نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: روش پیدا کردن Processes ID به وسیله Processes Name

  1. #1

    روش پیدا کردن Processes ID به وسیله Processes Name

    سلام
    چطور میشه با داشتن نام یک process ، شماره ID یا همون PID اون پروسس رو پیدا کرد؟
    مشکل من اینه که 6 تا پروسس دارم با نام MYAPP.EXE که درحال اجرا هستند،با دستور زیر تمامی پروسس ها که با این نام بودند بسته میشن بجز پروسس های که زیر سطون USER NAME خورده SYSTEM


    For Each proceses As Process In Process.GetProcesses
    If proceses.ProcessName = "MYAPP" Then
    proceses.Kill()
    End If
    Next


    چطور میتونم تمامی این پروسس ها رو ببندم؟
    میدونم که با PID امکان پذیر هست، از دات نت 3.5 استغاده میکنم

  2. #2

    نقل قول: روش پیدا کردن Processes ID به وسیله Processes Name

    سلام دوست عزیز


    ProcID = Process.GetCurrentProcess(myProcess)
    TextBox1.Text =CInt(ProcID)

    آخرین ویرایش به وسیله hamidrezax1 : یک شنبه 17 فروردین 1399 در 00:28 صبح

تاپیک های مشابه

  1. پیدا کردن Handel مربوط به برنامه ها
    نوشته شده توسط Delphi_Developer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 20 تیر 1384, 05:38 صبح
  2. یک api برای پیدا کردن cpu id و نحوه استفاده ان در دلفی ؟
    نوشته شده توسط tele_hamid در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 فروردین 1384, 02:25 صبح
  3. پیدا کردن کاربران متصل به sql server
    نوشته شده توسط علی ارجمندی در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مهر 1383, 20:29 عصر
  4. اشکال در پاک کردن محتوای TextBox به وسیله for each
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 آذر 1382, 18:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •