نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چگونگی رمز گذاری سورس php

  1. #1

    چگونگی رمز گذاری سورس php

    درود بر اساتید روی سرور شرکت یک wamp نصب کردیم و دو تا برنامه php نصب که یکیش برنامه من و یکی دیگه هم از قبل برنامه نویسی کرده بودن و در حال استفاده است ولی وقتی سورس برنامه دوم را باز میکنیم با این نوشته روبرو شدم و سورس کامل کد شده بود

    <?php /* Protected by phpCipher.Net - This file is protected by copyright law and provided under license. Reverse engineering of this file is strictly prohibited. */$OfVcfcPybIkpuICdGrD

    سوال من اینه چطور میتونم من هم سورس کدهامو به این صورت درست کنم و بعد چطور اگر بخوام به سورس کدهام دسترسی پیدا کنم بنونم دیکدش کنم ممنون میشم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: چگونگی رمز گذاری سورس php

    اسم سایتی که کد کرده توی کامنت هست دیگه
    http://www.phpcipher.com
    یه نرمافزار داره باید بخری باهاش میتونی کد کنی سورس رو
    برای دیکد کردن هم باید سرچ کنی ببینی کی دیکدرش رو نوشته بازم نرافزاره احتمالا

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار ebibombas1988
    تاریخ عضویت
    خرداد 1395
    محل زندگی
    تهران
    پست
    77

    نقل قول: چگونگی رمز گذاری سورس php

    سلام
    یه پلاگین نوشتم میخام بفروشمش
    چطوری میشه طوری اینکد کرد که واسه دیکد نشدنش امنیت بالایی داشته باشه
    سوال بعدی اینکه تو سایتای ایرانی بفروشم یا خارجی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 26 خرداد 1394, 10:38 صبح
  2. چجوری میشه یه کد php رمز گذاری شده رو باز کرد
    نوشته شده توسط setare.soheyl در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مرداد 1393, 23:05 عصر
  3. حرفه ای: چگونگی استفاده از یک dll که رمز گذاری شده است؟
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 18 فروردین 1390, 12:21 عصر
  4. سوال: کمک در مورد سورس رمز گذاری با xor
    نوشته شده توسط oliya24 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 30 آبان 1389, 19:03 عصر
  5. چگونگی رمز گذاری
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش SQL Server
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 15:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •