نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کمک در رفع خطا برای کد نوشته شده برای checkbox

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار zzhkfa
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    73

    Question کمک در رفع خطا برای کد نوشته شده برای checkbox

    دوستان عزیز، مشکل این فور که نوشتم چیه؟
    بصورت تکی درست ثبت می کنه، ولی وقتی چند نفر را تیک می زنم به تعداد نفرات تیک خورده، فقط آی دی نفر آخر رو که انتخاب شده می فرسته

    for (int item = 0; item < checkeListuser.Items.Count; item++)
    {
    if (checkeListuser.GetItemCheckState(item) == CheckState.Checked)
    {
    DataBase db = new DataBase();
    db.DoCommand("insert into Tbl_groups(groupname,userid,desk) values('" + txt_group.Text + "'," + checkeListuser.SelectedValue + ",'" + txt_desc.Text + "')");
    }
    }
    MessageBox.Show("ok");

    رذ.JPG
    لینک دانلود پروژه:
    http://s9.picofile.com/file/8321278842/vbncvb.zip.html
    آخرین ویرایش به وسیله zzhkfa : جمعه 18 اسفند 1396 در 12:01 عصر

  2. #2

    نقل قول: کمک در رفع خطا برای کد نوشته شده برای چک باکس

    به جای
    checkeListuser.SelectedValue
    از
    checkeListuser.Items[item]
    استفاده کنید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار zzhkfa
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    73

    نقل قول: کمک در رفع خطا برای کد نوشته شده برای چک باکس

    من می خوام value که userid من هست رو بفرستم به دیتابیس، با اینکاری که شما گفتی عدد 0 میفرسته که شماره ایندکس آیتم لیست باکس است.
    لیست باکس من به شکل زیر پر میشه:

    System.Data.DataTable dt2 = new System.Data.DataTable();
    DataBase db2 = new DataBase();
    dt2 = db2.MySelect("select userid,flname from tbl_users");
    checkeListuser.DataSource = dt2;
    checkeListuser.DisplayMember = "flname";
    checkeListuser.ValueMember = "userid";

    من می خوام هنگام اجرای حلقه ، userid شخصی که انتخاب کردم به دیتابیس ارسال بشه

  4. #4
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: کمک در رفع خطا برای کد نوشته شده برای چک باکس

    سلام
    این کد رو تست کنید

    List<string> selectedValues = CBLGold.Items.Cast<ListItem>()
    .Where(li => li.Selected)
    .Select(li => li.Value)
    .ToList();
    یک نقطه بیشتر فرق بین رحیم و رجیم نیست...از نقطه ای بترس که شیطانیت می کند

    ________________________

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار zzhkfa
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    73

    نقل قول: کمک در رفع خطا برای کد نوشته شده برای چک باکس

    نه متاسفانه، میشه روی نمونه کد ارسالی خودم توضیح بدید و یا اصلاح بفرمائید؟ ممنون

  6. #6

    نقل قول: کمک در رفع خطا برای کد نوشته شده برای checkbox

                foreach (var selectedItem in checkedListBox1.CheckedItems)
    {
    DataRowView row = selectedItem as DataRowView;
    if (row != null)
    {
    int id = Convert.ToInt32(row["userId"]);
    //...
    }
    }

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار zzhkfa
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    قم
    پست
    73

    نقل قول: کمک در رفع خطا برای کد نوشته شده برای checkbox

    خیلی ممنون ، درست شد تشکر ویژه

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: کمک در رفع خطا در مینی برنامه تقییر تاریخ شمسی در ویندوز فرم
    نوشته شده توسط arman_Delta2002 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 22 اسفند 1391, 06:45 صبح
  2. رفع اشکال از کد نوشته شده برای فیلد تکراری
    نوشته شده توسط G.hemati در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 29 شهریور 1391, 21:25 عصر
  3. کمک در رفع خطا در هنگام جستجو با SQlDataSource
    نوشته شده توسط hjran abdpor در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 15 خرداد 1391, 01:11 صبح
  4. کمک در مورد بهینه کردن کد نوشته شده در یک DLL
    نوشته شده توسط dark-man در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آذر 1388, 21:40 عصر
  5. سوال: کمک در رفع خطا System.IndexOutOfRangeException: Index was outside the bounds of the array
    نوشته شده توسط ghafarifar در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 21 آبان 1388, 17:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •