نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در فیلتر کردن فست ریپرت

  1. #1

    مشکل در فیلتر کردن فست ریپرت

    معادل این کد به زبان vb.net چی میشه
    string ReportPath = "D:\\YourReport.frx";

    Report FReport = new Report();
    string ConStr = "Your ConnectionString";
    FReport.Preview = previewControl1;
    FReport.Load(ReportPath);
    FReport.Dictionary.Connections[0].ConnectionString = ConStr;

    TableDataSource TBL = new TableDataSource
    TBL = FReport.GetDataSource("YourTable") as TableDataSource
    TBL.SelectCommand = ("SELECT * FROM YourTable");
    FReport.Show
    این TableDataSourceچیه؟
    ایکاش یه مثال از فست ریپورت بود

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: مشکل در فیلتر کردن فست ریپرت

    نقل قول نوشته شده توسط sunrisesystem مشاهده تاپیک
    ایکاش یه مثال از فست ریپورت بود
    درود

    ببینید نمونه سورس کدهایی که داخل ستاپ خود فست ریپورت هست بهترین منبع یادگیریش هست.

    همچنین داخل سایت هیلتون اموزش فست ریپورت وجود داره...اما شما میتونید به جای فست ریپورت از استیمول هم استفاده کنید که اموزش های اون بیشتر هستش.

    چند نمونه کد میزارم براتون امیدوارم کمکتون کند :

    گزارش گیری مستقیم از دیتاگرید:

     Dim Report1 As Report = New Report()        Report1.Load(Application.StartupPath & "/Report-datagrid.frx")
    Report1.RegisterData(DataGridView1.DataSource, "Table1")


    'ارسال ساعت
    Report1.SetParameterValue("Parameter1", txt_date.Text)


    Report1.Show()


    گزارش گیری از دیتابیس با دیتاست :

     Dim da As New OleDbDataAdapter        Dim ds As New DataSet
    Dim strsql As String
    Dim Report1 As Report = New Report()


    connect.Open()
    strsql = "select idnumber,namess,family,tell,mob from Table1"
    da = New OleDbDataAdapter(strsql, connect)
    da.Fill(ds, "Table1")
    connect.Close()


    Report1.RegisterData(ds.Tables(0), "Table1")




    Report1.Load(Application.StartupPath & "/Report-datagrid.frx")


    'ارسال ساعت
    Report1.SetParameterValue("Parameter1", DateTimePickerX1.Text)


    Report1.Show()


    گزارش گیری از دیتابیس با دیتاتیبل :
     Dim da As New OleDbDataAdapter        Dim ds As New DataSet
    Dim strsql As String
    Dim dt As DataTable = New DataTable()


    connect.Open()
    strsql = "select idnumber,namess,family,tell,mob from Table1 Order By idnumber "
    da = New OleDbDataAdapter(strsql, connect)
    da.Fill(dt)
    connect.Close()


    Dim Report1 As Report = New Report()
    Report1.Load(Application.StartupPath & "/Report-datagrid.frx")
    Report1.RegisterData(dt, "Table1")


    'ارسال ساعت
    Report1.SetParameterValue("Parameter1", DateTimePickerX1.Text)


    Report1.Show()

  3. #3

    نقل قول: مشکل در فیلتر کردن فست ریپرت

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    درود

    ببینید نمونه سورس کدهایی که داخل ستاپ خود فست ریپورت هست بهترین منبع یادگیریش هست.

    همچنین داخل سایت هیلتون اموزش فست ریپورت وجود داره...اما شما میتونید به جای فست ریپورت از استیمول هم استفاده کنید که اموزش های اون بیشتر هستش.

    چند نمونه کد میزارم براتون امیدوارم کمکتون کند :

    گزارش گیری مستقیم از دیتاگرید:

     Dim Report1 As Report = New Report()        Report1.Load(Application.StartupPath & "/Report-datagrid.frx")
    Report1.RegisterData(DataGridView1.DataSource, "Table1")


    'ارسال ساعت
    Report1.SetParameterValue("Parameter1", txt_date.Text)


    Report1.Show()


    گزارش گیری از دیتابیس با دیتاست :

     Dim da As New OleDbDataAdapter        Dim ds As New DataSet
    Dim strsql As String
    Dim Report1 As Report = New Report()


    connect.Open()
    strsql = "select idnumber,namess,family,tell,mob from Table1"
    da = New OleDbDataAdapter(strsql, connect)
    da.Fill(ds, "Table1")
    connect.Close()


    Report1.RegisterData(ds.Tables(0), "Table1")




    Report1.Load(Application.StartupPath & "/Report-datagrid.frx")


    'ارسال ساعت
    Report1.SetParameterValue("Parameter1", DateTimePickerX1.Text)


    Report1.Show()


    گزارش گیری از دیتابیس با دیتاتیبل :
     Dim da As New OleDbDataAdapter        Dim ds As New DataSet
    Dim strsql As String
    Dim dt As DataTable = New DataTable()


    connect.Open()
    strsql = "select idnumber,namess,family,tell,mob from Table1 Order By idnumber "
    da = New OleDbDataAdapter(strsql, connect)
    da.Fill(dt)
    connect.Close()


    Dim Report1 As Report = New Report()
    Report1.Load(Application.StartupPath & "/Report-datagrid.frx")
    Report1.RegisterData(dt, "Table1")


    'ارسال ساعت
    Report1.SetParameterValue("Parameter1", DateTimePickerX1.Text)


    Report1.Show()
    من کد واسه فیلتر کردن گزارش میخام متاسفانه در گزارش همه فیلد ها را میاره...اما داخل برنامه من بانک اطلاعاتی را براساس تاریخ و سه فیلد دیگه فیلتر کردم

  4. #4

    نقل قول: مشکل در فیلتر کردن فست ریپرت

    نقل قول نوشته شده توسط sunrisesystem مشاهده تاپیک
    معادل این کد به زبان vb.net چی میشه
    string ReportPath = "D:\\YourReport.frx";

    Report FReport = new Report();
    string ConStr = "Your ConnectionString";
    FReport.Preview = previewControl1;
    FReport.Load(ReportPath);
    FReport.Dictionary.Connections[0].ConnectionString = ConStr;

    TableDataSource TBL = new TableDataSource
    TBL = FReport.GetDataSource("YourTable") as TableDataSource
    TBL.SelectCommand = ("SELECT * FROM YourTable");
    FReport.Show
    این TableDataSourceچیه؟
    ایکاش یه مثال از فست ریپورت بود

    سلام
    معادل کد بالا میشود این کد

    Dim reportPath As String = "D:\YourReport.frx"
    Dim conStr As String = "YourConectionString"


    Dim fReport As New Report
    fReport.Preview = PreviewControl1
    fReport.Load(reportPath)
    fReport.Dictionary.Connections(0).ConnectionString = conStr


    Dim tbl = new TableDataSource
    tbl = DirectCast(fReport.GetDataSource("YourTable"), TableDataSource)
    tbl.SelectCommand = "SELECT * FROM YourTable"
    fReport.Show()


    این TableDataSource هم ، وقتی رفرنس های فست ریپورت رو به پروژتون اضافه کنید ، قابل استفاده هست.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  5. #5

    نقل قول: مشکل در فیلتر کردن فست ریپرت

    خیلی ممنون...کارم گیر همین یه تکیه کد بود...خدا خیرتون بده

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در فیلتر کردن اطلاعات بانک اکسز
    نوشته شده توسط ebrahimhoze در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 بهمن 1386, 22:33 عصر
  2. لطفا کمک کنید مشکل در فیلتر کردن
    نوشته شده توسط mojgan.net در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 13 آذر 1386, 07:39 صبح
  3. مشکل در فیلتر کردن
    نوشته شده توسط hamidehsadat در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مرداد 1386, 14:08 عصر
  4. مشکل در فیلتر کردن گزارش
    نوشته شده توسط بستام به نیا در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1385, 14:57 عصر
  5. مشکل در فیلتر کردن فیلدهای عددی
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 13 آبان 1384, 01:13 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •