نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: منوی راست کلیک در datagridview

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ji ming u
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    پس کوچه های شهر
    پست
    316

    Arrow منوی راست کلیک در datagridview

    سلام
    من یک دیتا گرید دارم و یک منو contextmenustrip
    این منو سه ایتم دارد
    1-جدید
    2-اصلاح
    3-حذف
    من وقتی میحام روی سطر راست کلیک کردم هر سه گزینه نشون داده شود
    اما وقتی جاهای از دیتاگرید که سطری نداره و خالیه راست کیلک کردمفقط گزینه 1-جدید نشون داده شود

    میشه راهنمایی کنید؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: منوی راست کلیک در datagridview

    با سلام
    کافیه پراپرتی ContextMenuStrip دیتاگرید رو نسبت بدید به ContextMenu بعد یک event داره به نام Opening که میتونید درونش کد نویسی کنید مانند:

    private void contextMenuStrip1_Opening(object sender, CancelEventArgs e)
    {
    if (dataGridView1[0, dataGridView1.CurrentRow.Index].Value == null)
    {
    ContextNew.Enabled = true;
    ContextEdit.Enabled = false;
    ContextDelete.Enabled = false;
    }
    else
    {
    ContextNew.Enabled = true;
    ContextEdit.Enabled = true;
    ContextDelete.Enabled = true;
    }
    }

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: منوی راست کلیک در datagridview

    بیشتر مواقع
    dataGridView.SelectedRows.Count == 0

    بهتر جواب میده.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ji ming u
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    پس کوچه های شهر
    پست
    316

    نقل قول: منوی راست کلیک در datagridview

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    کافیه پراپرتی ContextMenuStrip دیتاگرید رو نسبت بدید به ContextMenu بعد یک event داره به نام Opening که میتونید درونش کد نویسی کنید مانند:

    private void contextMenuStrip1_Opening(object sender, CancelEventArgs e)
    {
    if (dataGridView1[0, dataGridView1.CurrentRow.Index].Value == null)
    {
    ContextNew.Enabled = true;
    ContextEdit.Enabled = false;
    ContextDelete.Enabled = false;
    }
    else
    {
    ContextNew.Enabled = true;
    ContextEdit.Enabled = true;
    ContextDelete.Enabled = true;
    }
    }

    موفق باشید
    این جواب نمیده

  5. #5
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: منوی راست کلیک در datagridview

    چرا جواب میده
    روی سطر حتماً کلیک کنید تا انتخاب بشه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. سوال: منوی راست کلیک در datagridview
    نوشته شده توسط بیتا حکمت در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 15 اردیبهشت 1394, 17:00 عصر
  2. سوال: منوی راست کلیک در فرم
    نوشته شده توسط reza69 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 21 اردیبهشت 1392, 23:56 عصر
  3. سوال: مشکل منوی راست کلیک در child,parent form
    نوشته شده توسط elahe1364 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 آبان 1389, 07:52 صبح
  4. ایجاد منوی راست کلیک در List Box
    نوشته شده توسط saeedvir در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 10 مهر 1388, 16:57 عصر
  5. غیرفعال کردن منوی راست کلیک در تکست باکس
    نوشته شده توسط vb2005 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 00:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •