نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونگی درج اتوماتیک یک مطلب در سربرگ جدول؟؟؟؟

  1. #1

    Question چگونگی درج اتوماتیک یک مطلب در سربرگ جدول؟؟؟؟

    درود بر اساتید عزیز من یک فرم در php ساختم که اطلاعات را در دیتابیس ذخیره میکند مشکلی که دارم اینه که من میخواهم یک inputbox درج کنم که کاربر در پایان روز که میخواهد اطلاعات خود را در فرم ثبت کند.دفعه اول مثلا عبارت "درآمد روزانه از تاریخ....... الی ..... را درج کند و این عبارت به صورت اتوماتیک با هر بار کلیک بر روی دکمه ذخیره در دیتابیس ذخیره شود و کاربر نخواهد مدام این عبارت را تایپ کند و مثلا این عبارت سربرگ جدول بنشیند که اطلاعات روزانه را نمایش میدهد.کد زیر را نوشتم فقط تاریخ و نام کاربر و عبارت درآمد روزانه را به صورت " در آمد روزانه کاربر ... در تاریخ ...." را نمایش میدهد .

    <div id="foot">
    <?php
    if($_SESSION["username"]) {
    ?>
    <span>در آمد روزانه :</span> <?php echo $_SESSION["name"]; ?><b><span>در تاریخ:</span><?php $d=strtotime("yesterday");echo jdate('Y/m/d', $d);?>
    <?php
    }
    ?>
    </div>

    کسی از دوستان میتواند راهنمائیم کند

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: چگونگی درج اتوماتیک یک مطلب در سربرگ جدول؟؟؟؟

    خب همین چیزی که اینجا نوشتی رو موقع ثبت اطلاعات تو دیتبایس تولید کن و بریز تو دیتبایس مشکل چیه ؟!

  3. #3

    نقل قول: چگونگی درج اتوماتیک یک مطلب در سربرگ جدول؟؟؟؟

    ممننونم من میخوام چیزی رو که کاربر میاد داخل اینپوت باکس مینویسه ان ذخیره بشه و با هر بار کلیک روی submit صفحه رفرش میشه و اطلاعات جدیدباید وارد کنیم میخوام این اینپوت باکس را نخواهیم دوباره ورود اطلاعات کنیم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: چگونگی درج اتوماتیک یک مطلب در سربرگ جدول؟؟؟؟

    همون چیزی که نوشتی رو (البته بدون تگ های html ) توی value اینپوت بزار


    <input type="text"  value = "درآمد روزانه <?php echo $xxx; ?>"  />

  5. #5

    نقل قول: چگونگی درج اتوماتیک یک مطلب در سربرگ جدول؟؟؟؟

    ممنون دوست عزیز دقیقا این رو نمی خوام من یک عکس ضمیمه کردم امیدوارم بتونم درست مطلبمو بیان کنم در فرم من دو تا combobox است یک تاریخ و یک اینپوت بوکس برای درج مبلغ درآمد کاربر وقتی به این صفحه میاد با تعیین اولین کومبوباکس شرح درآمد را انتخاب میکند و در کومبوباکس دوم که غیر فعال است اتوماتیک کد درآمد مینشیند تاریخ رو هم یک روز از تاریخ سیستم عقب کشیدم و غیر قابل تنظیم است و در اینپوت مبلغ درآمد مبلغ درآمد را وارد میکند و ذخیره را میزند بعد صفحه رفرش میشود و این آیتمها خالی میشود و در جدول پائین گزارش ثبت شده نشسته است حالا میتواند کاربر مورد دوم را انتخاب کند الی آخر حالا میخواهم یک inputbox در زیر inputbox دوم بگذارم که مثلا کاربر بنویسد داخلش درآمد تاریخ .... الی تاریخ .... بعد که برای اولین بار ذخیره کرد این توضیح بصورت اتوماتیک برای تمام رکوردهای بعدی هم بنشیند و کاربر مدام نخواهد این توضیح را وارد کند یا اینکه زیر سربرگ جدول جائی که علامت قرمر گذاشتم یکبار برود و این توضیح بنشیند ممنون میشم راهنمائیم کنید.
    Untitled.jpg

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: چگونگی درج اتوماتیک یک مطلب در سربرگ جدول؟؟؟؟

    یجا تو دیتبایس زخیره کن بعد وقتی صفحه رو لود میکنی از دیتبایس بخون و هرجای که میخای نمایش بده به شکل ثابت

تاپیک های مشابه

  1. ردیف زدن اتوماتیک یک گزارش در Qreport
    نوشته شده توسط داوود در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 06 شهریور 1393, 08:38 صبح
  2. سوال: درج اتوماتیک یک رکورد در grid بدون تغییر focus !؟
    نوشته شده توسط بمب منطقی در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391, 15:52 عصر
  3. چگونگی اتصال به یک database در اینترنت؟
    نوشته شده توسط saeed_programer در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 03 مرداد 1384, 17:10 عصر
  4. چگونگی رجوع به یک فایل در برنامه
    نوشته شده توسط kamkam در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 16 فروردین 1383, 19:56 عصر
  5. چگونگی اضافه کردن یک رکورد در dataenvironment
    نوشته شده توسط ahmad_rabie2002 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 07 مهر 1382, 16:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •