نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در نمایش عکس با استفاده از imagettftext

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار BeginnerProgrammer
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    232

    مشکل در نمایش عکس با استفاده از imagettftext

    سلام دوستان، من میخوام یه متنی رو بگیرم و اونو به عکس تبدیل کنم و در صفحه نمایش بدم. برای تبدیل متن به عکس از کتابخانه ی GD استفاده کردم. فایل زیر محتوای StudInsertController هست که وقتی کاربر نوشته رو داخل تکست باکس وارد کرد به این کنترلر میره:

    <?php
    namespace App\Http\Controllers;
    use Illuminate\Http\Request;
    use DB;
    use App\Http\Requests;
    use App\Http\Controllers\Controller;


    class StudInsertController extends Controller {
    public function insertform(){
    return view('stud_create');
    }

    public function insert(Request $request){
    $text = $request->input('stud_name');
    header('Content-type: image/png');


    // Create the image
    $im = imagecreatetruecolor(400, 30);


    // Create some colors
    $white = imagecolorallocate($im, 255, 255, 255);
    $grey = imagecolorallocate($im, 128, 128, 128);
    $black = imagecolorallocate($im, 0, 0, 0);
    imagefilledrectangle($im, 0, 0, 399, 29, $white);
    // Replace path by your own font path
    $font = 'C:\laravel\public\fonts\arial.ttf';


    // Add some shadow to the text
    //imagettftext($im, 20, 0, 11, 21, $grey, $font, 'hi');


    // Add the text
    imagettftext($im, 20, 0, 10, 20, $black, $font, $text);


    // Using imagepng() results in clearer text compared with imagejpeg()
    imagepng($im);
    //imagedestroy($im);
    return view('stud_create');
    }
    }


    کد زیر هم فایل stud_create.php است:

    <html>


    <head>
    <title>Student Management | Add</title>
    </head>

    <body>
    <form action = "/create" method = "post">
    <img src='StudeInsertController.php' border="0">
    <input type = "hidden" name = "_token" value = "<?php echo csrf_token(); ?>">

    <table>
    <tr>
    <td>Name</td>
    <td><input type='text' name='stud_name' /></td>
    </tr>
    <tr>
    <td colspan = '2'>
    <input type = 'submit' value = "Add student"/>
    </td>
    </tr>
    </table>

    </form>

    </body>
    </html>


    ولی خروجیی که نشون میده به این صورته:

    Capture.PNG

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در نمایش عکس با استفاده از imagettftext

    من خیلی وقته که اینکار رو نکردم و به کد های تولید عکس تسلط ندارم
    ولی شما وقتی هدر رو image/png بدی نمیتونی خروجی ر ویه فایل html بدی باید فقط عکس رو خروجی بده این فایلت ... مگه اینکه اول عکس رو ذخیره کنی رو هارد بعد تو فایل html بهش دسترسی پیدا کنی

    یکار دیگه که میتونی بکنی اینه که تو ویو آدرس عکس رو بدی به فایل php که قراره عکس رو تولید کنه
    <img src="imagegenerator.php?text=sss" > </img>

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در نمایش عکس با استفاده از gd
    نوشته شده توسط nimaakbari در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اسفند 1392, 18:35 عصر
  2. مشکل در چاپ عکس با استفاده از DGVPrinter
    نوشته شده توسط angoori در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 30 شهریور 1392, 07:34 صبح
  3. مشکل در گزارشات چاپی با استفاده از ابزار ریپورت لیستنر
    نوشته شده توسط پدرخوانده در بخش Foxpro
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مهر 1387, 12:36 عصر
  4. مشکل در تبدیل تاریخ با استفاده از EncodeDate و یا DecodeDate
    نوشته شده توسط Ali_Hashemi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 21
    آخرین پست: جمعه 08 مهر 1384, 12:07 عصر
  5. مشکل در ساخت شبکه با استفاده از کابل لینک
    نوشته شده توسط Anon در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 فروردین 1384, 06:56 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •