نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: فراخوانی Session

  1. #1

    فراخوانی Session

    سلام
    Session را بصورت زیر نوشته ام

    public ActionResult Index()
    {
    var a=new List<User>
    {
    new User{Name = "1",Family = "11"},
    new User{Name = "2",Family = "22"},
    new User{Name = "3",Family = "33"}
    };
    Session["MyValue"] = a;
    return View();
    }

    حال چگونه می توانم Family = "22" را درکنترلر زیر فراخوانی کنم

    public ActionResult About()
    {


    if (Session["MyValue"] != null)
    {
    ViewBag.Message =؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    }
    return View();
    }

  2. #2

    نقل قول: فراخوانی Session

    اول از همه پیشنهاد میشه بطور مستقیم با Session کار نکنید ; از TempData استفاده کنید.
    برای استفاده از یکی از رکوردهای داخل اون List هم ، میتونید مقادیر رو از TempData بگیرید و Cast کنیدش به Type اصلیش و ازش استفاده کنید :


    var users = TempData["Users"] as List<User>;
    var user = users.FirstOrDefault(x => x.Family == "22");

تاپیک های مشابه

  1. سوال: فراخوانی مقدار session در دستور SQL
    نوشته شده توسط eminem.encore در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اسفند 1391, 20:25 عصر
  2. بعد از Expire شدن session با هر درخواست session_start فراخوانی می شه
    نوشته شده توسط ali_mnkt در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 17 دی 1389, 16:26 عصر
  3. چگونگی فراخوانی فیلدهای تصویری توسط asp از access
    نوشته شده توسط vorojakt در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 شهریور 1382, 01:12 صبح
  4. فراخوانی عکس از بانک اکسس ( با MSADO یا همان mdac)
    نوشته شده توسط ع.م.خ در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 08 شهریور 1382, 20:39 عصر
  5. مشکل در session
    نوشته شده توسط Mahdavi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 12 مرداد 1382, 01:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •