نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: راهنمایی برای فرستادن مقدار در جاهای مختلف لی.اوت اصلی و مقداردهی به فایل سی.اس.اس بصورت داینامیک؟

  1. #1

    Question راهنمایی برای فرستادن مقدار در جاهای مختلف لی.اوت اصلی و مقداردهی به فایل سی.اس.اس بصورت داینامیک؟

    درود
    1- میخوام تو لی اوت اصلی سه جا رو بصورت داینامیک مقدار دهی کنم منوهای تارنما،متاتگهای بخش <head> و بخش فوتر.تاجاییکه میدونم راه معمول اینکه واسه هرکدوم یه اکشن بسازم و هر اکشن رو به یه پارشال ویو ربط بدم و تو لی اوت با HtmlAction() فراخوانی کنم.ولی اینجوری باید سه بار به پایگاه داده وصل بشیم برای هر اکشن !که از نظر بازدهی خوب نیست مخصوصا اینکه فیلدهای مربوط به متاتگها و فوتر رو در جدول tbSettingSite قرار دادم.
    خودم یه راه رو امتحان کردم و دو جدول tbMenu و tbSettingSite رو از طریق یک ویومدل تو یه اکشن مقداردهی کردم و مدل ساخته شده رو بصورت صریح به خود لی اتوت اصلی پاس دادم که خطا گرفت.
    اگه شما راهی روسراغ دارید برای اینکار لطفا بگید

    2- چطور می تونم تو فایل سی.اس.اس سایتم بصورت داینامیک یه صفت رو مقداردهی کنم.مثلا من میخوام نام عکس بک گراند سایتم توسط کلاسی که برای بادی تو stylesite.css تعریف کردم از طریق فیلد NameBgImage در جدول tbSettingSite مقدار بگیره

    سپاس
    آخرین ویرایش به وسیله پروگرامنویس : دوشنبه 21 اسفند 1396 در 10:47 صبح

  2. #2

    نقل قول: راهی هست که بشه یه ویومدل رو مستقیم به لی اوت اصلی ارسال کنیم؟

    درود
    1- میخوام تو لی اوت اصلی سه جا رو بصورت داینامیک مقدار دهی کنم منوهای تارنما،متاتگهای بخش <head> و بخش فوتر.تاجاییکه میدونم راه معمول اینکه واسه هرکدوم یه اکشن بسازم و هر اکشن رو به یه پارشال ویو ربط بدم و تو لی اوت با HtmlAction() فراخوانی کنم.ولی اینجوری باید سه بار به پایگاه داده وصل بشیم برای هر اکشن !که از نظر بازدهی خوب نیست مخصوصا اینکه فیلدهای مربوط به متاتگها و فوتر رو در جدول tbSettingSite قرار دادم.
    خودم یه راه رو امتحان کردم و دو جدول tbMenu و tbSettingSite رو از طریق یک ویومدل تو یه اکشن مقداردهی کردم و مدل ساخته شده رو بصورت صریح به خود لی اتوت اصلی پاس دادم که خطا گرفت.
    اگه شما راهی روسراغ دارید برای اینکار لطفا بگید

    2- چطور می تونم تو فایل سی.اس.اس سایتم بصورت داینامیک یه صفت رو مقداردهی کنم.مثلا من میخوام نام عکس بک گراند سایتم توسط کلاسی که برای بادی تو stylesite.css تعریف کردم از طریق فیلد NameBgImage در جدول tbSettingSite مقدار بگیره

    سپاس

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی برای ذخیره مقدار TextView در پروژه counter
    نوشته شده توسط ehsanh22 در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 دی 1394, 01:15 صبح
  2. سوال: استفاده از یک UpdatePanel برای چند div در جاهای مختلف صفحه
    نوشته شده توسط rozgol در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 اسفند 1389, 12:26 عصر
  3. درخواست راهنمایی برای یه مشکل در ساخت برنامه دفترچه تلفن
    نوشته شده توسط Babak.Hassanpour در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 02:22 صبح
  4. راهنمایی برای نمایش اطلاعات در dataView
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 07 بهمن 1386, 11:54 صبح
  5. راهنمایی برای نصب sqlserver در ویندوز ویستا
    نوشته شده توسط arash ahmadi در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 29 مهر 1386, 11:38 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •