSheet:
    bt:=TButton.Create(self);
    bt.Caption := 'STOP';
    bt.OnClick:=stop;
    bt.Parent := ATabSheet;
    bt.top:=10;
    bt.left:=175;
    bt.Width:=75;
    bt.Height:=30;

    // refresh btn in TabSheet:
    bt:=TButton.Create(self);
    bt.Caption := 'REFRESH';
    bt.Parent := ATabSheet;
    bt.top:=10;
    bt.left:=255;
    bt.Width:=75;
    bt.Height:=30;

    // home btn in TabSheet:
    bt:=TButton.Create(self);
    bt.Caption := 'HOME';
    bt.OnClick:=gohome;
    bt.Parent := ATabSheet;
    bt.top:=10;
    bt.left:=335;
    bt.Width:=75;
    bt.Height:=30;

    // go search btn in TabSheet:
    bt:=TButton.Create(self);
    bt.Caption := 'SEARCH';
    bt.OnClick:=gosearch;
    bt.Parent := ATabSheet;
    bt.top:=10;
    bt.left:=415;
    bt.Width:=75;
    bt.Height:=30;

    // web browser in TabSheet:
    WB := TWebBrowser.Create(Self);
    WB.ParentWindow :=ATabSheet.Handle;
    wb.Top:=71;
    wb.Left:=1;
    wb.Width:=790;
    wb.Height:=452;
    wb.Offline:=true;
    wb.FullScreen:=false;
    wb.GoHome;
    ed.Text:=wb.LocationURL;

    // برای اینکه تب شیت ایجاد شده نشان داده شود.
    pageControl1.ActivePage:=ATabSheet;
    end;

    && تابع gosearch برای go search btn &&

    WB.Navigate('http://www.google.com');
    ed.Text:='http://www.google.com

    @ اولین مشکل اینکه وقتی روی go search btn کلیک می کنم به جای اینکه در تب شیت فعال به سایت گوگل برود در آخرین تب شیت به این سایت می رود.
    @ مشکل دوم اینکه وقتی روی دکمه پرینت کلیک می کنم به جای اینکه سایت موجود در تب شیت فعال به printpreview برود سایت موجود در تب شیت آخر به printpreview می رود.

    && دستور برای نشان دادن printpreview &&

    WB.ControlInterface.ExecWB(olecmdid_printpreview,o lecmdexecopt_dontpromptuser,EmptyParam,EmptyParam) ;

    && دستور برای zoom کردن سایت &&
    wb.OleObject.document.body.style.zoom:=2.0;

    @ بازم مثل قبل zoom سایت روی web browser تب شیت آخر انجام میشه
    @@خلاصه کلام : هر عملی روی تب شیت آخر ایجاد میشه
    @@ آن دکمه close btn که برای بستن تب شیت فعال هست همانطور که گفتم در حال اجرا خطا می گیره

    اگه کد ها بد نوشته شده یا درست نوشته نشده بگذارید روی حرفه ای نبودن من منتظر جوابتون هستم..

  12. #12
    اصلا به تب شیت ها کاری نداره که تو یک متغییر Global به نام WB گرفتی بعد هر تبی که میسازی Assignش میکنی به آخرین webBrowserی که میسازی خب بعد طبیعیه که وقتی مثلا میگی WB.Navigate این WB داره به آخرین WebBrowserی که ساختی اشاره کنه .
    به نظر من بجای این کار باتنها رو اصلا بزار بالای PageContorler و از هر کدوم یکدونه بساز ، بعد اول هر کدوم بگو WebBrowser ابشیت فعال رو بدست بیارند و بعد روش کار کنند... اگر هم میخوای بزاری روی تب شیتها Ownerشون رو هم ATabSheet بده یعنی Create(ATabSheet)

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    iran
    پست
    73
    جناب قابیل ممنون .... اگه باتن ها را بالای page control بگذارم بعد با چه دستوری web browser تب شیت فعال را بدست آورم که بتونم روش کار کنم

  14. #14

    AnAcitveWB := PageControl1.Pages[PageControl1.ActivePageIndex].FindChildControl('اسم WebBrowserی که ساختی') as TWebBrowser;
    AnAcitveWB.Navigate('http://yahoo.com');

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    iran
    پست
    73
    این AnAcitveWB چی ؟ متغیر از چه نوعی ؟ توضیح بیشتر بدید لطفا

  16. #16
    از نوع TWebBrowser دیگه یعنی یک Refrence گرفتی که هر کاری خواستی بتونی با WebBrowserی که روی TabSheetفعال هست بکنی و هی نخوای دوباره پیداش کنی...

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    iran
    پست
    73
    من باتن ها را آوردم بیرون و برای search دستور زیر را نوشتم
    AnAcitveWB := PageControl1.Pages[PageControl1.ActivePageIndex].FindChildControl('WB') as TWebBrowser;
    AnAcitveWB.Navigate('http://www.google.com');


    ولی با پیغام خطا زیر روبرو شدم
    Project Project1.exe raised exception class EAccessViolation with message 'Access violation at address 004678AE in module' project1.exe'.Read of address 000002F8'.
    Process stopped. Use Step or Run to continue.


    مشکل از کجاست؟

  18. #18
    خب معلومه که AV میگیری ، WB اسم متغیرته ، اسم کامپونت که نیست باید اونجا اسم کامپونت رو مینوشتی اصلا کدت رو باید اینطوری مینوشتی :

    AnAcitveWB := PageControl1.Pages[PageControl1.ActivePageIndex].FindChildControl('WebBrowser1) as TWebBrowser;
    AnAcitveWB.Navigate('http://www.google.com');

    ضمنا تو که متغییر WB رو داری اصلا نمیخواست دیگه AnActiveWB رو تعریف کنی... همون مینوشتی WB :=Pagecontrol....
    راستی اگه زمانی که داری وب بروسر رو روی تب شیت تعریف میکنی بهش اسم داده باشی دیگه بجای webBrowser1 باید اون اسمی که دادی رو بنویسی

  19. #19
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    iran
    پست
    73
    این کار را کردم ولی جواب نداد و همان پیغام خطا ی قبلی را می داد

  20. #20
    خب حتما اسم WebBrowserت رو تعیین کردی تو همین کدها بگر هم بهت گفتم چه جوری میتونی اسمش رو تعیین کنی زمانی که داری میسازیش هم گفتم چجوری میتونی پیداش کنی ، به هر حال تا وقتی AV میگیری ماله اینه که اسمش رو درست سرچ نمیکنی...

  21. #21
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    iran
    پست
    73
    سلام از این بابت که اینقدر به من لطف دارید ممنون
    ولی من دیگه موندم چه کارکنم ؟
    من برای تعریف وب بروسر این کد رو نوشتم
    WB := TWebBrowser.Create(Self);
    WB.ParentWindow :=ATabSheet.Handle;
    wb.Top:=41;
    wb.Left:=1;
    wb.Width:=785;
    wb.Height:=445;
    wb.Offline:=true;
    wb.GoHome;


    حالا شما می گید چه طوری تعریفش کنم و اسمش رو تعیین کنم تا AV نگیره

    با تشکر

  22. #22
    آقا من که بهت گفته بودم Create(Slef( نکن !!! برگد کدهارو بخون معلومه AV میگیری...

  23. #23
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    iran
    پست
    73
    WB := TWebBrowser.Create(ATabSheet);

    گذاشتم جواب نداد
    WB := TWebBrowser.Create(nil);

    گذاشتم جواب نداد

    من اصلا نمدونم مشکل از کجاست و این خطا از چیه ؟

    چطوری میشه برای این WB اسم گذاشت تا در باتن ها اسمش رو به کار ببریم

  24. #24
    ببین سعی کن خودت هم متوجه بشی چی کار میکنی ، تونوقت دیگه اینطوری گیج نمیشی ، وقتی میزنی

    WB := TWebBrowser.Create(ATabSheet);

    Owner وب بروسرت میشه اون تب شیتی که روشه در نتیجه وقتی توی Childs تبشیت میگردی پیداش میکنه . اما اگر با Self بروسر رو Creat کنی اونوقت Owner بروسر میشه فرمت و دیگه اگر تو childs تب شیت دنبالش بگردی پیدا نمیشه. اگر جایشو نمیفهمی بگو بیشتر توضیح بدم.

    حالا یک استپ عقبتر : وقتی داری وب بروسر رو Creat میکنی میتونی یک خط هم بنویسی

    WB.NAme = 'TabWebBrowser'

    اگه اینو بزاری بعدا که میخوای Findchildcontrol بکنی همین اسم رو جستجو میکنی اگر نزاشتی اونوقت اسمش شده WebBrowser1 (به شرطی که با ATabSheet کریت کرده باشی).

    به همین سادگیه اصلا هم گیج نشو فکر هم نکن داره اتفاق عجیب قریبی میفته ..

  25. #25
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    iran
    پست
    73
    وقتی که بخواهی نام به wb بدی این خطا رو میده
    cannot assing to a read-only property

    اگه اسم تعریف نکنی و FindChildControl('WebBrowser1') بنویسی همان AV می گیره
    در هردو حالت هم با ATabSheet کریت کردم

  26. #26
    ببین داری یک جای دیگه اشتباه میکنی کل کدت رو بزار یک نگاهی بکنیم.

  27. #27
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    iran
    پست
    73
    unit Unit1;

    interface

    uses
    Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
    Dialogs, StdCtrls, ComCtrls, OleCtrls, SHDocVw, ExtCtrls, Menus,ActiveX,
    Buttons;

    type
    TForm1 = class(TForm)
    MainMenu1: TMainMenu;
    File1: TMenuItem;
    New1: TMenuItem;
    N1: TMenuItem;
    Exit1: TMenuItem;
    Timer2: TTimer;
    Save1: TMenuItem;
    N2: TMenuItem;
    PrintStup1: TMenuItem;
    N3: TMenuItem;
    WO1: TMenuItem;
    Navigate1: TMenuItem;
    Back1: TMenuItem;
    Forward1: TMenuItem;
    Stop1: TMenuItem;
    Refresh1: TMenuItem;
    Home1: TMenuItem;
    Zomein1: TMenuItem;
    RealSize1: TMenuItem;
    FindOnThisPage1: TMenuItem;
    Sourse1: TMenuItem;
    About1: TMenuItem;
    Help1: TMenuItem;
    About2: TMenuItem;
    OpenDialog1: TOpenDialog;
    SaveDialog1: TSaveDialog;
    N4: TMenuItem;
    N5: TMenuItem;
    GroupBox1: TGroupBox;
    BitBtn1: TBitBtn;
    BitBtn2: TBitBtn;
    BitBtn3: TBitBtn;
    BitBtn4: TBitBtn;
    BitBtn5: TBitBtn;
    BitBtn6: TBitBtn;
    PageControl1: TPageControl;
    Button1: TButton;
    TabSheet1: TTabSheet;
    procedure Button1Click(Sender: TObject);
    procedure Exit1Click(Sender: TObject);
    procedure N1Click(Sender: TObject);
    procedure Save1Click(Sender: TObject);
    procedure PrintStup1Click(Sender: TObject);
    procedure WO1Click(Sender: TObject);
    procedure BitBtn6Click(Sender: TObject);
    procedure BitBtn5Click(Sender: TObject);
    procedure BitBtn1Click(Sender: TObject);
    procedure FormClick(Sender: TObject);

    private
    { Private declarations }
    public
    { Public declarations }

    procedure go (Sender: TObject);

    end;

    var
    Form1: TForm1;
    ATabSheet: TTabSheet;
    bt:TButton;
    ed:TEdit;
    WB: TWebBrowser;


    implementation

    uses Math;

    {$R *.dfm}


    procedure tform1.go (Sender: TObject);
    begin
    wb.Navigate(ed.Text);
    ATabSheet.Caption:=ed.Text;
    end;

    ////***** for save page******\\\\
    procedure WB_SaveAs_HTML(WB:TWebBrowser; const FileName : string);
    var
    PersistStream: IPersistStreamInit;
    Stream: IStream;
    FileStream: TFileStream;
    begin
    if not Assigned(WB.Document) then
    begin
    ShowMessage('Document not loaded!');
    Exit;
    end;
    PersistStream := WB.Document as IPersistStreamInit;
    FileStream := TFileStream.Create(FileName, fmCreate);
    try
    Stream := TStreamAdapter.Create(FileStream, soReference) as IStream;
    if Failed(PersistStream.Save(Stream, True)) then
    ShowMessage('SaveAs HTML fail!');
    finally
    FileStream.Free;
    end;
    end;


    procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
    begin
    ATabSheet := TTabSheet.Create(PageControl1);
    with ATabSheet do
    begin
    Parent := PageControl1;
    PageControl := PageControl1;
    end;

    // ?? close Button ??? TabSheet:
    bt:=TButton.Create(ATabSheet);
    bt.Caption := 'x';
    bt.OnClick:=Exit1Click;
    bt.Parent := ATabSheet;
    bt.top:=0;
    bt.left:=768;
    bt.Width:=15;
    bt.Height:=15;

    // ?? go Button ??? TabSheet:
    bt:=TButton.Create(ATabSheet);
    bt.Caption := 'GO';
    bt.OnClick:=go;
    bt.Parent := ATabSheet;
    bt.top:=16;
    bt.left:=740;
    bt.Width:=39;
    bt.Height:=21;


    // ?? edit ??? TabSheet:
    ed:=tedit.Create(ATabSheet);
    ed.Parent := ATabSheet;
    ed.top:=16;
    ed.left:=3;
    ed.Width:=735;

    // ?? web browser ??? TabSheet:
    WB := TWebBrowser.Create(ATabSheet);
    WB.ParentWindow :=ATabSheet.Handle;
    wb.Top:=41;
    wb.Left:=1;
    wb.Width:=785;
    wb.Height:=445;
    wb.Offline:=true;
    wb.GoHome;


    ed.Text:=wb.LocationURL;
    pageControl1.ActivePage:=ATabSheet;
    end;

    procedure TForm1.Exit1Click(Sender: TObject);
    begin
    pageControl1.Pages[PageControl1.ActivePageIndex].Free;
    end;

    //for open html page
    procedure TForm1.N1Click(Sender: TObject);
    begin
    If OpenDialog1.Execute then begin
    ed.Text:=OpenDialog1.FileName ;
    wb.Navigate(ed.Text);
    end;
    end;

    //for save html page
    procedure TForm1.Save1Click(Sender: TObject);
    begin
    if savedialog1.Execute then
    begin
    WB_SaveAs_HTML(WB,savedialog1.FileName+'.Html');
    end;
    end;

    //for print the page
    procedure TForm1.PrintStup1Click(Sender: TObject);
    begin
    WB.ControlInterface.ExecWB(olecmdid_printpreview,o lecmdexecopt_dontpromptuser,EmptyParam,EmptyParam) ;
    end;

    //work offline true or false
    procedure TForm1.WO1Click(Sender: TObject);
    begin
    if wo1.Checked=true then begin
    wo1.Checked:=false;
    wb.Offline:=false;
    end
    else begin wb.Offline:=true; wo1.Checked:=true; end;
    end;

    procedure TForm1.BitBtn6Click(Sender: TObject);
    begin
    WB := PageControl1.Pages[PageControl1.ActivePageIndex].FindChildControl('WebBrowser1') as TWebBrowser;
    WB.Navigate('http://www.google.com');
    end;

    procedure TForm1.BitBtn5Click(Sender: TObject);
    begin
    WB := PageControl1.Pages[PageControl1.ActivePageIndex].FindChildControl('WebBrowser1') as TWebBrowser;
    WB.GoHome;
    end;

    procedure TForm1.BitBtn1Click(Sender: TObject);
    begin
    WB := PageControl1.Pages[PageControl1.ActivePageIndex].FindChildControl('WebBrowser1') as TWebBrowser;
    WB.GoBack;

    end;

    end.

    این همه کدی که من نوشتم

  28. #28
    تو که اینو گذاشتی DFMش رو هم میزاشتی دیگه که اجرا کنم کدتو...

  29. #29
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    iran
    پست
    73
    اینم کل پروژه
    http://hosseindn.persiangig.com/webbrowser.rar
    منتظر جواب هستم

  30. #30
    آقا راست میگفتی اینWrapper خاک بر سر هم Name هم Parentش ReadOnly هستند و Name رو هم خودش خالی ست میکنه ، برای همین کد رو اینطوری عوض کن :


    در پیدا کردن بروسر :

    var
    i: Integer;
    begin
    with PageControl1.Pages[PageControl1.ActivePageIndex] do
    for i:= 0 to ComponentCount - 1 do
    if Components[i] is TWebBrowser then WB := Components[i] as TWebBrowser;
    WB.GoBack;

  31. #31
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    iran
    پست
    73
    آقا قابیل ممنون
    ببینم برای دسترسی به منوی favorites و history دستوری داری ؟

تاپیک های مشابه

  1. کپی اطلاعات درdata sheet
    نوشته شده توسط fanavar در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آبان 1386, 06:50 صبح
  2. sheet form
    نوشته شده توسط karmand در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 18 بهمن 1385, 10:06 صبح
  3. کامپوننتی شبیه excel با data sheet
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1385, 15:45 عصر
  4. رایت یک CUE SHEET به صورت حرفه ای
    نوشته شده توسط Hamid_PaK در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 14 تیر 1384, 15:04 عصر
  5. چگونه Sheet فایل اکسل خود را راست به چپ کنم
    نوشته شده توسط javidtaheri در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 04 آبان 1383, 18:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •