نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خطا با loadLibrary

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,078

    خطا با loadLibrary

    سلام دوستان

    من وقتی از loadLibrary استفاده میکنم و فایل libtinyWRAP.so رو براش تعریف میکنم توی بعضی از گوشی ها خطا میده

    میشه لطف کنین راهنماییم کنید ؟

    چند مورد رو هم خدمتتون عرض کنم که

    " پروژه مربوط به VOIP هست "

    من به هر نوع CPU ی (arm - arm7 - X86) فایل APK ساختم و نصب کردم رو گوشی که خطا میده باز فرقی نکرد

    فایل libtinyWRAP.so مربوطه رو در داخل هر فولدر مخصوص قراردادم

    بعد از ایجاد فایل APK کنترل کردم که فایل های مربوطه نیز به فایل APK اضافه شده یا نه که دیدم اضافه میشن

    در حالت دیباگ نیز برنامه رو نصب کردم که بازم خطا میده

    از کتابخانه " org.doubango.ngn " استفاده شده

    متن خطا نیز به پیوست اضافه شد


    java.lang.UnsatisfiedLinkError: dlopen failed: /data/app/XXX1/lib/arm/libtinyWRAP.so: has text relocations
    at java.lang.Runtime.loadLibrary(Runtime.java:372)
    at java.lang.System.loadLibrary(System.java:1076)
    at org.doubango.ngn.NgnEngine.initialize2(NgnEngine.j ava:119)
    at org.doubango.ngn.NgnEngine.<clinit>(NgnEngine.java :94)
    at XXXXXXXXXXX.onReceive(CallBroadcast.java:44)
    at android.app.ActivityThread.handleReceiver(Activity Thread.java:2782)
    at android.app.ActivityThread.access$1800(ActivityThr ead.java:154)
    at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(Activit yThread.java:1468)
    at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:10 2)
    at android.os.Looper.loop(Looper.java:234)
    at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.jav a:5526)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCa ller.run(ZygoteInit.java:726)
    at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit .java:616)



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,078

    نقل قول: خطا با loadLibrary

    کسی نظری نداره ؟

  3. #3

    نقل قول: خطا با loadLibrary

    خط اول رو گوگل کردید؟ توی github و stack مطرح شده، شاید راه حلش رو پیدا کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,078

    نقل قول: خطا با loadLibrary

    سلام
    اره جستجو کردم راه حل‏‏هایی هم پیدا کردم ولی بازم جواب نداد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,078

    نقل قول: خطا با loadLibrary

    یعنی کسی با loadLibrary کار نکرده ؟

  6. #6

    نقل قول: خطا با loadLibrary

    کتابخانه ای که دارید لود میکنید text relocations داره که باعث نشت حافظه میشه اگر از sdk قبل از 23 استفاده میکنید Security Handling جلوی لودش نمیگیره ولی اگر از 23 به بعد بشه این exception رخ میده البته قاعدتا بعد از استفاده از یک متد Native کتابخانه مورد نظر این اتفاق میوفته!
    حالا اینه که چرا Text relocations باعث هدر رفت حافظه میشه برای اینم خیلی چیز بدرد بخوری ندیدم.!
    اگر امکان تغییر لایبرری دارید یه تست کنید!!

    متاسفانه راه حلی هم نتوستم براش پیدا کنم مجبور شدم یه تغییراتی توی الگوریتم هام بدم به نظرم خود google میدونه که چه گیرهایی داره که پیشنهاد میکنه که خیلی از NDK و از کتابخانه های Native استفاده نکنید.
    فقط یه سوالی که ذهن خودم خیلی درگیرش هست اینه که پس چرا توی سورس های خود اندورید انقد از متدهای Native استفاده کرده؟؟ اگه نباید زیاد ازش استفاده بشه البته چندتا مقاله راجع به NDK خوندم و نحوه استفاده از لایبررها تو جاوا ولی خیلی برام شکافته نشده.!

    دوستان اطلاعاتی دارن ماروهم بی نصیب نکنن لطفا!!!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش خطا با افزایش یافتن زمان
    نوشته شده توسط shabih در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 23 مهر 1389, 22:45 عصر
  2. خطا با دستور SQL
    نوشته شده توسط REZADG در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 23 خرداد 1389, 08:35 صبح
  3. پیغام خطا با دستور getch در turbo c
    نوشته شده توسط fshb_ 1370 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 مهر 1388, 19:06 عصر
  4. پیغام خطا با دستور getch در turbo c
    نوشته شده توسط fshb_ 1370 در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 مهر 1388, 19:06 عصر
  5. سوال: به دست آوردن خطا با استفاده از errno
    نوشته شده توسط حسین محمدی در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 23 فروردین 1388, 16:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •