نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: استفاده از treeView

  1. #1

    استفاده از treeView

    با سلام
    من در پروژه خودم از treeview استفاده کردم
    یک مشکلی دارم
    فرض کنید من یک درختواره دارم
    یک نود رو انتخاب مب کنم و میخوام:
    اولا آی دی نود رو بهم بده
    دوما تمام نود هایی که اکستند شدن رو به صورت دخیره داشته باشه تا وقتی که رگورد جدید رو خاستیم اضافه کنیم و وقتی که درختواره یک بار پاک شود و مجدد پر شود و تمام اکستند ها دقیاقا رو چوری می تونم رش یخقخسف هم خرق نزده
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: استفاده از treeView

    برای سوال اول
    بدست آوردن ID مربوط به Nodeهای TreeView


    برای سوال دوم هم نیازی به حذف و ایجاد کل گره ها نیست ، کافیه از رویداد مناسب استفاده کنید.

  3. #3

    نقل قول: استفاده از treeView

    یعنی چی از رویداد مناسب استفاده کنم؟

  4. #4

    نقل قول: استفاده از treeView

    لینک زیر ، رویداد MouseUp مهم هست.
    https://support.microsoft.com/en-us/...ected-treeview

  5. #5

    نقل قول: استفاده از treeView

    بازم نشد ببنید من اینو میخوام وقتی یک نود رو ویرایش می کنم وقتی ثبت شد درخت رفرش بشه و بعدش دوباره همون نوئ انتخاب بشه و اکسپند باشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: استفاده از treeView

    نقل قول نوشته شده توسط hamix666 مشاهده تاپیک
    بازم نشد ببنید من اینو میخوام وقتی یک نود رو ویرایش می کنم وقتی ثبت شد درخت رفرش بشه و بعدش دوباره همون نوئ انتخاب بشه و اکسپند باشه
    شما موقع ویرایش آی دی یا نام نود رو در اختیار دارید .یه جا نگه داری کنید.
    بعد رفرش درخت رو پیمایش کنید.اگه نود با نود شما یکسان بود اونو اکسپند کنید.

  7. #7

    نقل قول: استفاده از treeView

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    شما موقع ویرایش آی دی یا نام نود رو در اختیار دارید .یه جا نگه داری کنید.
    بعد رفرش درخت رو پیمایش کنید.اگه نود با نود شما یکسان بود اونو اکسپند کنید.
    این کار رو کردم ولی چون درخت رو پاک میکنم و دوباره می سازم fullpacth رو نمی شناسه و selectnode نمی شه
    درخت من چند سطح دارد مثلا یک گره شاید 2 سطح داشته باشد و یک گره 10 سطح با forech هم نشد چون تعداد سطح ها مشخص نیست

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: استفاده از treeView

    نقل قول نوشته شده توسط hamix666 مشاهده تاپیک
    این کار رو کردم ولی چون درخت رو پاک میکنم و دوباره می سازم fullpacth رو نمی شناسه و selectnode نمی شه
    درخت من چند سطح دارد مثلا یک گره شاید 2 سطح داشته باشد و یک گره 10 سطح با forech هم نشد چون تعداد سطح ها مشخص نیست
    در اینجور مواقع باید از توایع بازگشتی استفاده کنید.
    این تابع یه ساختار درختی میگیره با یه رشته و اونو سرچ میکنه اگه تگ نود برابر بود با رشته اون نود رو برمیگردونه.یه کم با این تابع کار کنید روال کار میاد دستتون



    public TreeNode SearchTree(TreeNodeCollection nodes, string searchtext)
    {
    foreach(TreeNode node in nodes)
    {
    if(node.Tag as string == searchtext)
    {
    return node;
    }
    SearchTree(node.Nodes, searchtext);
    }
    }



    اینم نحوه استفادشه.



    TreeNode tn = SearchTree( MyTreeView.Nodes, MySearchString);


  9. #9

    نقل قول: استفاده از treeView

    نقل قول نوشته شده توسط رامین مرادی مشاهده تاپیک
    در اینجور مواقع باید از توایع بازگشتی استفاده کنید.
    این تابع یه ساختار درختی میگیره با یه رشته و اونو سرچ میکنه اگه تگ نود برابر بود با رشته اون نود رو برمیگردونه.یه کم با این تابع کار کنید روال کار میاد دستتون



    public TreeNode SearchTree(TreeNodeCollection nodes, string searchtext)
    {
    foreach(TreeNode node in nodes)
    {
    if(node.Tag as string == searchtext)
    {
    return node;
    }
    SearchTree(node.Nodes, searchtext);
    }
    }



    اینم نحوه استفادشه.



    TreeNode tn = SearchTree( MyTreeView.Nodes, MySearchString);

    مرسی جواب داد

  10. #10

    نقل قول: استفاده از treeView

    یک سوال
    چطور میشه وقتی روی نود دابل کلیک کردم تمام زیر مجموعه اش سلکت و آن سلکت بشن؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: استفاده از treeView

    نقل قول نوشته شده توسط sg.programmer مشاهده تاپیک
    یک سوال
    چطور میشه وقتی روی نود دابل کلیک کردم تمام زیر مجموعه اش سلکت و آن سلکت بشن؟
    همین تابع بازگشتی رو رو نود اجرا کنید و داخلش تیک بزنید یا تیکو بردارید

تاپیک های مشابه

  1. روش استفاده از TreeView چگونه است
    نوشته شده توسط ironclip در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 13 مهر 1388, 12:17 عصر
  2. چگونگی استفاده از TreeView
    نوشته شده توسط raha2006 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 27 شهریور 1386, 14:07 عصر
  3. روش استفاده از TreeView
    نوشته شده توسط mehran8 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 12:58 عصر
  4. چاپ ساختار درختی و استفاده از treeview در گزارش
    نوشته شده توسط odiseh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 25 مرداد 1385, 14:22 عصر
  5. طریقهء استفاده از TreeView لطفا کمک کنید!
    نوشته شده توسط Bahram0110 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 23 مرداد 1385, 17:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •