نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل با مقادیر منفی در datagridview و گزارش

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    Lightbulb مشکل با مقادیر منفی در datagridview و گزارش

    سلام دوستان

    وقتی مقادیر decimal که منفی هستند را در دیتابیس ذخیره و در دیتاگرید فراخوانی میکنم متاسفانه علامت منفی اون به درستی چپ به راست نمیشه (ستون مبلغ نهایی در تصویر زیر)
    همچنین وقتی در تکست باکس هم چنین مقداری دارم و میخوام در فایل گزارش اونو ارسال کنم متاسفانه در گزاش هم به درستی نمایش داده نمیشه و انگار در استیمول سافت حالت راست به چپ وجود ندارد!


    ناگفته نماند در داخل دیتابیس به درستی ثبت شده است :

    برای حل مشکل دیتاگرید میتوان حالت رایت تو لفت رو false کرد اما خب این حالت رو من نمیخوام انجام بدم چون اسکرول بار از سمت راست به سمت چپ میره. حال اگر میشد تنها یک ستون از دیتاگرید را لفت تو رایت کرد عالی میشد اما نتونستم دستورشو پیداکنم.

    ممنون میشوم راهنمایی کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : سه شنبه 15 اسفند 1396 در 23:52 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: مشکل با مقادیر منفی در دیتاگرید و گزارش

    دوستان ایا در دیتاگرید های تلریک و دواکسپرس هم چنین مشکلی وجود دارد؟

    انگار در تلریک میتوان این موضوع رو حل کرد »

    void radGridView1_CellFormatting(object sender, Telerik.WinControls.UI.CellFormattingEventArgs e)        {
    if (e.Column.Name == "MyColumnName")
    {
    e.CellElement.RightToLeft = false;
    }
    else
    {
    e.CellElement.ResetValue(RadElement.RightToLeftPro perty);
    }
    }


    If column.FieldName.Equals("ArabicColumn") Then
    e.CellElement.RightToLeft = True
    End If


    void radGridView1_CellFormatting(object sender, CellFormattingEventArgs e){
    e.CellElement.RightToLeft = IsTextArabic(e.CellElement.Text);
    }


    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : پنج شنبه 17 اسفند 1396 در 01:27 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: مشکل با مقادیر منفی در datagridview و گزارش

    سلام
    در استیمول حالت راست به چپ وجود داره

    ضمیمه 147772

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: مشکل با مقادیر منفی در datagridview و گزارش

    نقل قول نوشته شده توسط 336699 مشاهده تاپیک
    سلام
    در استیمول حالت راست به چپ وجود داره
    انگار استیمول من و شما متفاوته! از نسخه 2016 استفاده میکنم اما ببینید به چه صورتیه : (چنین گزینه هایی که در تصویرتون بود وجود ندارد!)

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    372

    نقل قول: مشکل با مقادیر منفی در datagridview و گزارش

    برای اینکه برای شما روی حالت بیسیک هست ، همه گزینه ها رو نشون نمیده.

    روی همون قسمت رایت کلیک کنید و گزینه پروفشنال رو انتخاب کنید تا تمام گزینه ها نمایش داده شوند.

    ضمیمه 147774

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با عدد منفی در DataGridView
    نوشته شده توسط MMStudent در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 25 دی 1389, 12:05 عصر
  2. سوال: مشکل با مقادیر null در ویو
    نوشته شده توسط mehdi_khepel2004 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1388, 21:37 عصر
  3. سوال: مشکل با مقادیر null در ویو
    نوشته شده توسط mehdi_khepel2004 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1388, 19:01 عصر
  4. مشکل با یک رویداد در datagridview
    نوشته شده توسط m0rteza در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 مهر 1386, 20:06 عصر
  5. مشکل با مقادیر Default در sql
    نوشته شده توسط MNosouhi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 06 آذر 1385, 21:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •