نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: خطای dont send در برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    243

    خطای dont send در برنامه

    سلام
    دوستان من یه سرچ ساده بانک اطلاعاتی نوشتم وقتی میخواد اجرا بشه خطای پیوست رو میده که نمیدونم چطوری باید درستش کنم.


    DataSet ds = new DataSet();
    OleDbDataAdapter adp = new OleDbDataAdapter();
    adp.SelectCommand = new OleDbCommand();
    adp.SelectCommand.Connection = conDBTransfer;
    adp.SelectCommand.CommandText = "Select * from TBL_Master where LastName like '%'+ @S + '%'";
    adp.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@S", txtfamily.Text);
    adp.Fill(ds, "Member");
    dgPersenel.DataSource = ds;
    dgPersenel.DataMember = "Member";
    dgPersenelStyle();


    ناگفته نمونه وقتی خوده فایل exe رو اجرا میکنم توی این قسمت برنامه ارور dont send میده!
    لطفا اگه میدونید قضیه چیه راهنمایی کنید.

    پ ن: اینم بگم که این ارور روی یه سیستم میاد و روی سیستم دیگم که تست میکنم اینطوری نمیشه!! این خودش نشون میده که کد مشکل نداره و مشکل شاید از تنظیمات ویژواله.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: خطای dont send در برنامه

    کوئری باید به این شکل نوشته بشه:
    "Select * from TBL_Master where LastName like '%@S%'";
    علامت بعلاوه (+) توی کوئری لازم نیست

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    243

    نقل قول: خطای dont send در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    کوئری باید به این شکل نوشته بشه:
    "Select * from TBL_Master where LastName like '%@S%'";
    علامت بعلاوه (+) توی کوئری لازم نیست
    تشکر از شما
    من این کد رو نوشتم ولی کلا کار نمیکنه برا جستجو کردن! مطمئنید مشکل از همینه و این ارور برا این موضوعه؟؟ چون همونطور که گفتم این مشکل توی سیستم دیگم وجود نداره. همچین چیزی میشه که یه کد یه جا کار کنه یه جا کار نکنه و خطا بده؟؟

  4. #4

    نقل قول: خطای dont send در برنامه

    کوئریتون که صد در صد مشکل داشت در این شکی نیست، اما شما breakpoint بذارین و نرم افزار رو دیباگ کنین ببینین داده ها واکشی میشن؟ دیتاسورس با موفقیت پر میشه؟ و....
    درضمن چون دارین حروف فارسی رو سرچ میکنین، یه حرف N قبل از اولین سینگل کوت (') قرار بدین، یعنی به اینصورت:
    "Select * from TBL_Master where LastName like N'%@S%'"


  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    243

    نقل قول: خطای dont send در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    کوئریتون که صد در صد مشکل داشت در این شکی نیست، اما شما breakpoint بذارین و نرم افزار رو دیباگ کنین ببینین داده ها واکشی میشن؟ دیتاسورس با موفقیت پر میشه؟ و....
    درضمن چون دارین حروف فارسی رو سرچ میکنین، یه حرف N قبل از اولین سینگل کوت (') قرار بدین، یعنی به اینصورت:
    "Select * from TBL_Master where LastName like N'%@S%'"


    ببینید من از این کد چندین جای برنامم استفاده کردم و فقط برای جایی که قراره مثلا تایپ بشه و کلمه کلمه سرچ بشه (مثه سرچ یه قسمت از نام خانوادگی) همچین اتفاقی میفته. من کد شمارو تست کردم ولی بازم مشکلم حل نشد. در ضمن مجددا میگم که این کدی که من نوشتم توی فقط یک سیستمم مشکل داره!!

    تشکر مجدد از شما

  6. #6

    نقل قول: خطای dont send در برنامه

    اولا شما هنوز نگفتی مشکل dont send حل شد یا خیر؟ اگر حل شده پس نتیجه میگیریم که کوئری قبلیت مشکل داشته، دوما شما که داری تو محیط ویژوال ستودیو کد میزنی، قطعا خطای مشخصی بهت نشون داده میشه، تو محیط کدنویسی خطای dont send نداریم

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    243

    نقل قول: خطای dont send در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    اولا شما هنوز نگفتی مشکل dont send حل شد یا خیر؟ اگر حل شده پس نتیجه میگیریم که کوئری قبلیت مشکل داشته، دوما شما که داری تو محیط ویژوال ستودیو کد میزنی، قطعا خطای مشخصی بهت نشون داده میشه، تو محیط کدنویسی خطای dont send نداریم

    من بالاترم چندبار گفتم که مشکل حل نشد و همچنان خطارو میده.
    خطایی که توی محیط ویژوال میده همونیه که توی پست اولم نوشتم.
    کوئری که برای جستجو نوشتم جواب میده ولی توی یکی از سیستم هام خطایی رو میده که توی پست اولم نوشتم. همینو فقط میخوام بدونم مشکلش چیه.

    ممنون از شما

  8. #8

    نقل قول: خطای dont send در برنامه

    دوست عزیز اگه تو محیط ویژوال خطا بده یعنی مسلما مشکل داره برنامه ت، من نمیدونم چطوری میگی که تو بقیه سیستم ها درست کار میکنه و فقط تو یه سیستم خطا داره!!!!! با عرض پوزش بنده تا به حال همچین خطایی رو ندیدم در این مورد نمیتونم کمکی کنم، هرچند نسخه ویژوالت هم خیلی قدیمیه من تاحالا از 2013 به پایین استفاده نکردم و کارکردش رو نمیدونم، اگه از نسخه های جدید استفاده کنی ممکنه دقیقا خطا رو بهت نشون بده

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    243

    نقل قول: خطای dont send در برنامه

    تشکر از شما
    من حس میکنم این مشکل از تنظیمات ویژوال هست. متاسفانه نمیتونم ورژن بالاتر نصب کنم چون سیستم هدف فقط ویندوز xp داره و نمیشه ویندوزه دیگه ای روش نصب کرد. الانم جدیدا به این مشکل خورده. نمیدونم چطوری حلش کنم

    لطفا هر کس میدونه این ارور که توی پست اول گذاشتم چیه لطفا و خواهشا راهنمایی کنه چون واقعا کارم گیره.

    از شما دوست عزیز هم تشکر میکنم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: خطای dont send در برنامه

    نسخه های vs ربطی به اجرا شدن نرم افزار در سیستم کاربران ندارد شما به عنوان یک developer هستید و میتونید نسخه 2017 رو نصب کنید فقط هنگام deploy کردن نرم افزارتون جهت سیستم کاربران, نیازمندیهای نرم افزارتون جهت سیستم عامل xp رو به درستی مشخص کنید مثلا نسخه دات نت فریمورک مرتبط با win xp
    این خطا ممکنه به خاطر نسخه vs شماب باشه ولی تمام کد رو درون یک try catch قرار بدید و توی قسمت catch خطای مربوطه قابل هندل هست شاید تونستید پیداش کنید
    در قسمت Project properties در Signing بخش sign the assembly هم نگاهی بکنید شاید مشکل از این قسمت باشه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: خطای dont send در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط mostafag مشاهده تاپیک
    تشکر از شما
    من حس میکنم این مشکل از تنظیمات ویژوال هست. متاسفانه نمیتونم ورژن بالاتر نصب کنم چون سیستم هدف فقط ویندوز xp داره و نمیشه ویندوزه دیگه ای روش نصب کرد. الانم جدیدا به این مشکل خورده. نمیدونم چطوری حلش کنم

    لطفا هر کس میدونه این ارور که توی پست اول گذاشتم چیه لطفا و خواهشا راهنمایی کنه چون واقعا کارم گیره.

    از شما دوست عزیز هم تشکر میکنم
    طبق فرمایش دوستمون نسخه ویژوال مهم نیست. شما نسخه بالاتر نصب کنید. موقع ایجاد پروژه دقت کنید دات نت فریمورک شما 4 به بالا نباشه.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    243

    نقل قول: خطای dont send در برنامه

    خیلی خیلی ممنونم که توی این بحث شرکت کردید.
    متاسفانه فک کنم منظورم رو درست نرسوندم.

    من مجبورم که برنامم رو توی مکانی بنویسم که سیستم های اونجا فقط xp دارن! نمیتونم نسخه های بالاتر از 2010 نصب کنم متاسفانه. همون برنامه رو توی سیستمای اونجا که مینویسم موقع اجرای قطعه کد جستجو با ارور مربوطه روبرو میشم ولی همین برنامه رو وقتی میریزم توی فلش و توی سیستم خودم اجرا میکنم بدون مشکل کار میکنه!! اینه که منو مطمئن میکنه مشکل از خوده تنظیمات ویژوال هست نه از قطعه کد مربوطه.

    البته اینم بگم که این قطعه کد قبلا اونجا هم درست کار میکرد ولی بعد از یک مدت نمیدونم چه تغییری ایجاد شد توی سیستم که بعضی وقتا ارور میداد و بعضی وقتا مشکل نداشت ولی یکم که گذشت کلا دیگه الان ارور میده و من واقعا نمیدونم چیکارش باید بکنم.

    ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: خطای dont send در برنامه

    در این مکان مخوف(مخوف از نظر ویژوال استودیو بالاتر از 2010) که فقط ویندوز xp روی سیستم ها نصب هست امکان تعویض ویندوز هم نیست؟
    ورژن 2012 vs روی ویندوز نصب کنید

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    243

    نقل قول: خطای dont send در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط ali_md110 مشاهده تاپیک
    در این مکان مخوف(مخوف از نظر ویژوال استودیو بالاتر از 2010) که فقط ویندوز xp روی سیستم ها نصب هست امکان تعویض ویندوز هم نیست؟
    ورژن 2012 vs روی ویندوز نصب کنید

    تعویض ویندوز نمیشه کرد متاسفانه
    ورژن 2012 روی xp نصب میشه؟

    حالا من به اینا کار ندارم. آخه ورژن 2010 مشکل نداره که! این حتما یه مشکلی پیش اومده که اینطوری شده دیگه. یعنی هیچکس نمیدونه مشکل از چی میتونه باشه؟؟

  15. #15

    نقل قول: خطای dont send در برنامه

    نقل قول از این لینک: https://social.msdn.microsoft.com/Fo...appswithcsharp

    شما برو توی properties پروژه ت، تو بخش debug گزینه debugger mode رو بزار رو حالت Mixed (Managed and Native)

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    243

    نقل قول: خطای dont send در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    نقل قول از این لینک: https://social.msdn.microsoft.com/Fo...appswithcsharp

    شما برو توی properties پروژه ت، تو بخش debug گزینه debugger mode رو بزار رو حالت Mixed (Managed and Native)


    من توی سایتای خارجی هم سرچ کردم و همگی همین موضوع رو گفتن ولی متاسفانه توی تنظیمات همچین گزینه ای برا من وجود نداره!
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. خطای time out در برنامه بعد از یک مدت کار کردن باسایت
    نوشته شده توسط hamid mabhoot در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 03 آبان 1391, 08:09 صبح
  2. ارور Dont Send در حین کار با VB !!!
    نوشته شده توسط alizanganeh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1391, 20:52 عصر
  3. علت خطای Unspecified Error در برنامه دلفی چیست؟
    نوشته شده توسط vahidnasiri در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 07 آبان 1390, 13:40 عصر
  4. سوال: بروز خطاي invailed argument در برنامه
    نوشته شده توسط hassan_2011 در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 06 تیر 1390, 19:46 عصر
  5. پیام dont send در هنگام اجرای برنامه
    نوشته شده توسط vahidm در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 اسفند 1386, 20:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •